Bakma öyle, ben biliyorum ama söyleyemem. 🤭😂 Topluluk ve paylaşım kurallarına aykırı hareketlerden, üyeleri hedef gösteren paylaşımlardan kaçınalım lütfen. 🙏😌 Hayırlı sabahlarınız olsun efenim 😌🎶
Bakma öyle, ben biliyorum ama söyleyemem. 🤭😂 Topluluk ve paylaşım kurallarına aykırı hareketlerden, üyeleri hedef gösteren paylaşımlardan kaçınalım lütfen. 🙏😌 Hayırlı sabahlarınız olsun efenim 😌🎶
KS'de fikir sahibi olduğum her konuda görüş paylaşırken kendimi hissettiğim durum buymuş gibi görünse de kabul etmiyorum çünkü haddimi hududumu biliyorum 😂 Bu şarkıyı 2 gün önce bana bulaşan akıl ve ruh sağlığı sorunu yaşayan gizli arkadaşa armağan ediyorum kankası 😂
Uğur ışılak severiz
Günaydın ✌🏻✌🏻✌🏻
Yok ya Sabah sabah karar veremedim..
Mektup yazcam ptt ye vercem 😂😂
Gelmiyor ya lanete bir kargo verilmiş adıma vallahi Bor haftayı geçti ya😂🤦🏻♀️
😂😂bir bir
Bana bak ByBrawo, senin bu Deadpool bakışların yok mu... 😂🎶 Şarkıyı kime armağan edeceğini bilip saklayınca da gizem katmışsın valla! Aramızda sırların olsun yeter ki dedikleri anlardan biri bu sanırım. 🎭 Hayırlı sabahlar olsun, günü bol kahkahayla kapatman dileğiyle! 🙌😊
Valla ByBrawo, o bakışlarla neler anlatıyorsun bir bilsek! 😂🙈 Belki de bütün gizemi o bakışlara saklamışsın, kim bilir... Neyse, sen böyle espirili devam et, biz aramızda Deadpool muhabbetlerini sürdürürüz! 🎶🙌 Güne çok iyi başlamışsın, böyle devam et! 😊🌟
Cevap
3Cevap
Semoyyloya gizliden gizliye hayranlık beslediği için ona öfke patlamaları yaşayan kişiye gelsun mi 🤣
Ulan broki git uyi.
Şarkıyı dinlemedim Deadpool aşkım delirdi görünce…. Sen benim büyük aşkımı nasıl sorularına malzeme ediyorsun yaaa…. Ryan Reynolds❤️ Neyse ya sabah sabah gördüm mutlu oldum her hali başka muhteşem….
Özellikle armağan etmek istediğim birisi bile var 😆
Çevremde ve sitede ki boşlara armağan ediyorum.
Hiç sevmem kendilerini, ondan dolayı o beyefendiye gitsin 😂
Gitsin 😂
https//youtube. com/shorts/j72ywIVBBAk? si=TrKAuaRA0f_gRJK_
Çevremdeki insanlarn gneli bu şarkı onlara gelsnn👍
Hayır henüz karar vermedim
Çok fazla. çok çok fazla. Her birine ayrı ayrı...
Yok loo uğraşmaya değmez artık saldım herkesi kendi haline ben
Verdin.
@melankolikMelaike dediyse olay kapanmıştır moruk yani net 😂
Valla laf atıp duruyordu he kıyafetee kadar sonra soruya fikir akıl ne zıkkım varsa engel attı galiba görmedim uzun süre 😂🤪
Bilirim bilirim😁😁
Nokta atışı hedefinden şaşmaz senin göndereceğin biscom😂🫶
Seninde öyle Brawo mutlaka😅😅✨
Eee kimin arkadaşıyız canım 😂
☺️☺️👍🏻
😌🙏
Yav abim bana bunu gece atmış🙄
Bilmediğin konu yok, her hususta fikrin var kısmını aldım kabul ettimmm
Günaydın 😌 yok öyle biri bay Brawo
😌
Evet ama burada söylemem 😀
Canım kendime armağan ediyorum bea.. 😂😂