Sizin seviyor olmanız ya da onun yaptıklarını masum göstermeniz hataları telafi etmiyor, kişi sevdiği ile beraberdir, siz Ahmet Kaya yı seviyorsanız onu sevende onun gibidir ve taraflarımız belli, tartışacak ya da istişare edecek bir şey yok bana göre Ahmet Kaya pkk sempatizanıdır bunun belgeleri ve fotoğrafları mevcut
05 Yorumla- +1 yıl
He kardesim hee sen bir kalk dogrul yerinden öyle laflayalim
- +1 yıl
@caydaki dem ben zaten dos doğruyum, seninle laflayacak bir şey yok, sen benim gibi bu vatanı savunmadın benim gibi arkadaşlarını şehit olarak toprağa vermedin.
SİZ Ancak konuşur bol bol kafayı çekersiniz, bayrak din düşmanlarının arkasından gidin, şu ülkede bir savaş çıksın fare gibi dağılacaksınız! O yüzden muhatap olma ve Müslüman mahallesinde salyangoz 🐌 satma
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyordum
sabah fox tv degordum ve gene o muhtesem sarkilarindan biriyle
iyi ki dinlemisiz71 Yorumla- +1 yıl
rewerans fm :) gunaydinlar.
Ben hep uçurum kıyılarında dolaşmayı, hep rüzgara karşı koşmayı, uğultulu bir hayatın sesini ve öfkesini ciğerlerimde hissetmeyi, aşkı, devrimleri, başkaldırmayı, muhalif olmayı cesareti sevdim. Ve böyle yaşadım.
Ahmet Kaya40 Yorumla
+1 yılAhmet Kayayı her dinlediğimde arıyorum. Onunla bir kahve içmek ve canlı dinlemek isterdim.
51 Yorumla- +1 yıl
Aynı benim duygularim🌺🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılİnsanlar bazen ölümsüzdür Ahmet Kaya da öyledir. doğum ölüm yılları beni bağlamaz dini milli şu gün bu gün diye kutlayıp yas tutmam
https://youtu.be/w6tYOBUSK3k20 Yorumlasoruyu soran sana helal olsun selam olsun güzel yüreğine sen gibi mert insan kaldımı acaba..
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bunun mertlik. oldugunu dusunmesemde mutlu oldum
Sesiyle ciğer bırakmayan aşk sesli adam❤iyi ki geçmişsin bu Dünyadan. Arkanda biraktigin çiçekli izler için teşekkürler.
Sevdiklerimi dogdugu gün anarım.30 YorumlaBeni doğum günümde ansınlar. Doğduğum günle yeniden doğsunlar. İnsanlar beni hatırlayınca mutlu olsun, güzel şeyler hatırlasın. Ağlamak, ağlatmak hoş değil, Sezen Aksu ağlamak güzeldir dese de bence doğum günlerinde hatırlanmalı insanlar.
10 Yorumla
+1 yılBenim için ölen yakınlarım, gerçek anlamda ölmüş olsalar dahi! Benim nazarımda asla ölemezler.!
İyi ki doğdun Ahmet Kaya ❤️40 Yorumla
+1 yılTürk milletinin anlayamadığı bir insan. Erken öldü yazık oldu. Onu bir kere göremedim yanarım da ona yanarım
40 Yorumla
Şu pkklıya sempati duyan şuursuzlar aynı acıları yaşar umarım.40 Yorumla
+1 yılKiminin son sesle kiminin de gizli gizli dinlediği ama gençlik yıllarımda herkesin dilinde olan adamdı o..
Doğduğu ya da öldüğü günü yad etmesem de..
Şarkıları iyiki var..10 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki cümlelerini iyi bilirim. Müziklere bu denli duyguları yansıtan bu adam gibisi zor gelir.
20 YorumlaBu dünyada bir şeyin kıymetini anca kaybettikten sonra anlarsın...
40 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/UVVDrzmBtiM
Öldükleri günde.30 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene. İyiki doğdun mavi çocuk.
30 Yorumla
+1 yılGörüşlerini sevmesemde şarkılarını severek dinlerdim
50 YorumlaÖlen artık ölmüştür doğum günü değil ölüm günü vardır...
10 Yorumla
+1 yılSesini çok severdim. Dinlerim de. Işıklar içinde uyusun.
