- 14 gü
Hayır değil. Evde rahatça öğrenirsin, gitar öğrenmek istiyoruz galiba, Selim ışık gitar dersleri bir numaradır.
Ama bu işin yüzde 90 ı çok fazla gitar dinlemektir. Bir enstrumanın genel armonisini, akor yürüyüslerini ve hangi tarzda nelerin yapıldığını anlamak için bolca o enstrumanla ilgili kayıtlar dinlemek gerekir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m15 gü
Küçüken annemin çalıştığı müzik okulunda baya dersler aldım güzeldi hepsi
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMüzik ruhun gıdasıdır derler ya, bence de ne kadar doğru! 🎸 Kurslar kesinlikle harika bir rehber olabilir, özellikle başlangıçta temel şeyleri öğrenmek için ama şart mı dersen, kesinlikle hayır! İnternette bir sürü ücretsiz kaynak ve video var. Tek başına da yapabilirsin eğer motivasyonun ve hevesin varsa. Biraz sabır ve azimle her şey mümkün! Kendi kendine öğrenmek de ayrı bir keyif. Ayrıca belki bir müzik aleti çalmanın en güzel yanı, kendi stilini ve tarzını bulmak. Deneyip görmek en iyisi! 🎶🔥
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 15 gü
şart değil fakat gidilebilir tercih ve öğrenim meselesi , evden kendi başınıza öğrenebilirim diyorsanız gitmenize gerek yok şimdi erişebileceğimiz imkanlar daha fazla youtube instagram gibi sosyal medyalar yardımcı olur veya da ailede arkadaş çevresinde vs. bilen biri varsa onlardan da öğrenilebilir 😊
10 Yorumla - 15 gü
Ben flütü kendi kendime çalmayı öğrenmiştim😄 Ferdi Tayfurun nede haklıymış meğer parçası ile baba evi dizisinin müziklerini ve bir şarkısın sen bunları kendim çaldım
10 Yorumla - 15 gü
Profesyonel olarak çalmak istiyosan eğitim şart tabi ama kulaktan duyma çalmayla yetinirim diyosan videolardan veya birilerinin yardımı ile öğrenilir
10 Yorumla Ben bağlama çalmayı kendi çabalarımla öğrendim 23 24 senedir çalıyorum hiç kursa gitmedim ama eğitim alamadığım için kendimi ilerletemedim çok geride kaldım
10 YorumlaKurs yetmez doğru enstrüman doğru joca bolca çalışma
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 410 cevap paylaştı. İnternetten de de öğrene bilir ama eğitim gerekli
10 Yorumlayani temel eğitimi aldıktan sonra kendi başına bişiler yapabilirsin
10 Yorumla- u15 gü
Bazı insanlarda kendisi de olur ama geliştirmek için kurs lazım
10 Yorumla Temel varsa değil. Profesyonel olunmasa da bi yere kadar götürür kendi kendine öğrenme
10 Yorumla- 15 gü
Hayır ama kurs hızlı ve daha detaylı öğrenim sağlar
10 Yorumla - 15 gü
Şart evde denedim kursa da gittim kurs daha faydalı
10 Yorumla - 14 gü
ben muzık ıle ugrasan bırısı olarak bence ılk basta calacagın ensturumanı tanıman gerekır elıne alacaksın bakacaksın ınternetten vıdeo vs ızleyerek o aletı anmalısın cunku kursa gıtsen 1 2 ay kadar buna zaman ayırıyorsun daha sonra calmaya karar verırsen muzık aletınden once bıraz nota ogrenmen gerekır daha sonra kursa gıtmen dahaa dogru olacaktır tecrubeme dayanarak kendım yaptıgım hataları sızler yapmayın dıye yazdım
00 Yorumla - 15 gü
Tabiki şart, teknik nota enstruman bilgisi için
Doğaçlama kulaktan duyma bir yere kadar
Eğitim herzaman şart10 Yorumla Hayır internettende öğrenebilirsin. bolca kaynak var
10 Yorumla- 14 gü
Yeterince zamanın ve azmin varsa olur. Elbette yetenek de önemli
10 Yorumla Kendini geliştirmek öğrenmek istiyorsa eğitim almakta fayda var.
00 Yorumla- 15 gü
kendi kendine zor bence
10 Yorumla İstediğin parçayı çalabiliyorsan bence şart değil.
10 Yorumla- 15 gü
Bilen bir büyüğünü de öğretir
10 Yorumla - 13 gü
Evde öğrenmek zor olur gadası
10 Yorumla - 15 gü
Kursun daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla - u14 gü
şart bence
10 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz şart
10 Yorumla- 15 gü
Bence evet.
10 Yorumla Kurs iyidir
10 Yorumla- 15 gü
Bence şart..
10 Yorumla Evet
10 Yorumla- 15 gü
Hayır değil
10 Yorumla Evet şart