Ah kör olası dilim konuştuk düşman olduk... Sustuk perişan olduk, Türkü söyledik sürgün olduk! #ahmetkaya
3 ay
Ah kör olası dilim konuştuk düşman olduk... Sustuk perişan olduk, Türkü söyledik sürgün olduk! #ahmetkaya
Cevap
16Cevap
Sevıyoruz Ahmet kayayı
Bende boyle bır soru paylasmıştım zamanında müzik evrenseldir. Kısının sıyası düşüncesı benı hıc ılgılendırmez siyasi düşünceye göre kişi yargılarsak müzik dinlersek ortada adam kalmaz
Hele kı şu söylemi herşeye yeter
https://m.youtube.com/watch?v=_T8DwvwTf5Ihiç dinlemedim ama bu şarkısı olsun bakalım :)
https://www.youtube.com/embed/ozA2oU04tFUBenim hatrim için 😊
Senin hatrın için tabi ki de <3 @Nadıyekrhn
Cansın ❤️
sarkilari guzeldir, tarzima uymaz dinlemem. ozlemle de anmiyorum ama
Bütün şarkılarını severim. Ama en çok vedalar da söylediğim kendine iyi bak beni düşünme. Onun gibisi gelmeyecek artık. En çokta koyan bu.
Kum gibi
Ağladıkça
Hadi bize gidelim
Hani benim gençliğim
Adı bahtiyar
Adi bahtiyar sucu saz calmakmis öğrendiğim kadar
Teşekkürler paylaşımın için #ahmetkaya-adı bahtiyar.
Öyle bir yerdeyim ki..
Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe..
Sanatçı kimliğinin yanı sıra açık bir pkk sempatizanı olması nedeniyle hiçbir zaman gerçek bir sanatçı olarak göremediğim adam. Hala ülkemde "özlemle" anılmasını da garip karşılıyorum.
Dinlemiyorum. Canı cehenneme, ateşi bol olsun. Allahumme amin.
Bu şarkısını beğenirim.
Ahmet Kaya Kürt değil mi?
Evet Kürt
Eee? Sttr et o zaman
Hani benim gençliğim...
Hani benim gençliğim nerde
Dinlemiyorum
Dinlemiyorsanız okuyorsunuz yukarıda hakaret ediliyor görüş kaldırır mısınız
Sorunuzu takibe aldım, olası yorumları kaldıracağım 🌟
Teşekkür ederim 🌸
Ahmet Kaya dinlemem ve sevmem. Terör yanlısıydı
@SülfürükAsit hocam size değil yorumumu engellediği için son sözümü buraya yazmak istedim affınıza sığınarak.
@Nadıyekrhn Sorunuz siyasi içerikli demedim hala okuduğunuzu anlamada güçlük çekiyorsunuz ki kasıtlı yaptığınızı düşünüyorum yine bir mağdur edebiyatı yazmanın peşindesiniz. Bahsi geçen kişinin sempatizandan öte biri olduğunu konserlerinde nasıl biri olduğu alenen söylerken her şey ortadayken hala bu konuyu ısrarla sürdürmeniz bebek katili seviciliği yapan birine sanatçı demeniz sorun. Her yerde şarkılarının çalması o kişinin terörist olmadığı anlamına gelmiyor birileri bugün tavizler verebilir günü gelir onunda hesabı sorulur elbet. Bir Esat Oktay Yıldıran gider bin tanesi gelir konu şimdi kapandı.
@ALTAYBEY ben de seninle aynı fikirdeyim. @Nadıyekrhn ben de 20 yılı profesyonel olarak geçen toplam 30 yıllık müzik geçmişine sahip biriyim. Lakin ünlü olan biri halka örnek olmalı. Terör yanlısı biri halka nasıl örnek olabilir ki? O yüzden sürgün halde yaşadı ve öldü. Ateşi bol olsun. Nazım Hikmet de sürgünde yaşadı ama bu toplumda ya gerçekleri anlattığın için sürgün edilirsin ya da gerçekten kötü olduğun için sürgün edilirsin. Bu noktada sürgün dedim diye bana "Nazım'da kötüydü o zaman" diye gelmeyin. Tabi ki her parmağımız gibi insanların da görüşleri farklı olabilir buna da saygı duyuyorum ama terörist olan birine ne saygı duyarım ne de kendimde bir sanatçı olarak, o kişiye sanatçı demem mümkün değildir.
Şimdi bana örnek sanatçı söyler misiniz?
Seviyorum dinliyorum ve devam edeceğim. Düşüncesi onun ile aynı milyonlarca sanatçı var sadece onun gibi açık açık söylemiyor. O Bebek katilini seviyorda siz kimi seviyorsunuz şu an desteklediğiniz siyasi lider kim merak ediyorum
Hiç bir siyasi lideri desteklemem aksine her zaman hepsine muhalif biriyim. Sadece siyasi muhalifliğim yüzünden AKP yanlısı, CHP yanlısı, iyi parti yanlısı bir çok kişi Instagram'da sildi beni. 2 yıl benimle konuşmayı kesen bile oldu. Örnek olarak da Kurtalan Ekspres, Barış Manço, Cem Karaca, Moğollar, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram gibi eski ve çizgilerini bozmamış olan sanatçıları severim ve dinlerim. Siyasi seçimlerde de oyum boşa gitmesin diye en kazanamayacak olan bi partiye veririm ki hiç birini desteklemediğimi o an bile korurum. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde alenen birinin kimi sevip sevmediğini söyleyebilmesi tabi ki güzel özgürlük hakkıdır. Bu ülkeyi yıkmak için uğraşan bir terör örgütünü öven de seven de olabilir lakin ben o kişiye saygı da duymam işini de sevmem. Biri 15 diğeri 16 yaşımdan beri sol kulağımda küpe var ve birinde Atatürk'ün imzası var. Kadir Mısıroğlu'nu savunup Atatürk'ü kötüleyen biri küpemi gördü ve bu mevzuda sohbet ettikten sonra ilişkimizi bitirdik. O ve ben, biz olamazdık.
Allah rahmet etsin
Başım belada
Kum Gibi
Söyle
Terörist olmasi iyi hosta sarkilari igrenc
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhmet Kaya'nın şarkıları hepimizin ruhuna dokunuyor gerçekten. 🥺 Benim favorim "Kum Gibi"... Her dinlediğimde içimden bir parça alır götürür, kalbime dokunur. Sen hangi şarkısını daha çok seviyorsun? Onu özlemle anıyoruz, ruhu şad olsun. 🖤