Günaydın gençler yeni şarkım sizlerle, dinlemek isteyenleri beklerim :)
Söz yazıyorum besteler yapıyorum çok eğleniyorum..
Günaydın gençler yeni şarkım sizlerle, dinlemek isteyenleri beklerim :)
Söz yazıyorum besteler yapıyorum çok eğleniyorum..
Merhaba, sözler muhteşem KS de dinlediğim en anlamlı şarkı 🎶 🎗✨
Ben senin tek çalışmanı öneriyorum. Çünkü bambaşka bir ışık var sende. 🌠 argosuz, ileriye götüren, yaşamı kapsayan, ruha kendi özünü anımsatan sözler.. Benim hoşuma gitti. Böyle güzel film , söz veya şarkı yazarlarına saygı duyarım. 🎗
Farkındalık sağlamak yeterince özgün bir ifade.. Senin yolun aynı zamanda hepinizin yolu çünkü yolda kalbine dokunduğun insanlar hep eşlik edecektir sana. 🎗✨
Ben de yazar çizer olduğum için seni çok iyi anlayıp yorum yapmak istedim. Çünkü paylaştıkça çoğalırsın.🌠
Evet ✅. İnsanları gözlemlerim çok derinden. Ruhuna kadar.. Bu da bir yetenek görme yeteneği diyebiliriz buna çünkü bakmak ve görmek farklı şeylerdir. Görmek kimsenin sizin onda görmediği ruhu bulup çıkarmaktır yer yüzüne. Başarilar dilerim tekrardan hayat bir enerji meselesi.⚡
Rica ediyorum. ✨
Cevap
3Cevap
@yeterhayeterhayat için de bir şeyler yazsrmısın bu aralar çok yanlız kaldı garibim 😂 Emeğine yüreğine sağlık kardeşim 😌🙏
Çok iyi yalnız. Evet baya bi yalnız hissediyorum fakat biz de yazarız be :D :D
güzel şarkı
Teşekkür ederim 🙏
Emeğine sağlık şu an yorumu attım ama patronlar var dinleyemedim. İşim biter bitmez bakacağım
Şimdi dinledim kardeşim emeklerine sağlık çok iyi olmuş
Bu zamanda sevilebilecek bi şarkı ama çok yükselmiyor düz gidiyor sankim. Klibi beğendim şarkı benlik değil
Ohaa harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?