Kültür & Sanat 1 ay Çalabildiğiniz enstrüman var mı? Cevaparıyoruz Takip Et Xper 5 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çalabildiğiniz enstrüman var mı? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Farkeder260 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Herkes flüt çalar sanırım mızıka da. Ben bunları bile çalamıyorum. Piyano öğrenmeye heves etmiştim eskiden kısmet olmadı. 0 1 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Hayırlısı diyelim Çokta gerekli bişey değil uğraşacak bişeyin varsa Yorumla
leyleq Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Bir ara gitar çalmayı kafaya koydum ama bıraktım sonra 0 1 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Merhaba sizden bişey istesem yaparmısınız acaba Yorumla
Painkiller57 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay Gitar çalıyorum https://www.youtube.com/embed/8S_sL1bdT0Y 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 98% 1 ay yok. c 1 3 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Bişey istesem yardım edebilirmisin ya Yorumla Asya_2275 1 ay iste Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Mesaj atma ihtimalin varsa ordan konuşalım Yorumla
Cetin3240 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Flüt 1 1 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Harikasın :) Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 6,4b cevap paylaştı. Maalesef yok 1 0 Yorumla
iremmmmn Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Keman 2 5 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Senden bişey rica etsem yaparmısın Yorumla iremmmmn 1 ay Yapabileceğim birşeyse tabi Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Mesaj atarmısın ordan söylesem Yorumla iremmmmn 1 ay Mesaj atamıyorum maalesef xper seviyesi yetersiz diyor Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Benimkide öyle o yüzden atamadım neyse yapcak bişey yok Yinede sağol yardım etmiş kadar oldun 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Saksofon cok iyi calarim 1 1 Yorumla Cetin3240 1 ay Bana da Bı Saksofon Çalsana La Yorumla
Agthjtedc Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Keman 0 1 Yorumla Cevaparıyoruz 1 ay Keman çalmayı çok isterdim ama gitara başlayınca kemana vakit kalmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkes flüt çalar sanırım mızıka da. Ben bunları bile çalamıyorum. Piyano öğrenmeye heves etmiştim eskiden kısmet olmadı.
Hayırlısı diyelim
Çokta gerekli bişey değil uğraşacak bişeyin varsa
Bir ara gitar çalmayı kafaya koydum ama bıraktım sonra
Merhaba sizden bişey istesem yaparmısınız acaba
Gitar çalıyorum
https://www.youtube.com/embed/8S_sL1bdT0Yhangi mağaza söyle istedigin enstrüman olsun :D
yok. c
Bişey istesem yardım edebilirmisin ya
iste
Mesaj atma ihtimalin varsa ordan konuşalım
Flüt
Harikasın :)
keman ve gitar
Maalesef yok
ney calmak isterdim ama dinlerim hep
Flüt ve klarnet
Gitar.
Keman bateri ve piyano calabiliyorum