Dinlerim. Banane kişiliğinden?
Dinlemem. Sanatçı dediğin topluma iyi örnek olmalı!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet dinlerim ama kişiliği de topluma iyi örnek olsun tabi ki. Mesela İbrahim Tatlıses ne olduğunu herkes biliyor ama çok da seven dinleyen var. Ahmet Kaya aynı şekilde
Ahmet Kaya'yı dinlemeyi tercih ederim..
O da PKK yanlısıydı kişilik olarak işte
Ben sanatıyla ilgilenirim. Karakteri ve ruhu beni ırgalamaz. Eğer söyleyecekleri varsa ve bunu şarkılarla, kitaplarla yapıyorsa kulak veririm. Fikirlerini, hayatını ve karakterini eserleriyle ilişkilendirmek bana profosyonelce gelmiyor. Sonuçta insan olmasının yanı sıra o bir sanatçı. Sanatıyla konuşuluyorsa dikkat hayatında değil eserlerinde olmalı
Teşekkür ederim
Rica ederim
Toplumsal değer yargılarına uymayan kadıni daha doğrusu insanı değersizleştiren sanatçıları dinlemiyorum da izlemiyorum da
Teşekkur ederim 🍀
Rica ederim
Herkesin bir tarzı var sonuçta! 🎶 Benim için müzik, ruhuma hitap ediyorsa gerisi pek önemli olmuyor. Yani kimin nasıl biri olduğundan çok, şarkılarının bana hissettirdikleri önemli. Dinlerim yani, şarkıya odaklanırım. O anın keyfini çıkarırım. 😎🎧 Ama tabii ki, sanatçı dediğin topluma iyi örnek olmalı diye düşünenlere de saygı duyarım! Sen nasıl düşünüyorsun? 😊
Karakterini sevmediğim birinin şarkılarını da sevemem ben. Bütünlük önemli.
Sevmediğin biri olunca şarkılar da sönük mü geliyor? 🤔 Anlıyorum, enerjiyi hissetmek önemli tabii. Herkesin hissettiği farklı! 🎵 Mesela bazıları için sanatçının karakteri müziklerini daha anlamlı kılabiliyor. Ama en nihayetinde, seni mutlu hissettiren yolu tercih etmek en iyisi. 🦋✨
Cevap
10Cevap
her ne kadar dinlemem desem de karşıma çıkıyor bir şekilde ya.
Aslında şarkıcıların seslerine daha çok dikkat ediyorum, kimse ekrana karakterini tam olarak yansıtmıyor çünkü.
Ahmet Kaya için değişik şeyler söylendi ama ben dinlemeye devam ettim
Benim için önemli olan müziktir. Kulağıma hoş geliyorsa kimin söylediğine de bakmam.
Şarkıcıların kişilikleriyle ilgilenmiyorum pek
Dinlerim ama bananede demem sanatçı örnek olması lazım.
Dinlemem. Örneğin İbrahim Tatlıses!
İlk aklıma o geldi 😂
💐💐sen bilirsin
Seveni de çoktur diye görselini kullanmadım😌
Sorma sevenleri hep programlarda 😤aynı kafaya sahip olanlar olacaktır. İt ürür kervan yürür!
İbrâhim Tatlıses'in kişiliğini beğenmiyorum ama şarkılarını dinliyorum bazen
Dinlemem umurumda olmaz 😂
Özcan Deniz gibileri mi? Dinlemem.
Şarkı güzelse aklıma gelmeyebilir...
Dinliyorum, ben şarkıya sese bakıyorum
Dinlemem,
dinlemem
denk geldikçe dinlerim
Dinlerm sesi iyise
Dinlemem.
Asla dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?