Kendi kendime açık bir video çekmiştim sevgilime de atmıştım gülüp geçtik daha sonra kendi ellerimle sildim videoyu ayrıldık daha sonra telefonu tamire falan götürürse veya ikinci el bi yere verirse bu görüntüleri alıp ifşa sitelerine atiyolarmis çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bir şey olur mu onunla konuşma şansım yok bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir gün ayrilirsan evet bela ola bilir maalesef.. belkide sana karşı kulanabilir.. böyle bir video bir daha asla atma bence
O zaten mutlaka bir yerlere yedeklemiştir. Telefoncuya gitmesine gerek yok. Geçmiş olsun
Öyle bir şey olması imkansız endişem o yönde değil anında dava ederim olursa bile
Hıhı zaten imkansız.
kendi elinle atmıssın dava etsende bir şey olur mu
@fezetatilde olur zaten internete düşse erkek srkadaşının psylaştığını kanıtlayaamz ki
aynen bencede
bir şey olmaz. olursa düşünürsün. büyük ihtimal olmayacak. oturup dert etme.
Ya en fazla ne olabilir ki diye düşünüyorum ama yinede içimden o sıkıntıyı bı türlü atamıyorum
boşvermeyi öğren. sorun ortaya çıkmadan sorun varmış gibi kendini strese sokma.
Açık video derken? Bilmiyorum okadar detaya girip elalim videolarını neden hacklemeye çalışsınlar.
telefonunu hard format at
Onun telefonu için diyorum kendimden kalıcı sildim zaten
yanına gelince bi kontrol et bişi demez
Ayrıldık biz çoktan
unut ozaman takma kafana yokmuş gibi düşün
Sen olsan böyle mi yapardın
elinden gelen birşey yok sen en kötüsünü düşünüyorsun. silmiş gitmiştir
Teşekkür ederim görüşün için 🌼💜
rica ederim
Birşey olucagini düşünmüyorum
Umarım olmaz çok endişeleniyorum
Çocuğun insafına kalmış
Çocukluk bir şey yok ben tamirci veya o tarz bi şey olursa diye korkuyorum 5 yıllık bir ilişkiydi ve ilk ilişkimdi ona güveniyorum
Kayıtlamıştır videoyu bence kendimden biliyorum yapmıştır
Sen iğrenç bir insansın
Olmaz merak etme
İnşallah olmaz uykularım kaçtı artık
Yok rahat ol 😉
Ya olursa
Atmasaydin
Sana mı sorucam ne yaşayıp yaşamayacağımı bı kadın olarak bunu demen çok ayıp
Atmasaydin
Olabilir