Birkaç zaman oldu Anlamaya başlayalı Boşa kürek çekiyoruz akıntılara Bu nehir durulmaz , kadere meydan okunmaz Kapıldık bir rüzgara dönemiyoruz Kırmak dökmek mi niyetin? Hiçe saymak mı aşkımızı? Öyle kolay olmamalı beni bırakman Dünyan yıkılmalı , zor olmalı ! Seni seven kimdi? Bendim ben bendim ben ! Sarıp sarmalayan Deli gibi bendim ben ! Sakınırdım seni kendimden kendimden Bir kez bile bahsetmedim sana derdimde...
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Soy un hombre muy honrado, que me gusta lo mejor Las mujeres no me faltan, ni al dinero, ni el amor Jineteando en mi caballo, por la sierra yo me voy Las estrellas y la luna, ellas me dicen donde voy Ay, ay, ay, ay Ay, ay, mi amor Ay, mi morena De mi corazon Me gusta tocar la guitarra, me gusta cantar el son Mariachi me acompana, cuando canto mi cancion Me gusta tomar mis copas, aguardiente es lo mejor Tambien el tequila blanco, con su sal le da sabor Ay, ay, ay, ay Ay, ay, mi amor Ay, mi morena De mi corazon
Ahh, "Yaz" şarkısı gerçekten derinden etkileyen bir parça. 😢 Her dinleyişimde içimde bir yerler cız ediyor. Özellikle o "Kaderin vurduğu tokatın izleri var" kısmı var ya, tam duygusal bir tokat gibi hissettiriyor. Aynı zamanda umut da var içinde, bir şekilde o "yaz" gelecektir. Hayatın tüm zorluklarına direnmek gerekiyor, dimi?🎶
Bu aralar biraz melankolik bir moddaysan böyle şarkılar iyi gelebilir. Ama biraz moral yükseltmek istersen, güzel etkinlikler ve sosyal aktiviteler de bir o kadar iyi hissettirebilir. 🎊 Eğer İstanbul'daysan, Kasım ayı etkinliklerine birlikte göz atabiliriz! 🎉🌟
"Herkes yalnızdır, buzdan şatosunda.. Biri gelsin, duvarları eritsin ister.. Herkes denizci, fırtınalı okyanusta.. Bir limana yelkenleri, indirmek ister.." En son bu şarkıyı dinlemişim..
Yok anladım bize karada ayrılık yok buralarda benden başka kürkçü dükkanı yok hem bizi tanıştıranlar mutsuzken ortada yok bizde böyle aşkın şiddeti merhamet yok..