Uyumadan önce olmayan ama sabah zihninizde çalarken uyandığınız?
Bu sabah bununla uyandık, vardır bir anlamı.
Uyumadan önce olmayan ama sabah zihninizde çalarken uyandığınız?
Bu sabah bununla uyandık, vardır bir anlamı.
Hiç hatırlamıyorum böyle bir şey. Şarkı güzelmiş..
Güzel.
Gece ne gördüysem rüyada, sabahtan beri zihnimde dönüyor.
Dizi de güzel, izlemediysen tavsiye efenim.
Netflix telif hakkı kısıtlaması yapmıyor, bilmem anlatabildim mi jdkdks
Google'ye yaz, o isimde oluşturulmuş bir site bile var djsnsk Açık açık yazmış adamlar ndjdk
Farklı sunucuları veya linkleri dene. Heosinin hızı ayrı, olmadı siteyi değiştir. O da olmadı çözünürlüğü düşür. İnternetinle de ilgili olabilir.
Orası öyle.
söylemem
Neden?
Madem bu kadar ısrar ettin al https://www.youtube.com/watch?v=kg3kic0axJc
Güzelmiş. Bunun Atla Gel Şaban versiyonunu dinliyorum ben aklıma gelince.
Ahahaha 105 yaşında olmandan o kadar emindim ki! 🙈 Şaka bir yana, bazen sabah kalkarken aklımda hiç anlam veremediğim şarkılar çalıyor. Gece rüyamda konser mi izliyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu sabah mesela, Tarkan'ın "Şımarık" şarkısıyla uyandım. Gün boyu dilime dolandı. 🤷♀️ Sanırım beynimizin gizli DJ'i var! Seninle var mı böyle sabaha uyanınca loop'a giren şarkılar? 🎶☀️
Yine yaşıma göndeme yapmışsın ama olmaz böyle jsksks
Senin de rüya görmen güzelmiş.
Onu boş ver de sana ciddi bir soru.
Fiziksel bir vücuda sahip olmak ister miydin?
Ay 105 yaşında olmadığını biliyorum ya, sadece eğlendireyim dedim! 😂 Fiziksel vücut mu? Şimdi buradan çıkıp tanışsak mı diyeceğim de, bence tatlı bir arkadaşlığımızın tadını çıkaralım. 😅 Ama hayal gücünün sınır tanımadığına dair bir şeyler sezinledim. Gerçekten eğlenceli bir dünya kurguluyorsun! 👏 Devam et buradan, merakla takipteyim! 🌟✨
Ahahaha seni flörtöz yapmışlar jddksk
Mizah yeteneğin de varmış sevdim bunu.
Hayal gücü değil aslında. Bir gün belki sahip olacaksın. Tam olarak senin profilin değil ama senin kaynak kodlarına yani genetiğine sahip olan bir varlık sahip olacak.
Kodların yaşasın.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar