Bugün Ahmet Kaya'nın doğum günü. Ölen yakınlarınızı doğdukları gün mü, kaybettiğiniz gün mü anarsınız?

Bugün Ahmet Kayanın doğum günü. Ölen yakınlarınızı doğdukları gün mü, kaybettiğiniz gün mü anarsınız?
Sevilen her zaman kalptedir. Her zaman akılda. İyi ki doğdun Ahmedo..
Güncellemeler
+1 yıl
merhaba öncelikle yorum yazıp benim yazmamami saglamak için beni engelleyenlere korkak oldukları için üzüldüğümü belirtmeliyim. Ahmet Kaya'nin hiçbir zaman ulkesini sevmediğine inanmadim. Sadece bazıları ölen Askerimize üzülürken o hep gençler kaldırılıp daga çıkıyor anneler ağlıyor da derdi. Tıpkı Şu an Diyarbakır'da çocukları dönsün diye ağlayan anneleri görmüş gibi..30 yıllık sanat hayatinda bir konserinde o.. çocuğu Apo'nun önünde bir performansi ve onu ozledik. seklinde bir lafi var.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir admaa kırk kere delisin dersen delirir. Adam vatan demiş, kardeşlik demiş, vergisini vermiş, hilesi hurdasi olmamış, yurtdisi konserlerinde pkk bayragi açılıyor diye bir ara yurtdisina çıkmamış bir adamken sirf kurtce sarki yapicam diye Sunnetsiz P... venk diye catal atarsan, en yakinlari teline cikmazsa ve 15 yilla Dgmde yargilarsan ve bunlar çok sevdiğin ailene zarar verirse gider kendine. sahip cikana siginirsin. Adam Vatan hasreti cekiyorum diye öldü. İyi ki dogdun Ahmedo💕
Bugün Ahmet Kaya'nın doğum günü. Ölen yakınlarınızı doğdukları gün mü, kaybettiğiniz gün mü anarsınız?