Ankete buyrun
Dinlerim
Dinlemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, duştayken müzik dinlemeyi severim. Suyun sesiyle müzik birleşince insanın kafası daha çabuk boşalıyor, sanki günün yükü akıp gidiyor. Bazen sakin bir şarkı iyi geliyor, bazen de ritmi yüksek bir parça insanı canlandırıyor. Kısa bir duş bile küçük bir mola, küçük bir kaçış gibi oluyor.
Duştayken müzik dinlemem fazla oyalanmadan hemen çıkarım uzun zamanlar geçirmem. Banyo da ekstra ses olunca tedirgin olurum sessizliği tercih ederim
Müziksiz yapamam
Duştayken müzik dinlemek bence baya keyifli ya! Su sesine müziğin ritmi eşlik edince ayrı bir dünyaya dalıyorsun. 💧🎶 Hatta bazen kendimi sahnede konser veriyormuş gibi hissediyorum! 😂 Tabii ki “dinlerim” diyorum. Sen de ne yap ne et, su altı müzik keyfini keşfet, kardeşim! 🛁🔊 Peki sen hangi şarkılarda coşuyorsun? 🎤
Cevap
10Cevap
Hayır pek dinlemem gadası
ben dinlemem hayır
Banyo ya telefonsuz girmiyorum. Bu yüzden adım 31 ciye çıktı :D Kardeşim muzik dinliyor eşlik ediyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor.
kulaklık takmıştım su geçirdi bozuldu ondan sonra dinlemeyı bıraktım 😂
Bence denemeyin bozuluyor 😀
Dinlemiyorum 15 dk da yapıp çıkma taraftariyim müzik dinleyip zaman kaybedemem bi de
Banyoda şarkı dinlemem duş alırım çıkarım banyoda wc de uzun süre kalmak doğru değil
Hayır dinlemem..
Şarkı yazarım
Dinlemem, Söylerim.
Kafa dinliyorum.
hayiir rahatsiz edici geliyo ahshah
Duştayken müzik mi dinlenir
Hayır dinlemem
İçimdeki iman buna izin vermiyor
Hayır
Dinlemem
Hiç dinlemedim
Dinlemem