Ben gitmedim merak ediyorum nasıl bir ortam tv deki gibi miii
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGittim, fakat içmedim ve içmemde alkol vede sigara. hacca gittiğim için 2005 yılında, arkadaşımı ziyarete gittiğim İstanbul'da beni gaza getirmeye çalıştı girsen ortama içersin girmediğin için içmem diyon vb. gaza gelmedim ama, arkadaşım içen biri olduğu ve uluslar arası yolcu taşıma src1 imtahanı için istanbula kursdan arkadaşımla geldiğim vede 2 günlük otelde beraber kalacağımız için bara girdim, bizi gezdiren şahsi arkadaşımda içen arkadaşım için götürdü mekana.
İğrenç bir yer, çünki içkinin kendisi herdaim 2 cihan içinde risk ve tehtit vede bu vb. mekanlarda veya ordan çıkıpta cinayet , taciz, tecavüz, kavgalar vb. yaşanıyor bu nedenle içerde içenler kendini kaybetmesede kaybetse bile dışarda zarar veriyorsa o mekandan para kazanıp evinde rahat uyuyan bir insan ve mekanını içinde içenleride sevmem vede kınamam, mecbur kalamdıkçada girmem.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
dostum tv dekiler ilgi uyandırıcı cazip gösteriliyor ama öyle bir ortam yok emin ol. ve heleki son zamanlarda incir reçeli 2 de bu barlara karşı çok güzel bir kılıf bulunmuş doğru yerler değil emin ol tv dekiler gibi anlatıldığı gibi olsa zaten herkes ordan çıkmas. bar ortamında ortamını kurmak kolay değildir düzenli gitmen gerek aynı zamanda çeşitli eğlencelerede katılıp önce bir sosyalleşmen gerek ciddi anlamda sonrasında barın tadını alırsın onun içinde çok affedersin ama biraz mide geniş olmalı. emin ol bar ortamlarında midesi geniş olan kızlar çok güzel tutunur çabuk çevre edinir ama ama ama tabiki bedelinide öder... o bedelde hiç gitmemiş biri için iyi değildir dostum bir kere git gör birdahada asla girme derim. sapığı alkoliği haydutu orada ne yazık ki adam içer alkolik gece 3-4 gibi başlar taciz etmeye olay çıkarmaya uzak dur daha iyi :)
10 Yorumla
+1 yılBar farkli club farkli.
Ankarada bir ara hep gidiyoduk bara. Bar arkadaslarinla oturup ictigin muhabbet ettigin mekan
Clubdaysa iste dimtis muzik dans vs
Reina, sortie, richie ve xlarge gece kluplerine gitmistim.
bir tane de antalyada gitmistim.
Guzeldir ya herkes seks mekani olarak tasvir ediyor heralde kafasinda bilmediklerinden.
Hos gidince de senin niyetine oranla bir seyler yasanir ya da yasanmaz.00 Yorumla
+1 yılBiz turk kiziyiz saat 8 oldugu zamn evde olurz ve disarida cikamayz tek basimiza bn böyle gordum yni. d
710 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeş :)
- +1 yıl
Teşekkürler eic icin kardeşim :)
- +1 yıl
En doğrusu, baylar için bile sokaklar akşam ve gece tehlikeli, vede şeytanların faliyete geçtiği ve cinlerinde sokaklara çıktığı vakit akşam ezanı sonrası.+1
- +1 yıl
Ben sadece kendimden sorumluyum ama benim cevremde öyle bir kız yok onun icin turk kizi olarak genelledim .@onurglcn @vlkngdr
- +1 yıl
Anladim :) @vlkngdr
- +1 yıl
bende bu yasima geldim bar disko meyhane kahve eglence tipi ortamlarin hicbirine tek birkere bile girmis deyilim
- +1 yıl
Ezikk
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
98Cevap
Yüksek sesli müzik eşliğinde içki içerek eğleniyorsun..
Ayrıca, içki fiyatları normalin 2-3 katı..
Bence o ortamlar sana göre değil.. Yani öyle olsa şimdiye mutlaka gitmiş olurdun..
Yine de bi' git gör derim..
