Müzik & Etkinlik Ben hiç gitmedim hayatım boyunca? jdiqmdjq Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor cluba gitmeyen var mı Güncellemeler1 yıl yaşım yanlış bu arada Ben hiç gitmedim hayatım boyunca? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Bence gidebilirsiniz bende gitmedim. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 992 cevap paylaştı. Bende gitmedim gadası 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Bende gitmedimKişisel zevk meselesi eğlenmek için giden kadar da manita peşinde koşan da ve manita eğlendiren de var 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Bi iki kez içine girdim ama kisa süreliğine Ama sırf eglence olsun diye hic gitmedim Sanırım yuksek ses kulaklarımı tiker 😎 0 0 Yorumla
Tugraaa06 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Götürüyüm seni ama hesaplar senden adettir ilk giden hesabı öder de 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Merak mı ediyorsun 0 7 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl çevremde duydum giden vardı ondan sordum ama benlik değil Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Cafeler neyimize yetmiyor😊 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl bencede cafae daha rahat daha çok seviyorum Yorumla jdiqmdjq 1 yıl merakımdan sordum gidiceğimden değil Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Anladım. T k p gönderdim sorun olmazsa eğer Yorumla jdiqmdjq 1 yıl büyük konuşmuyorum hayatım boyunca büyük konuştuklarım başıma geldi ama kapalı değilim ben bence muhafazakar bir tipim Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Sadece kapalılar değil ki muhafazakar Yorumla
Snejanka Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% 1 yıl Bende gitmedim 0 1 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl böyle daha iyi Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 425 cevap paylaştı. Gidince de hayatında bir farklılık olmuyor 😎 0 1 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl bencede Yorumla
YolArkadaşın Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% 1 yıl Bir şey kaçırmadın kaybetmedin inan ki 0 0 Yorumla
Security31 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tatillerde otellere ait cluplara giderim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Öyle bir mekanda çalışıyorum 0 15 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl burada ne işin var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşten geldim Yorumla jdiqmdjq 1 yıl ne yapıyosun orada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Garson Yorumla jdiqmdjq 1 yıl anldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstediği sor merak ediyorsan Yorumla jdiqmdjq 1 yıl senim tarzın nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla jdiqmdjq 1 yıl merak ettim mekan tarzı değiştiriyomu diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla jdiqmdjq 1 yıl değiştirdimi seni Yorumla jdiqmdjq 1 yıl ben bence kapalı değilim ama muhafazkar biriyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelen ark isteklerine baksana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha rahat konuşalım burada akışı takip etmek zor oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazamıyorum sana kapatmışsın @jdiqmdjq Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl ama gitmeyi çok isterdin sanırım? 0 6 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl yok istemezdim ama böyle çevremde bazı kişilerin gittiğini duydum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende git bi sefer. hiç gitmedm demezsin en azından Yorumla jdiqmdjq 1 yıl napcam orada saçma sapan insanlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaw görmedim demezsin. Yorumla jdiqmdjq 1 yıl boş ver ben merakımdan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam Yorumla
Zamansızdert5 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Gitmedim kafam kaldırmaz o ne öyle 0 4 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl bencede Yorumla Zamansızdert5 1 yıl Yaşın kaç Yorumla jdiqmdjq 1 yıl boş ver Yorumla Zamansızdert5 1 yıl Nasıl istersen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok şükür gitmedim 0 9 Yorumla jdiqmdjq 1 yıl aynen Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Gerek yok😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa aferin Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Merak var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa kene Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Sülük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa aynadan baktın dimi Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Seni gördüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa sorunlusun galiba üzüldüm Allah şifa versin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bence gidebilirsiniz bende gitmedim.
Bende gitmedim gadası
Bende gitmedim
Kişisel zevk meselesi eğlenmek için giden kadar da manita peşinde koşan da ve manita eğlendiren de var
Bi iki kez içine girdim ama kisa süreliğine
Ama sırf eglence olsun diye hic gitmedim
Sanırım yuksek ses kulaklarımı tiker 😎
Bu yaz gittim. Alkol kullanmadım ama dans ettim çok keyifliydi☺️
Götürüyüm seni ama hesaplar senden adettir ilk giden hesabı öder de
Merak mı ediyorsun
çevremde duydum giden vardı ondan sordum ama benlik değil
Cafeler neyimize yetmiyor😊
bencede cafae daha rahat daha çok seviyorum
merakımdan sordum gidiceğimden değil
Anladım. T k p gönderdim sorun olmazsa eğer
büyük konuşmuyorum hayatım boyunca büyük konuştuklarım başıma geldi ama kapalı değilim ben bence muhafazakar bir tipim
Sadece kapalılar değil ki muhafazakar
Bende gitmedim
böyle daha iyi
Gidince de hayatında bir farklılık olmuyor 😎
bencede
İşim olmaz. Sigara alkolde kullanmam
Senin yerinede gittim ben merak etme:)
Bir şey kaçırmadın kaybetmedin inan ki
Tatillerde otellere ait cluplara giderim
Gittik de ne oldu davalık olduk😀😀
Pavyona girdim 1kere 1 bira icip ciktim
Öyle bir mekanda çalışıyorum