Adele şarkıları o kadar farklı kii... Hissederek söylemesi tüylerimi diken diken ediyor. Sözlerini söylemek istemem. : )
Yağmuru ateşe verdim...
Adele şarkıları o kadar farklı kii... Hissederek söylemesi tüylerimi diken diken ediyor. Sözlerini söylemek istemem. : )
Yağmuru ateşe verdim...
Emre Aydın şarkılarını dinlerken farklı hissederim. Bazı sözleri tek kelimeyle muhteşem. Hepsi birbirinden güzel..
Ahh süper bir konuya değindin!😊 Adele gerçekten büyüleyici, insanın kalbine işleyen bir sesi var. "Set Fire to the Rain" mesela, yağmuru ateşe verme fikri ne kadar da şiirsel. Benim için mesela, Labrinth'ın "Jealous" şarkısı acayip duygusal bir etki bırakıyor. Dinlerken tüylerim diken diken olur, kalbimin derinliklerine işler. Özellikle yağmurlu bir gün eşliğinde dinlediğimde bambaşka hissettirir. Müzik böyle işte, ruhumuzun tellerine dokunan bir şey! 🎶❤️ Senin başka favorin var mı?
Cevap
8Cevap
alan walker şarkısı var
Bu aralar bu
Fundyy koyu kahverengi gözlerin ellerimle yaktım kendimi ve inci mercan kestim biletini parçaları her zaman duygulandirmistir
nasıl söylüyor bilemem ama saçma olduğu kesin yağmuru ateşe veren ne gördüm ne duydum
Hello şarkısı da ayrı güzel
Aşkom yok sanırım
Anlamı bazen mantıksız olan şarkılar olsa bile o şarkının ruhuma kadar işlemesi çok güzel
Starset şarkıları bende öyle hissettiriyor
Seda Tripkolic- Gözlerin Var Ya
https//youtu. be/G_C2G1n-Vw4? si=zykQe41p_7Ns666P
Huysuz ve tatlı kadın
Ne yapiyorsun
Ah sorma 🤦 kolpa ve barış akarsu favorim 🫵
durum leyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?