Bu arada, o gece sevişmeyeceksen gaza gelip erkeklere yakınlaşma.. Oraya gelen adam evlenecek kız bulmaya gelmiyor..15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın gitmeyi düşünmüyorum zaten sadece merak ettim
Soran+1 yılben ancak hamburger yemeye giderim burger king falan :D
Soran+1 yılaynen :))
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende senin gibi cok merak ediyordum filmlerdeki gibi hayal ediyordum gecenlerde gittim arkadasla siktiri boktan bir yer. Filmlerdeki gibi de degil.. nasil kafe de cay kahve iciyorsan orda da icki geliyor masaya. Biraz da kitliyorlar tabi o kadar.. :)
10 Yorumla
+1 yılClup ortam güzel normal yani tabi şey bu dediğim 5yildizli bir otelin clubuydu Kıbrıs'ta. Ama ben pek bişi anlamamistim abim vardı yanımda ~_~
15 Yorumla
Soran+1 yıldans etmedin mi :)
- +1 yıl
Ovv ne etmesi öyle bir yardiramadim ki elimde tadı sede vişne suyu olan sıfır alkol katkısız meyve suyumu içip öyle bir kafa bulamadim ki öyle abimin capkinligini izledim durdum yüksek ses müzikte uyuycaktim nerdeyse ~_~
Soran+1 yıloy canım ya :))
- +1 yıl
Sen git kiz sabaha kadar yardır eğlen benim yerimede :))
Soran+1 yılyok gitmicem bnde :))
kardeşim oraya gittiğinde hiçde ii bir ortam yok. millet içio sıçıo. kimisi ex atıo. kimi içkii fazla kaçırıo saçmalıo kimisi kusuo. gitme derim. çok girdim o ortamlara zamanında ama gereksiz boş işler. bir b*k olmuo yani o ortamlara girince pislkten başka bişey diil.
20 YorumlaDisko, bar ortamı denince aklıma gelen? Kusmuk, altına işeyen kızlar, dötü başı dağıtan tipler.
1200 tl aylık alıp bir gecede parasını disko da barda yiyen modern elit insanlarımız..61 Yorumla- +1 yıl
+11
Bar dediğin yere Bodrumda gitcen abi.. Catamaran, Posh, Xbar, Pasha.. Öyle bir masa üzerinde içkini yudumlamaksa amacın adı bar diye geçen heryere git.. ama eglenıcem dans edıcem kendımı bıldıgım sürece zarar da görmem dersen bodrum on numara.. Edebiyle durana kımse yanasmıyo ;)
00 YorumlaMüslüman evladına göre değil, bunu bil yeter. Merak edilecek bişede yok. İllada içicem diosan al evinde zıkkımlan. Sonuç fazla alkol ve hatırlanmayan ilişkiler daha dorusu hatırlanılması istenmiyen ilişkiler.
50 Yorumla
+1 yılHayatımın bir döneminde barda yaşadım ama barları tipleri var mekan tarzı var. Ben rock ya da metal çalan yerlere gittim türkü bara gittim ama o televizyondaki zamparaların takıldığı sükseli bar hiç görmedim :D
10 YorumlaYanında güvendiğin erkek yoksa gitme. Bar fena deil. Ama club felan kızlar için iyi değil farklı gözle bakarlar tek sen. Yabancı diziler deki gibi değil Türkiye deki mekan lar.
12 Yorumla
Soran+1 yılgitmem ki sadece merak
- Diğer konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılClup ve bar arasında çok fark var barlar daha masumdur içkini içersin masandakilerle muhabbet eder eğlenirsiniz ve kimse kimsenin masasına bakmaz ama cluplerde genelde cinsellik işleri çok oluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılikisi de uzak olsunnn
- +1 yıl
Tercih senin tabiki ama gitmede zaten en iyisi
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. 2 tür barlar var biri kızların erkekleri eğlendirdiği biri de bayanlı erkekli gidilen yerler kalite dersen 2 daha iyidir
Genel özellikleri içki kadın müzik11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç merak etme sakın gitme ph gibi bir ortam git çöplüğe daha iyidir.
En azından çöplükte üstüne kusan , altuna işeyen, sağa sola sataşan olmaz.
Mezarlığa git hatta yararı kat kat daha iyi en azından Mezarlıkta insan biraz duruyor sessiz ortamda düşünüyor. Orada gürültü içinde karanlık ve kasvet ile vs vs
anladın sen işte00 Yorumla
+1 yıl15 19 yas arasi full bar disco gibi ortamlara takildim. nasil bir yer cevren ortamin arkadaslarin saglamsa super. kapatip dogum gunu dugun eglence yaptigimiz gunlerde oldu:). ama altini ciziyorum ortamin saglamsa guzel yoksa hic girme pek icacici gelmez sana.
00 Yorumla
+1 yılAmerikan filimlerin tas gibi hatunlar dans pistinde bara içki almaya giden 3 dk kızı eve atar türkiyeye gelirsin kezbanlar bile yoktur ortada amerikan ilimlerinden kendini yesilçama girerek soka girersin... yani bende gitmedim bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Gitmediğin belli zaten :)
Amaaannn saçma sapan bir yer işte... Müzik son ses çalıyo... millet deli deli Tepiniyo... Kimileri de habire karı kız kesiyo olay bu... boş bir ortam kisacasi
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm gitmem o zaman :D
Yok Gitmedim de hiç de merak etmiyom... Tc lerden görüyaz zaten.. gidiysoun hey barmen bir Votka ver.. sonra bir yakışıklı gelir yanına lütfen 2 oldu garson... :DDDdsfsdsd
22 Yorumla- +1 yıl
o dediğin filmlerde olur sadece :D
+1 yılGittim elit mekanlarda var ama kusan mi ararsin sican mi belli degil adam 1 ay calismis bir gecede parasini çar çur ediyo sonra agliyarak mekandan cikiyo oyle tipleri gorunce aciyorum gidesim gelmiyo
10 Yorumlaclub de çalışıyorum o yüzden normal bireyler gibi gidip eylenemiyorum
gürültüden kalabalıktan eğlenceden miğdem bulanıyor artık
sessizliiiikkk...10 YorumlaDaha beter :D bardan kastin club tarzindaki mekanlarsa evet tam bir pislik fakat normal cafe tarzi barlar var ve gunluk gidip oturmaya musait ve cok guzel olanlari da var.
00 YorumlaGİTTİM FİLMLERDEKİ GİBİ DEĞİL PEK, Bİ KIZ BANA KUMPİR ISMARLAR MISIN DEMİŞTİ ISMARLADIM SONRA SİGARA İSTEDİ, SONRA İÇKİ, SONRA DONDURMA, SONRA DEDE YADİGARI ZİPPOMU İSTEDİ ORDA DUR DEDİM. GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL :)
10 Yorumlabişeyi yok ya kafelerin alkollü versiyonu işte içerisi biraz daha otantik tarzda oluyor genelde koyu renk ahşap döşemeler masalar vs. Gittiğin yere göre de değişir
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boşver gitme. Keklik gibi avlalacak av görürler seni cınım.
20 YorumlaHiç işim olmadı olmaz'da Bursanın en şekil yerinde ikamet ediyorum fakat hiç istemedim özenmedim o ortamlara giridiğinde nasıl çıkıldığınıda biliyorum illaki eğlenmek istiyorsanız çok güzel eğlenceli yerler var orları tercih edebilirsiniz
00 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbar var bar var... bar ına göre değişir tabi ortam.. ama sen niye gitmiyosun insan bir merak edipte gider nasılmış bir bakıyım diye :))
00 Yorumla
+1 yılTv ile alakası yok :) en azından Türkiyede
En iyi cevaptaki kıza sesleniyorum erkekler saat kaçta dönebilirmiş? 1 mi 2 mi yoksa 5 e kadar yolu var mı10 Yorumla
+1 yılevet gittim , zaten kaliteli yerlere damsız almıyorlar artık , oraya gittiğin zaman alkol kullancan diye bir şart da yok ,2-3 arkadaş gidip eğlenebilirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılreinaya gittim nispet cluba gittim ancak bu dedim şeyler disko bar ise disko değil şimdiki aklım olsa bara gitmezdim. yanına 40 yaşında karı geliyor sohbet ediyor kafa şişiriyor *
02 Yorumla- +1 yıl
Inanmam :) valla bak inanmadim
- +1 yıl
neye inanmazsın :)
+1 yılevet gittim. Ortam gittiğin kulübe bağlı :D ben dorock club a gitmiştim
00 Yorumlabir çok kez gittim, oranın tadı alkollüysen çıkar.
Onun dışında napıyor bu millet mk şeklinde düşüncelere kapılırsın.20 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bar ne yahu adam gibi bir club'e git işte.
Ortam süper ✌05 Yorumla
Soran+1 yılEndiseleniorum
Soran+1 yılortam kötü diolarlar
bu yaşıma geldim hiç gitmedim paso medreselerde takılıyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 633 cevap paylaştı. gitmedim gitmeyede hevesim yok :D oraya genelde yokluk çekenler gidiyo :Dd
00 Yorumla
+1 yılSahne için gitmiştim bır defa bir dahada gitmedim.
