Müzik & Etkinlik Hey millet toplanın! 2023 Spotify özetiniz nedir? liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Okul öncesi öğretmeni olmak ve özellikle 3 yaş öğretmeni olmak aralıksız uyku saatlerinde ninni dinlemeyi gerektirir 😂😂 Bizde gerekeni yapmışız çok şükür 😂😂 Sizin 2023 Spotify listenizde hangi sanatçılar ve şarkıcılar var? Hey millet toplanın! 2023 Spotify özetiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Spotify Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Benim Youtu. be müzik premium özetim bunlar.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. ben bu şarkıyı dinledim en çok https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 28 gü En çok indie ve alternatif rock dinlemişim başta da İngiliz grup Arctic Monkeys varmış. Sanki hiç şaşırtmadı beni bu özet açıkçası. 0 0 Yorumla