https://youtu.be/1myaAbGjoL8?si=3fimA7IqKytsjwj3
Şarkı duygulu ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://youtu.be/1myaAbGjoL8?si=3fimA7IqKytsjwj3
Şarkı duygulu ne yapayım?
Cevap
2Cevap
Niye videoyu ilk izleyen ben oldum mk :D Kanks eskiden meyhane işletirdim eski sanatçı ve menejer bir abimle. Ana sahne harici yeni yeni piyasaya atılan şarkıcılar ile anlaşırdık. Hep derdi ki aslaaa gözlerini kapatarak şarkı söyleme. O geldi aklıma...
Niye gözleri kapatınca ne oluyor ki
Patronu görürsen selam söyle kardeşim. Bilmediği alanla ilgili yorum yapmasın.
https://youtu.be/9cGCTCryvS4?si=r4a_qnUWgyz1Pu1-
Kardşeimmmm yazdığım 2 satır şeyi anlayamamışsın. Patron ne alaka? Eskiden sektörde olan birisi olarak hayatında yanına yaklaşamayacağın insanlarla çalıştım. Ve gözlerini kapatarak şarkı söylemek eksikliktir. Seyircine saygısızlık, ayrıca şarkının duygusunu mimiklerini kapattığın için veremezsin. Sen kendi egona söyle her bku bilmesin birisi vildiği bir şeyi tecrübe olsun diye söylediğinde '' vay anam sen nasıl beni ezersin'' gibi düşüneceğine öğrenmeye açık olsun. Sana kolay gelsin.
Fikrine saygı duyuyorum. Şarkının duygusunu veremezsin demen bu bir eksikliktir demen çok genelleyici bir ifade.
Zaten hep hayatımiz boyunca yanına bile yaklasamadigimiz kişilerin isimleri hep siliniyor, Mabel Matiz gibi sezen aksu gibi ozan doğulu gibi tevazu sahibi müzisyenlerin isimlerini duyuyoruz. Müzik piyasasınin yamyamlari ise her zaman kendilerini büyük olarak görürler.
Ben yorumuna saygı duyuyorum ve söylediğinde haklısın, sadece bi konuda katılmıyorum, insanlar bazen Los ışıkta gözlerini kapatıp şarkı söyleyen birini de görmek ister sahnede, sonra gözlerinin içine baka baka bangır bangır söyleyeni de
Ben de zamanında stüdyolara giderdim, üç kuruş için beni ekenler de oldu. Onlar da yerinde sayıyor diğerleri gibi, ben hep tevazu sahibi olmaya gayret ediyorum umarım basaracagim. Emircan igrek gibi, Mabel matiz gibi kalbe dokunan adamları dinliyoruz biz her zaman diğerleri hep o küçük studyolarda kalıyorlar.
Sezen Aksu yılların müzisyeni Yıldız Tilbe yılların müzisyeni, o kişi kendi yorumunu yapmıştır muhtemelen.
Hayır belki net anlaşılamadık karşılıklı. Zaten bu şarkılar stüdyoda kayda alınırken dilediğince okunuyor. Bunu enrigue iglesias ta böyle yapıyor, mabel matiz de muhtemelen aklına gelen en büyük sanatçılarda. Ama Sahne yapan her sanatçı, toplulukta şarkılarını dile getiren her sanatçı bilir ki gözlerini kapamak (anlık bir kaç cümle de olur) saygısızlıktır, + mimiklerini katmadığın için daha iyi verebileceğin bir duyguyu vermemektir. Bak bunu duyduğum isimler serkan İnna, serkan kaya, 60 senelik trt sanatçı ertan erkoç, vj bülent, Onur çekci... E bunların menejerleriyle de illa ki oturduk kalktık mevzusu ne zaman açılsa 'aslaa gözlerin kapalı topluluğa şarkı söyleme şekerim '' derler. Ben menejer ya da santaçı değilim. Aslında eleştirmek hata bulmak için de yazmadım. Kim olduğunu bilmediğim için sadece daha şık bir görüntü olacağını belirtmek istedim. Aynı şekilde gözlerin açık ve mimikli bir şekilde okuduğunda parçayı daha etkili olacağı konusunda hak vereceğine eminim...
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Sen tecrübeli birisin bu işlerde. Ben instagramda insanları sayfama çekmek istiyorum, vaktin olduğunda incelersen senden yorum almak isterim. Sayfam konusunda yapabileceklerimi inceleyip burdan bana fikirlerini söylersen hoşuma gider.
İnsta: ramazancinar. music
Kim üzdü seni
Uzmeseler güzel soyleyemeyiz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Allah'ım, o şarkı da tam efkar garantili yani! 🎶😂 Sen de doğal olarak duygusal moduma bürünmüşsün. İçeriden gelen duygular su yüzüne çıkmış belli ki. Ama bence efkarlı değil, daha çok derin düşüncelerde gibisin. Arada bir hepimize olur böyle şeyler, takılma! Videodaki enerji yine de süper, seviliyorsun! 😄✨