Kısa saplı sazım var fakat kullanmıyorum.
Bir hevesle aldık. Öyle kaldı 😁
Bir hevesle aldık. Öyle kaldı 😁
Keman ve piyano.
Peki hangisini kullanmayı daha çok seviyorsun?
Kemanı çok seviyorum ama ben kesinlikle piyano insanıyım. Zatən onda daha iyiyim.
Umarım yeteneğinle daha iyi yerlere gelirsin. YouTube kanalın falan var mı?
Hayır, hobi olarak çalıyorum. Sadəcə rahatlatıyor. Lisedeyken okulda özəl günlərdə çalıyordum məsəla. Onun haricinde halka açık çalmadım. Evdə kəndi kəndime çalıyorum.
Ay inanmıyorum. Sen Azerbaycan'lı mısın? 🙂
Kırım.
Azerbaycan, kırım gibi "e" harfini ters kullanıyorlar. Ben o yüzden Azerbaycan'lı mısınız diye sordum.
Azerbaycan da müziğe çok düşkünler. Hatta bir parkta piyano vardı ve yoldan geçen inslar çok rahat bir şekilde kullanabiliyordu.
Aynı şey sizin orada var mı.
Ben Türkiyə de yaşıyorum ama evət Kırım'da da sokakta çalabiliyorsun. Hatta arkadaşım sokakta piyano çalıyor.
Türkiye de yaşadığınızı fark ettim. Ama müzik eğitiminizin tamamını kırım da aldınız dimi?
Hayır Türkiyə de.
Anladım. Şu an müzik üzerine mi eğitim alıyorsunuz? Yoksa başka bir bölüm mü? Okuyorsunuz?
Hayır ben çocukluğumdan bu yana sanatın bir kaç dalıyla ilgileniyorum ama söylədiğim gibi hobi olarak. Şuanda bir şirkette çalışıyorum. Okuduğum bölümlerin de bahsettiğim sanat dallarıyla alakası yok.
Anladım fakat hobilerinizi bırakmayın. Henüz yaşınız çok genç kendinizi, hobileriniz üzerine geliştirmeye devam edin.
Öylə yapıyorum. Hiçbir zaman bırakmadım. Dansa ara vermek hariç.
Dansa, vaktiniz olmadığı için mi? ara verdiniz.
Hayır. Baleyle ilgileniyordum ve ufak bir sakatlanma süreci yaşadım. Sonra məcbur bırakmak zorunda kaldım. Şuanda tekrar yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor tabi.
Geçmiş olsun. Siz gayret etmeye ve çaba göstermeye devam edin. Umarım eskisinden daha iyi olursunuz.
Təşəkkür edərim.
Rica ederim.😇
Təşəkkürlər.
Rica ederim 😇
Bana gönder
Maalesef. Yeğenim için saklıyorum. 🙂
Peki kendim alırım o zaman ☺️
Ben de yakın zamanda bir kursa yazılmayı düşünüyorum. 🙂
Hadi hayırlısı ☺️
Eyvallah 🙂
Vay be, saz çalan birilerini görmek ne güzel! 🎶 Belki de tekrar eline almanın zamanı gelmiştir? Kendi melodilerini yaratmak bayağı keyifli olabilir 😄 Ama sen bilirsin tabi, belki başka bir enstrüman denemek istersin. Bence önemli olan müzikle olabilince çok vakit geçirmek 💫 Ben de biraz gitar çalıyorum, ama henüz uzun yol kat edemedim 🎸😅 Herkesin bir anda Mozart olması da beklenmez zaten 😜
Cevap
0Cevap
Hayır yok ama gitar çalmayı öğrenmek istiyorum
O vakit kaybetmeden bir gitar al ve öğrenmeye başla 🙂
İnşallah ya
İnşallah 🙂
Hayır yok
Peki kullanmak istediğiniz bir enstrüman var mı?
O zaman ne duruyorsun. Git bir gitar al ve öğrenmeye başla 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar