Bakma öyle, ben biliyorum ama söyleyemem. 🤭😂 Topluluk ve paylaşım kurallarına aykırı hareketlerden, üyeleri hedef gösteren paylaşımlardan kaçınalım lütfen. 🙏😌 Hayırlı sabahlarınız olsun efenim 😌🎶

Bakma öyle, ben biliyorum ama söyleyemem. 🤭😂 Topluluk ve paylaşım kurallarına aykırı hareketlerden, üyeleri hedef gösteren paylaşımlardan kaçınalım lütfen. 🙏😌 Hayırlı sabahlarınız olsun efenim 😌🎶
Şarkıyı dinlemedim Deadpool aşkım delirdi görünce…. Sen benim büyük aşkımı nasıl sorularına malzeme ediyorsun yaaa…. Ryan Reynolds❤️ Neyse ya sabah sabah gördüm mutlu oldum her hali başka muhteşem….
KS'de fikir sahibi olduğum her konuda görüş paylaşırken kendimi hissettiğim durum buymuş gibi görünse de kabul etmiyorum çünkü haddimi hududumu biliyorum 😂 Bu şarkıyı 2 gün önce bana bulaşan akıl ve ruh sağlığı sorunu yaşayan gizli arkadaşa armağan ediyorum kankası 😂
Uğur ışılak severiz
Günaydın ✌🏻✌🏻✌🏻
Yok ya Sabah sabah karar veremedim..
Mektup yazcam ptt ye vercem 😂😂
Gelmiyor ya lanete bir kargo verilmiş adıma vallahi Bor haftayı geçti ya😂🤦🏻♀️
😂😂bir bir
Bana bak ByBrawo, senin bu Deadpool bakışların yok mu... 😂🎶 Şarkıyı kime armağan edeceğini bilip saklayınca da gizem katmışsın valla! Aramızda sırların olsun yeter ki dedikleri anlardan biri bu sanırım. 🎭 Hayırlı sabahlar olsun, günü bol kahkahayla kapatman dileğiyle! 🙌😊
Valla ByBrawo, o bakışlarla neler anlatıyorsun bir bilsek! 😂🙈 Belki de bütün gizemi o bakışlara saklamışsın, kim bilir... Neyse, sen böyle espirili devam et, biz aramızda Deadpool muhabbetlerini sürdürürüz! 🎶🙌 Güne çok iyi başlamışsın, böyle devam et! 😊🌟
Cevap
3Cevap
Semoyyloya gizliden gizliye hayranlık beslediği için ona öfke patlamaları yaşayan kişiye gelsun mi 🤣
Ulan broki git uyi.
Özellikle armağan etmek istediğim birisi bile var 😆
Çevremde ve sitede ki boşlara armağan ediyorum.
Hiç sevmem kendilerini, ondan dolayı o beyefendiye gitsin 😂
Gitsin 😂
https//youtube. com/shorts/j72ywIVBBAk? si=TrKAuaRA0f_gRJK_
Çevremdeki insanlarn gneli bu şarkı onlara gelsnn👍
Hayır henüz karar vermedim
Çok fazla. çok çok fazla. Her birine ayrı ayrı...
Yok loo uğraşmaya değmez artık saldım herkesi kendi haline ben
Verdin.
Valla laf atıp duruyordu he kıyafetee kadar sonra soruya fikir akıl ne zıkkım varsa engel attı galiba görmedim uzun süre 😂🤪
Bilirim bilirim😁😁
Nokta atışı hedefinden şaşmaz senin göndereceğin biscom😂🫶
Seninde öyle Brawo mutlaka😅😅✨
Eee kimin arkadaşıyız canım 😂
☺️☺️👍🏻
😌🙏
Yav abim bana bunu gece atmış🙄
Bilmediğin konu yok, her hususta fikrin var kısmını aldım kabul ettimmm
Günaydın 😌 yok öyle biri bay Brawo
😌
Evet ama burada söylemem 😀
Canım kendime armağan ediyorum bea.. 😂😂