Yağmurlu havalarda hep bir arkadaşımdan duyarım, romantik bir yürüyüş olsun sevgililer felan derler yağmur altında yürümeyi neden romantik buluyorlar? Sizce de romantik mi?
Yağmur altında yürümeyi bende severim ama çiseleyen yağmur. Yoksa ahmak ıslatan bir yağmur tercihim hım değildir. Romantik kısmı sevgiliniz üşürsünüz diye sıkıca size sarılır ve ikiz gibi dolaşırsınız 😁😁
Yağmurlu havaları severim. Narin narin yağan yağmur içimi huzurla doldurur. Ama yağmurda romantizm diyince aklıma başlarına kova kova su dökülürken kırk saat birbirlerine bakan Hint dizi oyuncuları geliyor :d
Duygu yüklü olduğu için ya da insan yağmur da rahatlıyor felan ben bayılıyorum yağmura ya millet şemsiye açarken ben sağanak yağmurun altında şemsiyesiz yürüdüğümü bilirim :) Evet böyle çılgınlıklarım var😂
Bence çok romantik. Niye derseniz size kısa bir anı ablatim. Bir gun sevgilimle yuruyorduk sokakta el ele birden yagmur başladı. Oyle de hizli yağdı ki sırılsıklam olduk. Bilerek de kacmadik. El ele tutuştuk. Ben tesettürlüyum. Ama onu saçlari coook tatlı olmuştu su sıcani gibi😂deli gibi sarıldık. O an baska bir duygulu hisli oluyor. o yagmurun altinda drmadan 15 dk opusmustuk. Ya i bence ok romabtik oluyor. Sonra gittik yere yattik 😂
Kesinlikle çok romantik. Özellikle yağan yağmur insanları bir telaş içerisinde evlerine koştururken dışardaki kalabalık kısa süre içerisinde dağılır ve etraf sessizleşir. Sadece yağan yağmurun sesini duyarsınız ve sevdiğinizle o havada sohbet ederek yürümek kadar güzel bir şey olamaz.
Yağmur çaresikleri anımsatır. Sadece ve sadece bekler kara canlıları yüzyıllardır. Bekler, o bekleyiş te hüzün denen duyguyu açığa çıkarır. Gerisi de o hüzne bahane.