20 Yorumlaİlk öldüğü yıllar hatırladıkça anarım ilerleyen yıllarda o kişinin varlığını dahi unuttuğumuz için hiç anmam, hatırlamam
10 Yorumla
+1 yılHainler için yaşasın cehennem!
Biz sevdiklerimizi ne doğdukları ne öldükleri gün değil, her gün yüreğimizde taşırız..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷68 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten onu tanisan böyle konuşmazdin. Vu saatten sonra sana Onu anlatacak halim yok. Biraz zeka isi biraz empati işi ama daha Cokta gercekci olma taraf tutmama isi. onun çoğu gorutusunu montajlyanlar özür diledi. Sen daha neyin kafasindasin. Cumhuriyet benim bayramim da sapla samanı ayirin artık
- +1 yıl
Onu gerçekten tanıyorum. Ünlenip tüm ülke genelinde tanınır olmadan önceki dönemini, salon konserlerini, Ahmet kaya denince akla gelen herkesin ezber ettiği album ve şarkıları dışında verdiği konserlere özel okuduğu şarkıları da biliyorum. Tanınır albümleri içinde dağa ve örgüte yaptığı göndermeleri kutsamaları da biliyorum. Velhasıl bu ülkede yaşayan biri olarak bu ulkenin gundemini mesgul etmiş olay ve şahısları ne sizden ne o ne bu ne
şu tarafın borazanlarından öğrenecek değilim.
Bu memlekette en temel sorundur taraflı olmak. Nefrette olduğu gibi sevgide de gösterir bu kendini. Sizin ki de tam olarak budur. Oysa ben Ahmet Kaya, Yusuf Hayaloğlu, Yiğit Tekin, Selda Bağcan, Ferhat Tunç ve daha onlarca sayabileceğimiz ismi tarafsız ve gerçekçi bir şekilde değerlendiriyorum. Empati yapıyorum ve onların yerinde olsaydım ben de aynı şeyi yapardım diyebiliyorum mesela. Tek sorun ben onların yerinde degil, onların hedef aldığı kesimden birisiyim ve zorunlu olarak tarafım.
Onun görüntülerini montajlayanlar demişken, aynı şeyi daha bir kaç sene evvel Şivan Perver için söyleyenler de vardı. Velhasıl sizin saçma sapan fantezilerinizle devlete, millete, ülkeye ihanet edenleri kutsayacak değiliz. Cumhuriyet bayramı da sizin bayramınız olamaz çünkü arkasından yas tuttuğunuz kişi cumhuriyete ve devlete isyan edenlerin propaganda borazanıydı.
Açılım-saçılım sürecinde sırf hoş görünmek için özür dileyen, kabir ziyaret eden, sözde iade-i itibar'da bulunanlara anlatabilirsiniz bunları - +1 yıl
Görende birebir tanıştı, görüştü sanacak Niran Ünsal bile tanıdığını zannetti o bile yanıldığını anladı, üstelik ülke gündeminde kötü meze olarak.
- +1 yıl
Yahu ablacım yazmayayım yazmayayım diyorum saçmaladıkça insanın tahammül sınırlarını zorluyorsunuz.. iyi o zaman ahmet kaya denen vatansız o bu su sebeple bunları yaptı. Hadi basla bakalim daga çıkıp eline silah alip devlete devletin askerine insanina çocuğuna coluguna kursun sıkanlara da maharetler uret?
Ayrıca kimi sevip sevmedigin kimi savunup savunmadığın kimsenin zerre şeyinde değil niye boyle bir gunde ısrarla bu konuyu açıp insanları geriyorsun? Başlığı açtığın günün bile 28-29 ekim olması ne tur bir zehirli zihniyetinin olduğunu gosteriyor.
Simdi ya zırt pırt guncelleme yapmayi kes ya da sana karşıt görüş bildiren bizleri engelle. Saçmalaliklarina daha fazla tahammul etmem mumkun degil - +1 yıl
Adamın doğum günü28 ekim hangi gün acsaydim soruyu 32 martta mi:)) komiksin ya
- +1 yıl
Adamın ne zaman doğduğu umrumda mı benim?
Bunca mesele varken, insanlar yeni bir motivasyonla cumhuriyet bayramı heyecanı yaşarken tutup binlerce sorun içinden bayramın arefesine denk gelen hainin doğum gününü mü buldun anacak?
