Güzellik & Bakım Duşta müzik dinliyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Duşta müzik dinliyor musunuz?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 💮 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Duşta müzik dinliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/31eOI1YT_0Y... 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır dinlemedim, şu geçirmez telefona şu geçirtince bıraktım o işleri 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ev boşken. Dinlediğim oldu. Yalıtım berbat burada tüm bina duyuyor o sesleri 😂 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yok anam ben suyun sesini dinlemekten daha çok zevk alıyorum😂 1 0 Yorumla
Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Soru yanlış oldu radyosuz duşa girdiğin hiç oldu mu diyecektin 😀 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır ama tatile gittiğim zaman jakuzi keyfi yaparken son ses müzik dinlerim. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ne müziği 🙄 yıkan çık bitti🤷♂️😂 jakuzi de olan bir şey o dediğin bence 🤔 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dinlediğim zamanlar da var dinlemediğim zamanlar da 1 0 Yorumla
zenciadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Eskıden cok dınlerdım herhalde su aralar dınlemıyorum hatta hıc dınlemıyorum :) 1 0 Yorumla
KcIOIIIka Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hayır gusül abdesti alırken müzik olmaz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Sessizlk daha iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
...
Uzun zamandır dinlemedim, şu geçirmez telefona şu geçirtince bıraktım o işleri
Ev boşken. Dinlediğim oldu. Yalıtım berbat burada tüm bina duyuyor o sesleri 😂
Yok anam ben suyun sesini dinlemekten daha çok zevk alıyorum😂
Soru yanlış oldu radyosuz duşa girdiğin hiç oldu mu diyecektin 😀
Hayır ama tatile gittiğim zaman jakuzi keyfi yaparken son ses müzik dinlerim.
Ne müziği 🙄 yıkan çık bitti🤷♂️😂 jakuzi de olan bir şey o dediğin bence 🤔
Dinlediğim zamanlar da var dinlemediğim zamanlar da
Duşta müzik dinliyorum.
Eskıden cok dınlerdım herhalde su aralar dınlemıyorum hatta hıc dınlemıyorum :)
Evet abla
Ve çok severim 🎶
Hayır gusül abdesti alırken müzik olmaz
Kendim söylüyorum
Hamamda ekoda yaratır iyi olur
Hopörlör koyuyorum ben 🤠
En sevdiğim şey 😅
Hayır asla dinlemem
Evet muzik veya podcast dinlerim
Ay evet müziksiz yapamam 😌🎶
Sessizlk daha iyi
Hayır aşırı saçma gelir bu fikir bana