3 4 kafa arkadaş sahil kenarında ateş yakmışız arkada fonda hafiften sezen aksu çalıyor ve biz gerçekleşen hayalleri konuşuyoruz. Ah ne güzel olurduuu..🥰
Hiç anlaşamıyoruz, ben farklı bir dünyayım onlar farklı bir dünya, bi kere muhafazakar insanlar, hayat görüşlerimiz birbirine çok zıt, şu an mecburen onlarla yaşıyorum ama tamamen yabancı gibiyiz otursak iki kelime edecek bir şeyimiz yok, bu yüzden de burnumdan da getiriyorlar, bir an önce bu evden gidip bir daha yüzlerini görmek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sevgilimle sadece
Hiç kimsenin olmadığı ve olmayacağı bir sahilde tek başıma olmak ve yıldızları izlemek isterim.
Huzur ve refah seviyesi yüksek herhangi bir ülkede, herkesten her şeyden ailemden uzakta
Ailenden neden uzak olmak istiyorsun
Hiç anlaşamıyoruz, ben farklı bir dünyayım onlar farklı bir dünya, bi kere muhafazakar insanlar, hayat görüşlerimiz birbirine çok zıt, şu an mecburen onlarla yaşıyorum ama tamamen yabancı gibiyiz otursak iki kelime edecek bir şeyimiz yok, bu yüzden de burnumdan da getiriyorlar, bir an önce bu evden gidip bir daha yüzlerini görmek istemiyorum
Okuyor musun
Hayır, iş arıyorum
Kendini çok sev tamam mı dik dur savrulma
Tamam, teşekkür ederim 🙏🙏
Bu hayal güzel sadece değiştirmek istediğim Tek bir dost olsa biraz da kafalar çakır olsa yeterdi 😏
Alkol kullanmıyorum ama kafam hep çok güzel 😂
3 4 kafa arkadaş harabe evde çakmak gazı çekiyoz vay be
🤨🤨
🫨🫨
Beni seven biriyle uyumak isterdim
Seni seven çoktur daralt biraz seçenekleri 😂
Ahahaha😄😂
Evimde ailemin yanında
Evcimen erkek , aa şey acaba türünüzün son örneği olabilir misiniz?🤭
Bilmem belki 😂😂
Serdar ortaç ile jki bira içip felsefe konuşmak
Sen iç o içmesin yine aynı şey kafa hep iyi onlarda 😁
Hahahahha
Yakın arkadaşımla olmak güzel olurdu
Yakın arkadaşlar neden hep uzaklarr 😏
Aslında uzak değiliz, bir kaç saat önce sarılıyorduk fakat hep olması daha iyi olurdu tabi
Ha anladım benimkiler hep farklı şehirlerde olunca tabi öyle bir şey sandım
Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde olsaydı, muhtemelen asla rahatlayamazdım
Şanslısın 😊
Yer önemli değil. O yanımda olsa yeter.
Yaaa aşıkksın sen aşıksın arkadaaaşşş
Senle olmak isterdim 😎
Ama ben evdeyim
Sıradan
Sen kur bi hayal o zaman sıradan olmasın
Senle pazarda
Pazar olmaz sevmem
Sevgilimle