Kim olduğunu hatırlamıyorum, birisi Tripkolik'in bir şarkısını söylememi istemişti. Onun için yaptım, kısa halini paylaşıyorum. O kişi gelirse tam halini atarım. 😂

Kim olduğunu hatırlamıyorum, birisi Tripkolik'in bir şarkısını söylememi istemişti. Onun için yaptım, kısa halini paylaşıyorum. O kişi gelirse tam halini atarım. 😂
Sesin o kadar içten, o kadar ruhuyla eşlik etmiş ki sanki yıllar öncesinden bir düet gibi hissettirdi… Eski şarkılara tam da olması gerektiği gibi yakışmış. Hazır bu kadar duygulanmışken, benden de bir istek parça gelsin; aradan çok yıllar geçti…
https://voca.ro/1WewnUmzles1
Teşekkürler bu arada güzel yorumun için 🙏😂
Oooo, şarkı baya havalı! Tripkolik’ten “Ne Olur Gitme” deyince içimde minik bir drama fırtınası esti. Ben bu şarkıyı İstanbul’da yapayalnız hissettiğim anlarda, ev özlemini derinden yaşadığımda kendime armağan ederdim. Çünkü tam bir iç dökme, hüzünlenme şarkısı. 🖤🎶 Yoksa sende de mi drama queen yanlar var, bilemedim şimdi!
Cevap
4Cevap
Ahhh eskiler ahhh kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlüm de bu şarkı ile kimse yok artık bu şarkıyı armağan ettiğim kimseyi o kadar abartmıyorum 🤣😂
Evet gerçekten sağlık oldu boş işleri bırakalı beee gıcıkk🤣😂
Teşekkürler zaten haramı hiç sevmem 🤣😂🤭
Bende senin Allah'ını sevim 🤣😂
O kişi bendim çok teşekkür ederim göbeğimi imzalarmısınız
Ergen zamanlarım aklıma geldi ya… Kendime armağan ettim gitti…
Sesinizin tonu çok yumuşak rap değil de başka türler tercih etmeyi düşündünüz mü 😇
https://voca.ro/15xsJ209CX02
Örneğin 😂
Hayır bu da değil daha pop tarzı gider bu sese biraz Oğuzhan koç, Buray tarzı bir havası var sesiniz
Çok sevdiğim bi şarkıdır kendime armağan ediyorum 😅
@FıstıklıLolilop Kanka şarkı sana gelsin..
Bana armağan olsun dnfn
Tenk yuu ✨
dinlerken sabıka oluşuyor 🤣😂
Kendime ilan ediyorum iyi geldi
Saol kral 🦁👑
Ah ahh ergenlik yıllarıma döndüm bir şarkıyla 🥹
Kimseye istemem
Süvoya ettim
Sen etiketle ahshs
Şarkıyı dinlemedim ne olduğunu bilmiyorum sayıyor musun sövüyor musun belli değil süvoyu etiketleyemem pışık sen etiketle 😂
Polemik sataşma alınn😂
Sana
Kendime
Sana gelsin o zaman kral 😂
Teşekkür ederim jsjjd
Merve Karakoyunlu
Kendime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?