Bu memlekette ne siyasal islama, ne siyasal kürtçülüğe, ne teröre ve terörü meşru gösterecek, yumuşatacak her türlü eylem ve söyleme, ihanete müsamaha göstermeyeceğiz. Gösterenlere de saygı duymayacağız. Bunu boyle bilin ! - +1 yıl
Senin sorunun zaten dogruyu gorememek. Tek bir millet tekbir fikir. Büyük un dışında da düşünen ama vatanini sevene hainde çik. isin içinden. Kardesim herkes ayni kalıpta olmak. zorunda mi. Mevlana'nin sozu ile sana son kez yaziyorum. Her lafa diyecek sözüm var ama bir lafa bakarim laf mi diye bir konusana bakarım adam mi diye..
- +1 yıl
Yorumların birinde bir asker çocuğun oldugunu söylemişsin. Zaten onu söyledikten sonra hala aynı telden çalıyor oluşun lafına laf verilecek degerde olmadığını anlatıyor fakat vatan sevgisinden bahsediyor olman vatan sevgisini kirlettiği için zehirli fikirlerine cevap verme lüzumu hissediyor insan.
Doğuyu bilmiyor demişsin. Ulkenin 81 vilayetinden 60 küsürünü gezmiş, görmüş gezip görmediği yerlerden de insanlar tanımış bilmiş birisi olarak bu ulkenin gereklerinden ve reel politik dediğimiz şeyden sana nazaran çok daha nasiplendiğime eminim. Kaldı ki oyle birilerinin anlatması ile değil birebir yaşamış biri olarak terorun ve teroru besleyen alt yapının bedelini doğrudan ödemiş biriyim.
Sadece sivil halkı korumak ve bozgunculugun önüne geçmek için bulunduğumuz bir gösteride uzerine kurşun sıkılmış ve arkadaşlarını şehit vermiş, Elazığ Ktm'den birliklerine dağıtılmak üzere yola çıkmış sivil araçlar içindeki silahsız askerlere duzenlenen roketatarlı saldırıda 13 vatan evladının binbir parçaya bölünen bedenlerini toplamak zorunda kalmış, bir kurban bayramı akşamı birliğine düzenlenen baskında bir arkadaşını şehit üç arkadaşını ömür boyu ayağa kalkamayacak sekilde gazi vermiş, bu saldırıda hafif yaralanan 4 arkadaşını da tedavileri bitip birliklerine teslim olmak üzere yola çıktıkları konvoya düzenlenen bombalı saldırı eyleminde sehit vermiş, tüm görev suresini dağda bayırda karış karış gezerek kelle koltukta geçirmiş, bolge halkının da terore verdiği ve bizi asıl tüketen zehrin bu olduğuna yakinen tanıklık etmiş biri olarak konusuyorum.
Baban hangi gorevdeydi bilmiyorum ama eminim o kelle koltukta vatan icin mücadele ederken sen onun çektiği çile ve cefayı umursamadan ya goygoy peşinde koşuyordun ya da teror seviciligi yapmaya devam ediyordun.
Sana daha fazla ne denir bilmiyorum. Söz söylesen söz utanır istikametinden. Simdi ben bu konuyu burada kapatıyor seni zehrin ve hain düşüncelerinle olduğun yerde oldugun hal uzerine bırakıyorum.
+1 yılBirkere zihniyetini bilmem ama. muzik. adami olarsk bidsha oyle birses nezaman gelir belli degil
20 Yorumla
+1 yılDoğdukları günü bilmiyorum. Dedemle ninemin. Öldükleri gün anarım ya da şimdi aklıma geldikçe.
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür yasiyorlar ölüm kötü bir şey onun anması olamz bence sanatçılar ünlü olduğu için saygı amaclı yapılıyo ama ölüm kötü bir şey yani
11 YorumlaÜlkesını o kadar cok sevıyormuskı şarkıda vallah ben apoyu özledim diyor. Allahından bulsun kanks
41 Yorumla- +1 yıl
Vallahi ondan daha çok seviyorsan vatanini öyle olsun ama hiç anlasilamadi. bozuk plak gibi montajli sozlerr takilip kalin. Bela eden bela bulsun kanks
Ülkeye nice ş*refsiz sığdırdılar da bir bu adamı sığdırmadılar.
Olmasaydı sonumuz böyle..30 YorumlaAhmet Kayayı sevmeyenler canınız cehenneme o çocuklarından başka bir şey değilsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde insanlar kaybedildiği zaman anılır.
Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun.30 Yorumla
+1 yılbir terörist severin doğum gününü değil ölüm gününü kutlarım anca
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa şu adamı da savunup durmayın ya arada bir kaç lafıyla, sevse nolcak kürdistan gözüyle seviyor. İbrahim Tatlıses daha mert bu adamdan, o seviyor vatanı.
46 Yorumla- +1 yıl
Sen adama her türlü ihaneti et, adami vatanindan kov sırf kürtçe müzik yapicam dedi diye sonra Kurdistan dedi diye vatan haini yap. Kaç aciklmasi oldu turk kurt kardes vatanimi özlüyorum, nefes alamiyorum. Yapılanlat agrima gidiyor diye hiçbirini yayinlama hürriyet gibi montaj haber yaparak adami hain ilan et. Keşke herkes Ahmet Kaya gibi sevse ülkesini.
Cevap sahibi+1 yıl@Ege_449 Çok da masum demedik o mecbur kaldım diye bir kaç kere açıklamaları da var, sıkıştırmışlar önce para gönder demişler sonra göndermezsen şöyle yaparız böyle yaparız. Ya da sonradan düzeldi gibi en azından.
Cevap sahibi+1 yıl@Ege_449 İbo mu?
Sevmem Ahmet Kaya'yi. Ilgilendirmiyor beni dogum gunu.
33 Yorumla- +1 yıl
Herkes sevse sıradan olur zaten
+1 yılHer iki şekilde de anarim
10 Yorumla
+1 yılDoğum günleri ile hatırlarım..
10 Yorumla
+1 yılİkisinde de anmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılkaybettiğim gün veya doğduğu gün değil..
her an..20 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin büyük adamdı
40 Yorumla
+1 yılHer ikisi de anılmalı.
10 Yorumla
+1 yılİyi ki öldün vatan haini. KS editörleri terör propagandasına neden müsade ediyor?
26 Yorumla- +1 yıl
@Ercan307 PKK sempatizanı olduğu dağdaki teröristler için şarkı yazdığı hatta Kürt gençleri dağlara çıkıp peşmerge olmaya teşvik ettiğini bilmeyenler muhtemelen Nikaragua da yaşıyor.
- +1 yıl
@Ercan307 Yoooh yaaauvv. Normalmiş bu ülkede ki tek Kürt sanatçı o mu? Diğerleri niye olmuyor da o oluyo? Ayrıca demin neden soruyordun şimdi PKK li olması normal diyorsun. 20 yaşında çocuksun sen mi bileceksin o dönemin şartlarını.
- +1 yıl
Öncelikle bunun kürtlükle türklükle alakası yok o zaman için PKK yı neden olarak saymadım saymam da. Adam çıkıp "Kürt asıllı olduğum için Kürtçe bir şarkı yapıyorum ve Kürtçe bir klip çekiyorum" şunu dedi diye yapmadığınız kalmadı be. Her şey böyle başladı. Tepkilere (“Yuhalayan arkadaşlara da teşekkürler. Biz yaşamımız boyunca Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunduk ama Kürt halkının realitesini reddeden insanların da kafasından inmeyeceğim” ) rağmen adam Türkiyenin bütünlüğünü savundu.
Sonrasıysa 97 Siirt doğumluyum. Köyüm yakılmış Siirtin merkez varoş mahallelerinden birine göçertilmiş bir ailenin çocuğuyum. Hayata gözlerimi yakılmış topraklardan kendini yoksulluk sefalet savaşı veren bir ailenin içinde açtım. Biri gelip gelip ben ve benim gibi binlerce kürt kardeşime köyümüzün yakılmasının masumane bir sebebini açıklasın. Kürde terorist damgası vurup sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi keyiflerince canlaro sıkıldığı için sisteme karşı çıkıp dağlara çıktığını düşünen beyinsizlerde de kimsenin hakkı kalmicaktır. Benden 3-5 yaş büyüksün diye benden iyi bildiğini sanıyosun. Ama ben içinde yaşadım oranın şimdi bilip bilmeden konuşma. Araştır.. - +1 yıl
Terör propagandası? Adamin zihniyetini anlamayanlar sonunu hazirladi hala daha ayni cehalet aynı at gözlüğü. Ahmet Kaya bu ülkeyi gerçekten çok sevdi buna inanmasam ben zaten dinlemem. Ama karşımda sig kafali bir adam var anlasilan ne desem anlamayacak. O yuzden ne desen he heee
+1 yılMekanı cennet olsun.
