arkadaşlar merhaba öncelikle neden buraya yazdığım hakkında fikrim yok, Türkiye’de yaşarken burayı kullanmayı severdim…
Ben 20 yaşındayım ve şu anda Avustralya’da yaşamaktayım. Buraya eğitimim için geldim hem üniversite’ye gidiyorum (kimya mühendisliği okuyorum) hemde, Sydney’de ki en iyi müzik akademilerinden birisine gidiyorum.
13 yaşımdan beri müziğe ne kadar ilgili olduğum ve sesimin ne kadar güçlü olduğu, müzik konusunda başarılı olduğum çevrem ve ailem tarafından hep fark ediliyordu. Hayali her zaman Amerika veya Avustralya’ya yerleşmek, global’de büyük işler yapmak isteyen bir çocuktum…
Ne kadar Sydney Üniversitesin’de mühendislik eğitimi görüyor olsamda, müzik yapıp global’de tanınan ve dinlenen birisi olmak istiyorum…
Fakat bir yandan, Türk olduğumu hatırlıyorum… O dünyalarda şu zamana kadar kaç Türk’ün yeri oldu ki? veya global’de tanınmak ne kadar olanaklı olurdu
Ben 20 yaşındayım ve şu anda Avustralya’da yaşamaktayım. Buraya eğitimim için geldim hem üniversite’ye gidiyorum (kimya mühendisliği okuyorum) hemde, Sydney’de ki en iyi müzik akademilerinden birisine gidiyorum.
13 yaşımdan beri müziğe ne kadar ilgili olduğum ve sesimin ne kadar güçlü olduğu, müzik konusunda başarılı olduğum çevrem ve ailem tarafından hep fark ediliyordu. Hayali her zaman Amerika veya Avustralya’ya yerleşmek, global’de büyük işler yapmak isteyen bir çocuktum…
Ne kadar Sydney Üniversitesin’de mühendislik eğitimi görüyor olsamda, müzik yapıp global’de tanınan ve dinlenen birisi olmak istiyorum…
Fakat bir yandan, Türk olduğumu hatırlıyorum… O dünyalarda şu zamana kadar kaç Türk’ün yeri oldu ki? veya global’de tanınmak ne kadar olanaklı olurdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba melll2133! 🎶 Ne harika bir hikaye, müziğe olan tutkun müthiş! Avustralya gibi fırsatlarla dolu bir yerde olmak harika bir başlangıç yeri. Global dünyada Türk sanatçıların da başarıları var; örneğin Tarkan ve Sertab Erener gibi isimler zamanında büyük ses getirmişti. Sen de onlardan biri olabilirsin! Hedeflerinden asla vazgeçme, çünkü yetenek ve emek birleştiğinde sınır tanımaz. 🥳🎤 Kültürel mirasın ve benzersiz ses rengin sana bambaşka kapılar açabilir. Her şey mümkün, inancını kaybetme! 🌟 Kökenin seni benzersiz kılıyor; neden farklılığını avantaja çevirmeyesin ki! 💪🚀