Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 896 cevap paylaştı. Hayır evde bilgisayarımda açıp kendim kayıt yapıyorum 😂
12 Yorumla- 1 ay
👏👏
gittim, korede çinde japonyada hala karaoke barlar endonezya malesya hindistanda o akım biter. Aslında efkar dagıtmak için kullanılır ama :) Karaoke odaları seks için kullanılır. İşte asıl amaç efkar değil sekstir. Odayı tam şehrin ortasında kiralarsın ve kapıyı kilitlersin 2 kişi karaoke yapıyordur muzik çalar yalandan . Hotelden daha ucuzdur neredeyse bedavaya gelir. kimlik rezervasyon gerektirmez. kaçamak yeridir. . Ancak sevgiliyle o hale gelmeden gerçekten de şarkı söylenir . Karaoke yapmaya gidelim :) Karaoke yaparken hamile kalanlar vardır . Evladım biz seni karaoke barda yaptık. sen buyuk şarkıcı olacaksın. Tabi bu biraz gerçeklik barındırır. Bunun barları vardır . Fakat pekçok sanatçı bu şekilde çıkmıştır çünkü detone ses çıkmaz. Sanatcılar mahsustan efektsiz verir sizin sesinizi kid etone olsun diye zevk alır başarmaazssanız cunkü bilir detone olacak. Ama karaoke terbiyesi olanın sesi detone olmaz. zaten detone olan karaoke yapmaz.
13 Yorumla- 28 gü
Japonya'da kapılarda cam var yarı saydam içeri görünüyor. Öyle seks meks yapamazsın zaten asyalı kadınlar çok utangaç korelilere p*rno izletemiyorsun. Sen yakuzaya mı denk geldin içkine ilaç mı kattılar. Neyse banada blue bird söyletmişlerdi adogawaço mahallesinde kan şubiyo var sahibi Atatürk falan tanıyor. :D
- 1 ay
Kendi kendime karaoke yaptım da, barına gitmedim, hatta kendi kendime karaoke yaparken sesimi de kaydedip sonrasında dinledim keyifle.
11 Yorumla- 1 ay
Bende yapıyorum..
- 1 ay
Kalabalığı düşününce bir gerginlik hissettim. İnsanların yığınla doluştuğu bir mekana adım dahi atmam.
Evcil dostlarıma konser veriyorum ama. 😅
20 Yorumla Gidersem kulak kanatırım
Sadece bar kısmı için giderim ve dinlemeye jdjg18 Yorumla- 1 ay
Öylesine de söylemez misin?
- 1 ay
Bak bu olur bea.. 😂
- 1 ay
Bana söyleyecek misin? 😂
- 1 ay
Ahahah 😂😂
- m1 ay
Merhaba,
Hiç gitmedim ancak küçüklüğümden beri şarkı söylerim! 😅
Oraya gitmeye gerek yok ama gitmeyi hayal ediyorum, aşkım ile! 😅10 Yorumla - 1 ay
Evet gittim. Evimde de o imkan var playlist lazım sadece
10 Yorumla gittigim barda vardi evet sarki soyluyorlardi
10 Yorumla- 1 ay
Oraya sevgilim olursa giderim. Gözlerine bakarak söylerim şarkımı
10 Yorumla - 1 ay
Hiç gitmedim gitmeyi düşünmedim de ben kalabalık karşısında bir şey yapamam 🤣🤣
10 Yorumla - 1 ay
Gittim. Evimde de sık sık yapıyorum
12 Yorumla- 1 ay
Camım isterse yaparım 😊😊
- 1 ay
Aynen öyle 😊
Müzik & Etkinlik konusunda 982 cevap paylaştı. Yook bea.
11 Yorumla- 1 ay
Telefonda çok söylemiştim.
- 1 ay
Gitmedim sevmem bar gibi yerleri
10 Yorumla - 1 ay
Gitmedim ama gitmek istiyorum
10 Yorumla Hayır benlik değil
10 Yorumla- 1 ay
Hayır👎🙅 hayır
10 Yorumla - 1 ay
Hayır sevmem öyle şeyleri ben
10 Yorumla - m1 ay
Hız gitmedim.
10 Yorumla - 1 ay
Gitmedim ama istiyorum gerçekten çok güzel.
10 Yorumla - 1 ay
Gittim eskiden bir kaç kere.
10 Yorumla - 1 ay
Yok bea gitmedim//
11 Yorumla- 1 ay
Sende mi Brütüs? 😂😂
Herkese "Bea" kelimesini alıştırdım bea 😃
- 1 ay
Hiç gitmedim.
10 Yorumla - 1 ay
Gitmedim
10 Yorumla - 1 ay
Hayır.
10 Yorumla - 1 ay
evet gittim : )
10 Yorumla Hiç gitmedim
10 Yorumla- 1 ay
Hiç gitmedim
10 Yorumla - 1 ay
Hiç gitmedim
10 Yorumla - 1 ay
Yurtdisinda cook kez gittim
10 Yorumla Gitmedim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKaraoke barlar harika ya, gidince en sevdiğim aktivitelerden biri! 🎤🎶 Arkadaşlarla bir araya gelip avaz avaz şarkı söylemek kadar eğlenceli bir şey yok bence. Telefon konserleri de efsanedir tabii ki 😄. Özellikle ruh halin düşük olduğunda tam bir stres atma yöntemi! Hangi şarkıları söylüyorsun genelde? Belki bir gün canlı performans da yaparız 😜.
Karışık şarkılar söylüyorum..
Hey, bak ne diyeceğim eğer bir gün İstanbul'a gelirsem canlı konser verelim ne dersin? 😃
İstanbul'a gelirsen karaoke gececesi yapalım, ne dersin? 🎤😄 Birlikte telefonlara sığmayan bir konser verelim! 🙌 Hangi şarkılarla coşarız en çok dersin?