50 YorumlaTamda aklımdan geçen sözüydü iyi doğdun
21 Yorumla
+1 yılKaybettikleri gün 😔😔
00 YorumlaHer gün anarım güzel olanı 😌
10 Yorumla
+1 yıl🙄 hayat iyileri hep götürür
10 Yorumla
+1 yılTerörist umrumda değil
10 Yorumla
+1 yılapoyu seven bu ülkeyi sevmesin zaten.
14 Yorumla- +1 yıl
@Geccee27 Bahçeli'yi de sevmiyorum zaten ama biri saftirik biri bölücü ikisini aynı kefeye koymamak lazım 🙄
- +1 yıl
@Geccee27 devlet bahçeliyi vatansever bilirdik. yani en azından vatansever ama saçma sapan gafları ve dil sürçmeleriyle bir devlet adamına yakışmayan gereksiz akıl yürütmeleriyle tanıyorduk. o zaman hadi diyorduk fazla kafa basmıyor ama vatansever bir adam. ama akp ye niye geçti nasıl geçti o süreçten sonrası muamma
Cehennemde hak ettiği yerde
226 Yorumla- +1 yıl
Cahil herif. Halâ bir tane Arap bedevisinin uydurduğu masallara inanıyor. Cehennem mi var?
- +1 yıl
Adamın okuma yazması yok, cahilin teki.
- +1 yıl
Sen saygı duy lan. Adama ettiğin lafa bak. Hem onu geçtim saygı istiyorsan saygı göstereceksin. Kur-an'da tonla yerde dinsizlere hakaret eder "Aklını kullanmazlar, akılsızlar, kereste." saygı istiyorsan hak edeceksin. 9 yaşında çocuk s*ken adamdan bahsediyoruz 😂
- +1 yıl
Ohooooo teröristi seven suçtur, evet. O zaman başımızdaki adamı da atalım içeriye. Fetullah'a hocamız, büyüğümüz diyen ben miyim? :D
- +1 yıl
Az kalsın Fetullah'ın kıçını yalayacaklardı.
- +1 yıl
Komiksin ya. 😂
- +1 yıl
Adamın vatansız olduğu falan yok. Vatanseverdi.
- +1 yıl
Ben de diyorum ki bu başımızdakileri tamamen indirelim o zaman. Onlar da aynısını yaptı.
- +1 yıl
Ben de onu diyorum. Aynısını onlara da yapalım. Herkes açısından diyorum. PKK ile yan yana duran Doğu Perinçek için.
Fetullah ile yıllarca kol kola gezen şahıs için.
PKK'yı destekleyen HDP savunmacılığı yapan CHP için. Ben sana "Onları savundun." demiyorum/"Aynısını onlara da diyelim." diyorum. - +1 yıl
Ben de çok isterdim. Şu adamların tamamının bedel ödemesini. Vatansever insanlar başa geçse keşke.
- +1 yıl
Bu millete zaten başta ohal ilan edeceksin. İçerisi aşırı karışık. Suriyeliler'i mültecileri atacaksın. İdamı bir getireceksin vatansızları full asacaksın.
- +1 yıl
Ben inanıyorum bu değişecek. Bunların hepsi inecek. Ben buna inanıyorum. Bu sistem böyle gitmez.
- +1 yıl
Devlet Bahçeli ölecek. Tayyip eskisi kadar sevilmiyor. CHP'nin başındakinde gram iş yok. Bu adamlar inecek. Ben başta olsam yaşatmazdım da.
- +1 yıl
Bekleyeceğiz.
Mekanı cennet olsun.
30 YorumlaDoğdukları Günle
10 Yorumla
+1 yılKaybettiğim gün anarım
10 YorumlaBenim gözümde haindir
14 YorumlaApoyu özleyen bizden değildir
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu teröristi istemiyoruz !!
00 Yorumla
+1 yılAnarım her zaman
20 Yorumla
+1 yılDoğdukları gün...
10 Yorumla
+1 yılAnmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKaybettiğim gün 😔
20 Yorumla
+1 yılHer zaman anarım
30 YorumlaIkiside gelir aklima
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. iki gündede