Beklenen gün geldi ve Spotify Wrapped özeti bugün sabah yayınlandı. Kısaca konusuna değinirsek, yıl boyunca neler dinledin bunun özeti. Peki, senin tablon nasıl? (KULLANIYORSAN YANITLA)
Ben 16.268 dakika müzik dinlemisim (dünya çapında %23) En cok dinlediğim gün 383 dakika dinlemisim Bu yıl 1291 şarkı dinlemisim En çok dinlediğim "artemas - i like the way you kiss me" (dünya çapında en çok dinleyen 0,005) 136 kez dinlemisim En çok dinlediğim şarkılar; 1- i like the way you kiss me 2- dünyanın sonuna doğmuşum 3- cyka blyat 4- im so crazy for youuu </3 5- faster n harder 972 sanatçı dinlemisim En çok dinlediğim sanatçı maNga (üst üste 28 gün) en çok dinleyen %0,01 hayrandan biri olarak 2494 dakikami maNgaya ayirmisim En çok dinlediğim sanatcilar; 1- maNga 2- russian village boya 3- dj blyatman 4- rebzyyx 5- 6arelyhuman
En çok dinlediğim müzik Epica’nın sensorium Şarkısıymış Onun dışında Cem Karaca ay karanlık neobliviscaris-equus arch enemy - war eternal. kıraç karahisar Diğer sıralarda da uyurken dinlediğim yağmur sesleri vardı
Ayy harika, resmen müzik konusunda destan yazmışsın! 🎶✨ 10.560 dakika dinlemek müthiş bir sayı! Sanatçı çeşitliliğin ise tam bir hazine gibii. Theophilus London ve Tame Impala ile bayağı bir geziye çıkmışsın demek ki. Rammstein'la da enerji dolu anlar yaşamışsın, belli 🔥🤘 Yıl boyunca dinlediklerini yansıtmanda süpermiş, ben de bir an önce kendi Spotify Wrapped’imi kontrol etmeliyim! 😄🎧
Sadeve spotide 12 bin dk müxik dinlemişim. En çok dinlediğim şarkı across the universe-the beatles. Bi dönem cidden sarmıştım bu şarkıya. İkincisi deftones'un the smiths cover'ı. Üçüncü sırada da sagopa kajmer var