Hoş değil hem bir kızın bar bar gezmesi.12 Yorumla- +1 yıl
hayır. sahne alan özel bir grubu izlemey gitmiştim
Gittim turizm bölgesinde yaşıyorum sık giderim.. bide şunu gördüm İstanbul da akşam dışarı çıkılmaz diyen kızın bara gittiğini de gördüm!!
00 YorumlaDiğer konusunda 388 cevap paylaştı. Lise zamaninda gunduz partileriyle baslamistim gitmeye yas 22 oldu her cumartesi gecesi cikarim cikilmalida zaten insan bir defa geliyor dunyaya tadini cikarmak gerek
00 YorumlaŞimdi Saymakla Uğraştırma Beni :)
Sık Gittiğim Yerler
* Bedroom
* Masquerade ( Bunların Sahipleri Aynı Kişi Sadece Mekan Farklı )
* Billionaire
* Fuga
* Wood01 Yorumla
+1 yılergenken gidiyordum. tvdekiler yalan dolan ya kendini bil iç muziğe kulak ver otur sohbetibni et işte
00 Yorumla
+1 yılmemlekette olduğumda kesin giderim ama değişik bir özelliği yok sadece kafa dağıtmak için güzel yerler :)
00 YorumlaAmerikan tarzı bişey bekliyorsan hiç öyle bişey yok her yerde kırmançi dolu. Ancak biraz pahalı yerlerde doğru düzgün takılabilirsin.
00 YorumlaDiğer konusunda 470 cevap paylaştı. Merak ediyo olabilirsin ama özenilcek bir ortam değil
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGittim :) Pek sayilmasada yerine göre değişir tabiki.
00 Yorumla gittim tvdeki gibi değildi tabiki. ama barına göre değişir.
00 YorumlaMüzik çalar dans ederler bir yandan içkilerini yudumlarlar sarhoş olurlar öyle birşey işte.
00 YorumlaNe merak ediyorsun sor söyleyeyim. Bildiğin bar işte eğlence uzerine alkol alıp keyfine bakabilecegin ne istersen onu alabilecegin bir yer
00 Yorumla
+1 yılBen çalıştım barda şilede gece 12 den sonra 5-6 tane gay geliyorlardı çok acayip ortamlar oluyordu kurtuldum ordan..😄
00 Yorumla18-22 yaş arası mütemadiyen takılırdım. Tv de gördüklerin concon barları (Reina-Sortie). Gerçek disco barlar çok daha eğlenceli tabi eğlenmesini bilene.
00 Yorumla2 defa gittim nluyo l*n burada dedim :D hiç bze göre yer değildi :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılAilede evin karşısında vardı sabah girmiştim akşam hayatta gitmem
00 Yorumla Gittim TV deki gibi ama hiç bana göre bir yer değilmiş enerjimi ringlerde atıyorum ben ;)
00 YorumlaBardan bara değişir. ama gidilmesi, o havanın tadılması gerek :)
00 YorumlaGittiğimde parti için kapatılmıştı. O yüzden gittim sayılmaz pek.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayatımda hiç gitmedim sevgililerimden birisi barmen olduğu için ondan soğudum
02 Yorumla- +1 yıl
@pandaten 3 tane
Gittim genelde sarhoş kızın evinde biten gündür benim için tabi nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum
00 Yorumlagittim samimi arkadaşlarla ve çok eğlendik ama içmedim ben içmemde :)
00 YorumlaDene bence eğlenmek kafa dağıtmak içmek yeni insalar tanımak lazıım
00 YorumlaBar ortami cok fen ama kendini bilen kizlara tavsiye etmem amacin eglenmek ucmak ise gidebilirsin
00 YorumlaCok gittim taksim beyoglunda tanimadigin yere girme kaparlar
00 Yorumla
+1 yılTvdeki gibi mi derken? Bar var BAR yani. Evet gittim.
00 YorumlaEvet fırsat buldukça.. Sevdiğim bir kaç mekan var kafa dağıtmaya giderim.. Hem öyle tvlerde izlediğiniz gibi değil hepsi :)
00 YorumlaClub. ve Bar.. Fazlasıyla gittim filmlerdeki gibi değil pek ortam ama mekana göre aldığın keyif bile değişiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem