Gerçekten elinizdeki muzik zevkini tamamiyle alacağım. Öyle bir büyü atacağım ki üzerinize sokakta ya da herhangi bir yerde müzik çalsa bile siz o muziği duyamayacaksınız. Filmlerde neyin arka plan muziklerini duyamayacaksınız.

Gerçekten elinizdeki muzik zevkini tamamiyle alacağım. Öyle bir büyü atacağım ki üzerinize sokakta ya da herhangi bir yerde müzik çalsa bile siz o muziği duyamayacaksınız. Filmlerde neyin arka plan muziklerini duyamayacaksınız.

bu teklif "kaç para versem damarındaki tüm kanı çekmeme izin verirsin" ile eş değer benim için. nasıl mahrum kalırım yegâne dostumdan... yeri çok çok ayrı
Kör olası zalım şarkılar :D
müzik aleti çalıyo musun sayko
Lise yıllarının sonuna kadar okul muzik grubundaydım. Bas gitar çalardım. Şu an elime alsam 2 güne yine hatırlarım heralde :)
çalmayı bırakınca parmak ucu nasırları geçiyo mu
Benim kız gibi parmaklarım ellerim var. O zaman da böyleydi :D bakım neyin yapmam heralde fizyoloji ile alakalı. Ama genel olarak soruyorsan bu problemi yaşayanlar uzun süre uzak durup tıbbı destek alınca gözetim halinde basit kremlerle ilaçlarla geçiyor.
benim de elim parmağım börek gibi nornalde ama artık sol parmak uçlarım çekice döndü ve üzülüyorum 😂 yine de sorduğun soruda olduğu gibi gitardan vazgeçemezdim
Klasik mi elektro mu? Aslında zaman ayıramadım o dönemden sonra keşke devam etseydim diyorum. Fakat bende bir huy var. Bir işi ya çok iyi yaparım ya da hiç yapmam. Bir de metalci olunca o ergen kafasıyla dedim ki ben bunlarla yarısamam :D O yüzden bıraktım.
klasik gitar. dediğin gibi millet mükemmel çalarken ben yapamayınca çok moralim bozuluyo hatta sinirlenip ağladığım ve bıraktığım oldu. sonra her seferinde pıtı pıtı gidip yine elime aldım. canım benim o napayım
HAhaaha sen mutlu oluyorsan gerisini boş ver ya. Nasıl olsa bizim yerimize başkaları çalısyor biz dinliyoruz. Onlar bizim kölemiz gibi oluyor pehh benzetmeye bak :D
bu bakış açısı beni mükemmel teselli ve motive etti şimdi bangır bangır sepultura dinlicem 😂😂
Ahahah iyi dinlemeler efenim. Ben de killswitch engage açim :D
biliyo musun seni artık çok seviyorum çünkü bana yıllardır ismini arayıp bulamadığım lise şarkımın adını verdin...
ben 1 satır boyunca nokta koymuştum KS onu azaltmış bu kadar duygusallaştığım görünmesin diye
Alalla hangisi acaba :D:D Sen gıcık olsanda bende seni severim. Soruların yorumların güzel :D
killswitch engage'i diyorum vallahi çok mutluyum, yıllardır melodisi kafamın içinde çalıyo 😂😂😂 ve şu anda şarkı bana will you wait for me will you be there diyo. ağlıycam
Oha vallahi ''my curse'' nin videosunu atacaktım sana vaz geçtim. There is love burning to find you, will you wait for me, will you be there. En sevdiğim şarkıalrından. Rose of sharyn le birlikte. Gerçi howard ın solist olduğu tüm şarkıları ayrı ayrı güzel. My last serenity de öyle. Bak sen ortak zevklerimiz varmış. Çok az insan tanıdım killswitch fanı :D
yıllarca kendime kızdım o grubun adını nasıl unuturum diye... mükemmel şarkılar yapmışlar. şu an made my day derler ya o durumdayım 😂😂 çok teşekkür ederim saykoperıdays
Rica ederim ne demek. Metal muzik repartuarım sağlamdır :D Arada fikirleşe biliriz :D Gerçi bi 8-10 yaş var ama dönemi kurtarıyor heralde :D
2009-2015 arası yoğun dinledim ama senin kadar bilgili olmayabilirim 😄 yine de kulaklarımı bu şarkılarla ödüllendirdiğim için çok mutluyum
Cevap
8Cevap
Madem böyle uç bir şey istiyorsun o zaman ben de uç bir şey istiyorum sadece sınırsız para karşılığında vazgeçerim😌
İban nereye bırakıyoruz.
Vay pahalıyız :D
Müzik tutkumuz sorgulanamaz 😅
Güzel cevap tebrik ediyorum
Ne bileyim kaç sene yaşayacağım belli değil ama 60 a kadar yaşasam 35 yıl demek 35 yıl için trilyonlar vermen lazım shahahja
Param olsa veriridim :D Tüm dünyayı dolaş sponsorun benim diye :D
Hshsjajaja Türkiye yetmez ama kardeş;)
Müziksiz gexilir mi bea
Beraber gezeriz anasını satim muziğe gerek kalmaz :D
Oo kral eyvallah bütün harçlar pullar vizeler hepsi senden hahaha
Konaklama yol ev yat kat zbaja
Hatta al abi helikopter özel pilto uçalım grmi alalım ona binelim vay anasını hayale bak be üf
Ne güzel olurdu ya düşünsene herşeyin var altında herkes sana amade falan
Tabii ki de :D:D Sorunun gerektirdiği bütün sorumlulukları alıyorum :D
Oooo krall o zaman kabul
5 milyona raziyim cok dinlemem zaten 😀 iban atam mi 😀
Boşuna mı ruh eşeği gibi bi şeyiz biz.
5 Milyon tl mi?
@melankolikMelaike he portakalin iki yarisiyiz 😀
evet tl poncik isimi görür fazlasinda gözüm yok dünya mali nede olsa 😀
https://www.youtube.com/watch?v=g-GwF-KnKtg
@portakallijole yok sana muzik falan . Bir daha muzik dinlersen kulakını çekerim kulakını :D
ee param gelmedi 😀
hile yapma biz 2024 teyiz tedavulde olan parayi at 😀
Olmassss ben sözümde durdum isterkene daha açık olmalıydın. Sordum bak tl mi diye :D
benim aklimda dolar vardi kiyamadim tl dedim sen ne dusundun bak 😀
Pislikim ben :D
zihnim bozuk bozuk bozuk 😀
@psychoparadıse halen hesabıma para geçmemiş
poncik sen iftira atiyo bana ya 😐
sen inanma *
Bİlemedim ki ikilemde kaldım. 2 güzel insan hangisine inansam? Elimde bir tane veri var o da kahve ısmalayacaktın bize ısmarlamadın. Dolayısıyla god a doğru kaydı inancım :( Burnunun fotoğrafını at kontrol edecem :D
😀😀😀 peki sizi basbasa birakayim ben öylese yalana alisirsiniz simdi istemem dogrusu iyi cocuk olarak kalin 😀
Cepheden burun fotoğrafı bekliyorum :D Yalncıysan burnun uzundur :D
Parasız da yaparım. Ama çok istiyosan 100 para ver.
100 para mı :D Gönlü zengin ya :D Bence çok zor muzik olmadan. Ne izlediğin filmden zevk alırsın ne diziden :D Ama yaprım diyorsan helal olsun :D
Yaparım ulen bu ne ki. 🤣
Özgürlüğümü kısıtlayan bir paraya ihtiyacım yok 🤣
Para özgürlüğü satın alır :D Hepimiz köleyiz bu hayatta hehehe
Mülkiyet ve paraya karşıyım gölge etme başka ihsan istemem 🤣🤣dhjddjdjjd
Çok umrumda olacak bir durum değil, 10 bin dolara hallederiz bu işi😄
Ama kanks çok ucuza gittin ya :D Bir de iyi ölç bak film dizi izlemekten video izlemekten de zevk alamayacaksın.
Oha müziksiz yaşayamam ben, her yılbaşı 100.000 dolara okeyim 😃
Güzell :D
Hiç bir para teklifini kendi zevkimden vazgeçmek için kabul etmezdim. Ne kadar teklif ediyorsun?
5 milyon dolar iyi mi?
Bırakıyorum :D
Ahahah iiy günlerde kullan :D:D
Hemen gidip ev alacam :D
Parayı kabul etmem çünkü müzik dinlemeyi çok seviyorum
bir iş kuracak kadar para ver kulaklarım kapalı dolaşırım sıkınttı yok
Bunun olması için parayı aldıktan sonra sağır olmam lazım diğer türlü imkansız benim için
Para dediğin nedir ki? Neredeydi kasam?
:D:D direkt kasaya mı atıyoruz hanım efendi?
Kasa dediğin nedir ki? 😅 biz bu günler için çalıştık evladım
Anacum senin paraya ihtiyacın yok gerçekten sen müziksiz yapamazsın :D Zaten soruda söz konusu parayı da kazancımızdan vereceğim :D
Tabii ki evladım😅 kasadaki parayı harcama elaleme zaten.
Zaten dinlemiyorum ki uzun zamandır.
Peki nedeni nedir? Bir arkadaşım da var dinlememeye özen gösteren de hani manevi bir durum mu nedir bunu anlamak için soruyorum kanks.
Bedava
Prayla hiç bir zevkimi satmam
1 milyon dolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar