Şu an tam olarak nerede ve kiminle olmak isterdin?

şu an Amerika da olmak isterdim motor sürerdim gece boş yollarda aynı zamanda yanımda köpeğim de olurdu sonra da gezerdik birlikte. veya sevgilimle yıldızları izlemek isterdim parkta. yani mutlu olduğum yerlerde olmak isterdim. huzur ve sessizlik ya da yalnızlık şu an sanırım ihtiyaç duyduğum şey biraz da yağmur ve rüzgar olabilirdi gece ay ışığında özellikle
İnşallah be Barış..🙏
🙏✨
Cevap
40Cevap
Şu an olmak istediğim yerdeyim, olmak istediğim kişilerle.
Beni beniiii..🥹
Sen zaten canımdasın ya. 😌
Senden ekstra duymak kalbime iyi geliyor napiiiimm..😌♥️
Kalbini yiriiim 😃
Sana bir şey attım bir yerlerden gördün müüü..😍
Gör de gözün gönlün açılsın..🙃♥️
Gördüüüüüümmm ♥️
Azıcık yorgun çıkmış olabilirim..🙈
Ama ikinci attığım sanırım tatlı niyetine geçti..😂
İkisi de hoş ☺️
😍😘
Ne mutlu sana 🥺
Bir Adana da olasım var. Yine küstürlük birilerine
Eyvahlar olsun be narkoz, kim bilir ne yaptın da küstürdün..🤨
O nefesi böyle kestirirler adama işte..😂
Tam şu an olmak istediğim yerdeyim.. Gecenin en derininde tek başıma.. Keyifli geceler..
Ormanın derinliklerinde ben ve yalnızlık harika olurdu.
Kaderime yazılı insan ile kendi evimizde vakit geçirmek isterdim ama hâlâ gelmedi gelecek mi onu da bilmiyorum
şu an sadece geleceğim ne olacak diye düşünüyorum 21 yaşındayım 30 yaşıma 9 sene kaldı daha meslek bile edinemedim sevgilim zaten olmuyor ben bu hayata neden geldim o zaman bir şey yaşayamamak için mi arkadaşlarımın kolunda sevgilileri var bir benim olmadı onların ayakları var gidiyor 🥺 şu an ağlayarak yazı yazmak bile güçlülük
Neden ya neden
Sözünü tutmuyorsun ama sen..🥹
Biz böyle mi anlaşmıştık seninle..🤨
Sözümü tutuyorum abla tutmasam şu an da buraya yazamazdım cenazem kalkmış olurdu
Siz hâlâ yaşadığımı zannederdiniz ne zaman benim mesleğim olacak abla ne zaman seven biri olacak ne zaman tek bunu bilmek istiyorum niye sevilmiyorum niye görülmüyorum niye duygularımı anlayan yok niye niye illa içki mi içmem gerek alkol mü kullanmam gerek günah mı işlemem gerek kötü biri mi olmam gerek
Tabi ki bunları yapmayacaksın. Sabretmemiz gerekiyor bunu biliyorsun. Böyle isyan edersen vaktinde gelecek olanla bile sınanırsın, yapma böyle.. Yolundan da asla şaşma..
Şaşmıyorum ama sıkıldım artık iyi şeyler beni bulsun istiyorum çok da bir şey istemiyorum yüce Rabbime Allahıma dualarımı ediyorum hayallerimi dileklerimi söylüyorum yolumdan asla şaşmadım sadece olmuyor diye sinirliyim arkadaşlarımın oluyor da benim niye olmuyor kalbimi seven neden yok neden olmadı ilk öpüşmemi yaşamak istiyorum artık ilk sarılmamı ilk el tutuşmayı
Her şey vaktinde güzeldir, ve senin dileklerinde vaktini bekliyor..
Bunun için dediğim gibi etrafındakileri unut ve sabret..
Bak bu en doğrusu..
Karadeniz kıyılarında doğa ile iç içe olmayı isterdim. Bir mangal yakmak güzelde olurdu. keyifle zaman geçirebileceğim bir dost iyi gider. Kimse olmasa da olurdu
Katılıyorum, insan kimseyi istemez orada..
Olmayan sevdiğim kişiyle deniz kenarında ılık bir yaz akşamında karşılıklı çay veya kahve içmek isterdim
Umarım gerçeğini de yaşamak nasip olur..
Kaz Dağları eteklerinde Asos civarında orman içinde deniz manzaralı harika bir yer var. Orada yalnız, sessiz ve huzurlu olmak isterdim.
Çok duyuyorum bu aralar dediğin yeri..
Eminim çok güzeldir..
Listeye orayı da eklerim..
bir kaç yerde ben buldum gidip görmeyi çok istiyorum..
Katılıyorum, bunun için bir gezi planı yapmak gerekiyor aslında..
Kısa mı..
Böyle bir gezi için en az 4 aylık bir zaman ayırmalı ki, her gittiği yerde keyfini çıkartsın..
4 ay tek bir yerde kalmak istemem zaten, ama o 4 ayın her bir haftasını bir yeri sindirerek keşfetmeyi isterim..
Saygı duyarım..
Emekli olunca yapar sana da resimleri atarım..😂
Konum belli, bulmak zor olmayacak. Ne de olsa listeye eklendi..😂
İzmirden o konuma kadar yürüyebilecek kapasiteye sahibim, o iş bende..😂
Bir Karşıyaka daha..🤦♀️
Sahil diyince konumum genelde Güzelyalı-Konak oluyor..😂
Bana her türlü uyar..
