sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim.. acıya duvar gibi durmayı öğrendim.. sessiz bir dilin sözcükleri gibi köksüz bağsiz kalmayı öğrendim.. senden öğrendim..
Ne böyle sen'le ne de sensiz Yazık, yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkânsız hiç sebepsiz Ne hayallerle, ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Her şey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Her şey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz
1) Gittim, baş edemedim, kaldım geçinemedim Beni sevmeyi hiç denemedin, yalan değil Lanet olsun kalbime bi türlü bitiremedim Hayaline aşık oldum ben sana değil
2) Gözün kor olmuş aşkından yazık, benı acıtsanda suçlamadım, Tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım
3) Kadrimi kıymetimi sana olan sevgimi bilmedim, bileceğin yok Yalanci dostlarindan elalemin lafından geçmedin geçeceğin yok
Ah be Caglar, ayrılık acısı gerçekten zor 😔 Unutmak zor ama zamanla geçer, acılar da hafifler. Sertab Erener'den "Yalnızlık" tam da bu hislere tercüman olur. "Yüzün hala gecelerde, Yüzün, yok ki yanımda, Bir sesin olsaydı şimdi, Vururdum kafamı duvarlara" 🎶 Unutma ki her karanlık gecenin bir sabahı var 😊🌅 Kendine iyi bak, zaman her şeyin ilacı.
Ayrılığım seni yakmadı mı yüzün kızarmış Canın acımadı mı ayrılık ilacın olmadı mı son Sözü söyledim koymadı mı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gözlerin ayrılık dedi Gözyaşların yalan O güzel günler geldi geçti Sakın ağlama ardımdan Son defa ama son defa Elveda diye diye içimden Kal demeni bekledimKal demeni bekledim...