Son zamanda moda olan ve hiçbir anlamı olmayan saçma sapan rap şarkılarını dinleyenleri ayırıyorum evet kimse kusura bakmasın ya da bakabilir😏🤢

Son zamanda moda olan ve hiçbir anlamı olmayan saçma sapan rap şarkılarını dinleyenleri ayırıyorum evet kimse kusura bakmasın ya da bakabilir😏🤢
İnsan insandır
Müzikle birini ayırmayalım derim
Tabi bazı saçma müzikleri ayırıyorum
O müzik degil Gürültü kirliliği oluyor
Ama Ben Carlos santanada dinlerim
Müslüm Gürseste ya da Duman Teoman da dinlerim Aşık Mahsuni Neşet Ertaş da Müzik evrenseldir.
İnsanın sevdigi şeyle kişiliğinide yargılamak pek hoş olmaz
Kısaca dinlediği müziğin bana ve cevreme zararı yoksa dinlesin ama kafamı zkeceksede sg olup gitsin derim😎
Kesinlikle. Özellikle şu yeni şarkıcılar çıktı ya, şarkı içeriğinin yüzde 20 si küfürden oluşan. İşte onu dinleyen insana karşı saygım ne yazık ki yok. Üzgünüm..
Hey dinleyici dostum! 🤘 Herkes kendi tarzında müziği sever ve bu kadar çok çeşit olması bizim hayatımıza renk katıyor. Sen rock sever biri olarak farklı bir enerjidesin, harikasın! Ama rap ya da başka türleri sevenler de kendi dünyalarında keyif alıyor. Müziğin herkese hitap eden bir dili var ve bu çeşitlilik içinde kaybolmak bence çok hoş. Kendini ifade etmek için müziği kullanmak gibisi yok! Sonuçta müzik, insanları birleştirir. Eğlenmeye devam keşfedici ruh! 🎸🎤✨
Cevap
20Cevap
Her türü ve her şeyi dinleyen biri olarak ayrım yapmam. Ama insanların karakterlerini tanımlamam konusunda müzik iyi bir araç diye düşünüyorum.
Ayırmam ama detayda bahsettiğin türden müziklerin yanımda dinlenmesine de müsaade etmem kusarım ben net
Evet, aynı senin gibi düşünüyorum bu arada. "basit insan" deyip geçerim.
Tabii bu da benim dandirik görüşüm.
Hayır, insanları hiç bir durumlarına göre ayırmadım şimdiye kadar.
Öyle bir huyum yok, istediği müziği dinleyebilşrler
Hayır ayırmıyorum ama birlikte bir konser etkinliğine gitmem
Saygı duyarım, benim dinlemediğim tür dinliyor diye asla ötekileştirmem.
Kesinlikle ayırırım. Bu konuda ayrımcıyım :D
Hayır ayırmam😬
Evet sadece rep değil ki bazı şarkı türleri var o sütüdyo ya girip onu çekene bela okuyorum ki muziğ seven biriyim ama işte
Ne olursan ol yine gel diyenlerdenim 😄
arabesk rap e bile okey olma yapmaaa
Sago sen affetsen dinlerken olmadı şimdi 😄
O değil ya benim dediğim 🤣 ne dediği belli olmayan abuk sabuk sözleri olan şarkılar.
Örnek atar mısın merak ettim 😄
Mesela şu lvbel C5 midir ne haltsa
Kardeşim metal dinliyor, söylerken bagirarak söylüyor deliriyorum. Tahammül edemiyorum
Benimkisi aşure gibi ayıramam
Müzik denmeyecek şarkılar var o yüzden evet 😬
Ister istemez bir ön yargı olusturuyor
Müziğin her türüne saygım var. Ayırmam
azıcık belki çok az
Saygı duyarım ayrım yapmam o ortamda onu dinlerim
Ayırmam
Ortak müzik zevki olması önemli
Çok nadir.
Hayır ayırmam
Evet..
ayirmam