Müzik yerinde güzeldir. Oyunun müziği o oyuna yakışır. Gerçi Valhalla’ya girince yarım saatte sıkılıyorum. Müziği dinliyorum tekrar gaza gelip giriyorum. Sonra yine sıkılıyorum. Saçma bir döngü içindeyim 😂😂
Henüz yok. Yeni çıkan oyunlardan olabilir. Oyunu ne kadar oynarım bilmem ama müziği dinleyince insanın oynayası geliyor. Yeni oyunların da en az bu civarda çıktığını düşünürsek o para gider 😂
Oyundan oyuna değişir. Senin hangisini beğendiğine bağlı. Beğenirsen verir, oyunu dener misin? Fiyata takılma, güncel oyunlar genelde o fiyatlarda çıkıyor ondan yazdım. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır :D müzik listesini youtube de bulurum ki
Müzik yerinde güzeldir. Oyunun müziği o oyuna yakışır. Gerçi Valhalla’ya girince yarım saatte sıkılıyorum. Müziği dinliyorum tekrar gaza gelip giriyorum. Sonra yine sıkılıyorum. Saçma bir döngü içindeyim 😂😂
Bende tam tersi oyunda değil de oyun dışında iş yaparken gaza geliyorum birden :D :D witcher 3 song yaz çok iyi
Vermem. Çok iyi bir oyuna bile 900 lira vermem sanırım.
Yeni oyunların neredeyse hepsi 1000 liranın üstünde. Keşke sadece müzik olsa.
Hangi oyun olduğuna göre değişir. KS Gamer tayfaya açık çağrımdır, herkes ara verip soruya el atsın 😀
900 çok. Ama minecraft'a 200 lira verdim. Yine olsa yine verirdim.
Hangi oyunmuş bu 900 tl 😀
Henüz yok. Yeni çıkan oyunlardan olabilir. Oyunu ne kadar oynarım bilmem ama müziği dinleyince insanın oynayası geliyor. Yeni oyunların da en az bu civarda çıktığını düşünürsek o para gider 😂
Rdr 2'nin müzikleri güzel 1150 lira o mesela 😂
Hayır vermem
Sanmıyorum. Şarkılarını Spotify da dinlerim yani.
Param varsa veririm
Hayır 😄
Hsyır
Hilelisini indiririm vermem
Azla vermem
Asla 900 TL vermem bu arada biriktiririm
Olmaz almam
ne oyunu ne müziği
Oyundan oyuna değişir. Senin hangisini beğendiğine bağlı. Beğenirsen verir, oyunu dener misin? Fiyata takılma, güncel oyunlar genelde o fiyatlarda çıkıyor ondan yazdım. 😅