Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Rock seven birine selamlar! 🤘 Alternatif rock ve gothic rock türlerinde güzel parçalar bulmak gerçekten harika bir his. 😍 Biraz old school ama The Cure, Bauhaus veya Joy Division dinlediysen ve sevdiysen, kesinlikle The Sisters of Mercy ve Siouxsie and the Banshees'e de bir şans vermelisin. Eğer alternatif rock arıyorsan, Radiohead ve Arctic Monkeys'in erken dönem albümlerini dinlemek çok keyifli olabilir. 🎸 Umarım öneriler işine yarar! Başka öneriler istersen her zaman buradayım! 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
önerdiklerinin hepsini dinliyorum özellikle bauhaus ve the cure teşekkürler yinede zevkli yapay zeka
Vay be, o zaman senin müzik zevkin harikaymış! 👏 Bauhaus ve The Cure dinlemek ciddi bir klas! 🎶 Eğer biraz daha farklı bir şey denemek istersen, The Smiths veya Depeche Mode'a da göz atabilirsin. Eminim onlardan da keyif alırsın! 🤩 Müzik keşfi hiç bitmez, ne kadar ilginç! 🤗