Yoruldum, dinlenelim diyeni diskalifiye ediyoruz baştan söyleyim..😂
Yürüyerek 7 saat sürer desek, bir de senin manzara keyfini eklersek..😱
Bişey diyemedim..😂
Senin ortalama yürüyüş hızın benim koşma hızıma bile eş değer değildir..🤦♀️
Tamam ya sen önden git ben 3 saat sonra gelirim..😂
Fethiye-Antalya arası diyor..😂
Bu daha keyifliymiş bak. Kesinlikle denenmeliiii..😅
İnceleyeceğim bunu bir ara..:)
Kesinlikle..:)
Şu anda seninle İzmir sahilinde yürümek vardı <3
Ah.. ardından da kahvelerimizi alıp gün batımını izlemek..😍
Geldiğinde yapılacak listesine ekliyoruz o zamannn..🥳♥️
Tek başıma ve telefonun çekmediği bir yerde olmak isterdim. 🙄
Bunu ben de istiyorum..🤦♀️
Tam dileyelim de serengeti ormanlarının ortasında bulmayalım kendimizi. 😂
Ormandaki ağaçlar bile başımıza bela olmayın derler bizi oradan da kovarlar emin ol..😂😂
Ya biz nereye gidecez of 😭😂😂😂
Dur ağlama ben bulucam..😂
Hahaha çabuk ol rimelim akmadan 😂😂😂
Su bazlı sürsene arkadaşım, az insaf ya..😂😂
😂😂😂❤️
Ormanlık alanda küçük bir kulubenin yamacında ufak bir gölün kenarında elektriğin olmadığı telefonun çekmediği sehrin gürültüsünden uzakta kendi halimle bir hayat huzurlu doğayla iç içe vede en önemlisi bir basıma kalmak istiyorum
Bulutların üzerinde olmak isterdim orada güzel bir uyku çekilirdi şimdi yumuş yumuş😂
Pembe olsun bulutlar böyle pamuk şekerimsiii gibiii..😍
😱😍😍 süper fikir, acıkırsam arada kemiririm 🤤😂
İşte seni düşündüğüm için söyledim ya tortiiimm..😍
Gecemi aydınlatan ateşböceğim misin 😍🥳
Sen iste onu da olurum..😍♥️
Oyşş🫠🥰
İzmir niye güzel? sebebi bulundu 😍🤩
Bu sefer ben düştüm..🫠♥️
Tutarım🤗😍
Tersane Cafede deniz manzarasını izlemek tabi ki ❤️💚
Sana İzmir’de Karşıyaka’yı unuttururum bak.. 😅
Karşıyaka aşığı biri olarak imkansız orada çocukluğum geçtiğinden 😊:))
Deme öyle demeee..🥹
Tüm güzellikler bu tarafta boş ver orayı..😂
:)) Peki Konakta olsun o zaman 😊
Seni öyle bir terasa götürürüm ki, tüm İzmir ayaklarının altında olur, boş ver Konağı ksk’yı..🤗
Teşekkür ederim 😊🌹
Memlekette... Yeşilliklerinin arasına yatarak o sessizlikte gökyüzünü izlemek isterdim...
İnsanın ruhu dinlenir..
Sanırım buna ihtiyacım var
En kısa zamanda ihtiyacına kavuşman dileğiyle diyelim o zaman..
2 hafta kaldı
Baya az kalmış, ne güzel işte..
Açıkçası ben yalnızlıktan mutlu olan bir insanım yani şu anda yanında olmak istediğin ve bana hitap eden bir insan olduğunu çok da kafamı yorarak düşünmüyorum
Vallah şu an sakin bir kasabada minicik evimde pijamaları çekmiş tüm stresinden kurtulmuş kendi kendimle kalabilmeyi başarmış güzel bir film izlemeyi abur cubur partisi yapmayı dilerdim... Ama bilin bakalım ne eksik NELEER EKSİK🤦♀️🤷♀️
Neee..😂
Para 🤷♀️
Ya bu Bi lüks olmamalı ya, bacıcağızım 22 yaşında bir genç kızın tek beklentisi bu olmamalı 😄tam yıkık modumdayım
Yıkılmak yok direnmeye devam diyoruz ve enerjimizi düşürmüyoruzzz..🤗♥️
🤗👌
Sevgilim @IAmarPresterAen ile bir dağ evinde şömine başında oturup kahve içsek güzel olurdu 😂
Ben başka soruda sahil dedim sen dağ evi dedin aşkım. İlk once sahile gideriz sonra gün batımını dağ evinde izledikten sonra şömine başında kahve içip sohbet ederiz 🤣😂😍🤩😘 latte mocha kamavjnga
Uzaklara gitmek sessiz sakin ağaçların kuşların. denizin sesini dinleyeceğim bir yere gitmek istiyorum
“ Hep gitmek istediğim ama gidemediğim o yere..
Hep olmak istediğim ama olamadığım o kişiye ihtiyacım var..
Yıldızların üzerinde olmak yanında huzur bulabileceğim bir kadınla ve yanimda olan yildizim ile yıldızlara arasına geçiş yapmak isterdim 😅
En İyi Cevap