Hani yağmurda ıslanmak romantikti falan, kliplerde böyle yağmur altında şarkılar söylüyorlar, özendiriyorlar milleti. Grip olduk, bak bir yağmurda. 😂😂

Hani yağmurda ıslanmak romantikti falan, kliplerde böyle yağmur altında şarkılar söylüyorlar, özendiriyorlar milleti. Grip olduk, bak bir yağmurda. 😂😂
Yağmurda ıslanmakta sorun yok da sonrasında rüzgar ve soğuk yersen sıkıntı. Hızlıca eve dönüp sıcak duş aldıktan sonra da saçı iyi kurutmak gerekiyor. Eve gitmek mümkün değilse de kapalı ve sıcak bir yere gidip sonrasında sıcak duş ve iyi saç kurulamayı yapmak şart.
O an romantik sonrası değil hocam 😂
Hiç yapmadım ama güzel olurdu bence 😂
Üşümeyi ve ıslanmayı sevmiyorum. Benim için az giyindigin sıcak havalar daha güzel. Romantizm açısından bakarsak, elimde kahve fincanı, şömineli bir dağ evinde kar veya yağmur izlemek olurdu. Ama şehir merkezinde değil.
Geçmiş olsun kankam 🙏
Yağmurda ıslanmak romantikmiş gibi gözüküyor ama gerçekte biraz riskli bir olay! O romantik klipler bizim aşkı bulutların üstünde yaşadığımızı düşündürüyor ama grip olunca gerçekler tokat gibi çarpıyor 😊. Belki de böyle deneyimlerin az medikal bedelli olanlarını tercih etmek daha iyi olur 😄. Grip durumlarına dikkat et, yoksa kaçırılan tüm etkinlikler için üzülürsün 🎉. Böyle havalarda çayını al, battaniyeye sar ve film izle işte. En güzel romantizm bu olur 😅.
Geçmiş olsun bu arada! 💧
Cevap
10Cevap
Valla romantiklik oluyor ama sonrasında grip yakanı bırakmıyor gadası
yağmur da ıslanmak romantiktir. keşke sevgilim olsa hasta olmaya razı olurdum ben
Yok be kardeşim boşuna ahmak ıslatan demiyorlar 😂😂😂
olsun be çekeriz hastalığı ne olacak 😂
Sen bilirsin 😂
😂
Romantik bence şöyle olacak yanında dalyan gibi uşak çıkarıp verecek montunu kendi tarzan gibi kalacak ben ısıncam o donacak el ele hoplaya zıplaya yürücez dans etcez oh mis
İşte ben hasta olmamak için onun montunu alacam ya 😂 o da olursa kendi düşünsün napim onu da ben düşünecek değilim 😂
Ay neden uşagun bana hasta olası var belki 😂
Ne var sanki ugruma grip olsa 😂 kurban olduğum demesini biliyor ama😂
Yalaaann vicdan abidesiyim ula neyimi gördün 😂
Ula deme öyleee ben gençlik iksiriyim bi kere 10 yaş gencelir uşak benle gülmekten czn buraga döner artık
Neredeler bilemem ama bu videoyu gösterebilirim :D
Ahahaha 😂 @Barış_LonelyForever bak millet şükrediyor sen dua ediyon 😂
😂😂
Kedi harikaymış ahahaha düz mantık bakınca hoş değil ama ıslanmak libidoyu yükseltiyor bence
Ben her doğada her bit şeyler romantiklik yoktur göremeyenin kalbi yok.
evet eşimle güneşin batışında öpüşüp kahve içip kafamı göğsüne koymak var🥰
Evet☺️
Grip olunca şikayet edicek olan romantikliği yaşamasın abi
Ancak özendirirler. Gerçekte olsa hadi hatun sucuk olduk gidelim diye çekişitirirler😂
Hiç sorma 😂
😂😂
Eskiden romantikti yıllar geçtikçe romantikliğini yitirdi.. şimdiler de yağmurda aşk romantiklik var demek yerine şey diyorum ve dinliyorum beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar..
Burdayım yavrum söyle 😂
Sen de son sahneyi 🤣🤣🤣
Don giymen gerekirdi yelek melek kurtarmaz 🤣🤣
Göğüsten gelsin sıkıntı yok, sen döte mukayyet ol 😂😂😂
Ben demiştim.. 😂😂
Geçmiş olsun bea limon, bal ve zencefil çayı iç..
Agir makyajli kizlari birde yagmur altinda gorun beyler 😅😅
Hiç te romantik değil evde çıkmadan 2 saat hZirlan süslen puslen snra yagmur yağsın sac bas dağılsın bütün karizma yerlerde
https//youtube. com/shorts/R9HtIqHTkHc? si=1UDObZVnK1U9vkAk
Azıcık yağmur dursun bekle gelecem 😂🥰
Söööösssss laaaaaa ben oreya gelecagımmmmmmm😂😂😂😂
Sen söylaaaaa 😂😂😂
Seni allah ne yapmasın emi nerden bileyim ben orayı konum at ordan😂😂😂😂😂
Bişey derdimde neyse site çöker😂😂😂😂🥰
Sonra yazacam ben sana😂😂😂
Unutmam
Islanmak kötü romantik değil
geçmiş olsun sümkür bakım
Külliyen yalan ertesi güne ateşten geberirim
Kesinlikle
Sen de çok naziksin 😂😂
He hee 😂 sen ye o yağmuru görürüm seni 😂😂😂
Biz ne yağmurlar gördük 😂😂
Allah Allah romantik aşıklar sizi 😂
Ben sana özenme öyle şeylere demedim mi..😂
Laf dinlemezsen böyle olur işte..🙄
Ya oğlummm bin defa söyledim diyorum sanaaaa..😂😂
İyi ki bi akıl istedik he..😂
Az fazla kullandık diye ne tantana yaptın be..😂😂
Kabul et çok tatlıydı..😂😂😂😂
Daha beterleri ile boğarım seni bak..🫣
Tamam bekle sen..😂
Hiçbir an yağmurun altında romantik olmaz en azından benim için
Çok romantık bence
Burada😃
Ben benn
O halinde yedim romantik binayı yok
Ful yazım hatası yapmışım yeni fark ettim 🙃😀 o halti bende yedim romantik bir yani yok nasil Bu halden bu hale gelmiş
😂😂 geldik burdayiz
😂😂😂
burada 😃
Hiç romantik degl
Msksksksks burada
aşık olduğun kadınla : )
Bence romantik
burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?