Müzik & Etkinlik Gurup'ca resim çizer misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Böyle bir etkinliğe katılırmısınız?Bekletilmeyi hiç sevmem 🙄 Gurup'ca resim çizer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişisel takılmayı tercih ederim 😂 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 992 cevap paylaştı. Hayır katılmam gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Hayır çizmem. 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Buna benzer güzel sanatlar lisesine burs için gitmiştim. 15 gün 10 kişi resim çizmiştik hey gidi günler hey 0 0 Yorumla
güz_bitiği Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Dadacılar geldi aklıma. Söylentiye göre daire şeklinde dizilir, her biri bir cümle söyler, sonra cümleleri alt alta yazip şiir oluştururlarmış. 🙂 0 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kardeşimle yapmayı seviyorum biraz yapıp bırakırım o devam eder sonra o bırakır ben devam ederim falan onun da çizimi iyidir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Seve seve katılırım, Resim çizmeyi de insanların resimlerine bakmayı da severim. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 652 cevap paylaştı. Hayır sevmem tekli çizim yapmak daha keyifli olur 0 0 Yorumla
Biricim111 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kalemim yazarken iyi, çizerken değil ama istesem onu da yaparım 😂 fakat ilgimi hiç çekmedi resim 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Resim yeteneğim sıfır. Çöp adam bile çizemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Resim çizemeyen okul birincisiyim en zor ders 😂 0 2 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Ciddi misin?Bizim okul birincimizin yazısı çok çirkindi şimdi doktor oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Yorgunprenses_12 yaIm fena değil ama resim dersind esözlğm çok iyid sanat tarihini falan anlatırdım ama resim sıfır Yorumla
LiBeRTe57 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Arkadaşlarım ne zaman isterse veya ne zaman canım isterse. 0 1 Yorumla LiBeRTe57 1 yıl Kendimi geliştiremiyorum, prflmde yzdım sornmu cevap yok adam akıllı, Allah kahretmesin offf... Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Severim ahah ama güzel çizer miyim bilemem 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Grup şeklinde olan her aktiviteye karşıyım kdkdkkd 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Hayır resim çizmem kötü çizerim çünkü 0 0 Yorumla
kırılan_saat_08 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tek yapınca daha da odaklı olunur bence 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben de beklemeyi sevmem ilk grupta çizersem olur 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Resim çizmeyi zaman zaman severim ama genelde tek. 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hiç denemedim, eğlenceli bir aktivite olur. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Tek başına tercih ederim her zaman ✔️ 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Nü olabilir😃 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahays sen gözü bağlıda çizersin bence😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çizmiyeah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kişisel takılmayı tercih ederim 😂
Hayır katılmam gadası
Hayır çizmem.
Buna benzer güzel sanatlar lisesine burs için gitmiştim. 15 gün 10 kişi resim çizmiştik hey gidi günler hey
Dadacılar geldi aklıma. Söylentiye göre daire şeklinde dizilir, her biri bir cümle söyler, sonra cümleleri alt alta yazip şiir oluştururlarmış. 🙂
Çizelim😂
Ahdhhshds olur
Kardeşimle yapmayı seviyorum biraz yapıp bırakırım o devam eder sonra o bırakır ben devam ederim falan onun da çizimi iyidir
Seve seve katılırım, Resim çizmeyi de insanların resimlerine bakmayı da severim.
Hayır sevmem tekli çizim yapmak daha keyifli olur
Kalemim yazarken iyi, çizerken değil ama istesem onu da yaparım 😂 fakat ilgimi hiç çekmedi resim
Resim yeteneğim sıfır. Çöp adam bile çizemem.
Resim çizemeyen okul birincisiyim en zor ders 😂
Ciddi misin?
Bizim okul birincimizin yazısı çok çirkindi şimdi doktor oldu
@Yorgunprenses_12 yaIm fena değil ama resim dersind esözlğm çok iyid sanat tarihini falan anlatırdım ama resim sıfır
Arkadaşlarım ne zaman isterse veya ne zaman canım isterse.
Kendimi geliştiremiyorum, prflmde yzdım sornmu cevap yok adam akıllı, Allah kahretmesin offf...
Olabilir neden olmasın
grup iyiyse olabilir
öyle bi etkinliğe katılmıştım
Severim ahah ama güzel çizer miyim bilemem
Grup şeklinde olan her aktiviteye karşıyım kdkdkkd
Grupça resim çizerim...
Hayır resim çizmem kötü çizerim çünkü
Tek yapınca daha da odaklı olunur bence
Ben de beklemeyi sevmem ilk grupta çizersem olur
Resim çizemiyorum hiç gerek yok 😅
Resim çizmeyi zaman zaman severim ama genelde tek.
Hiç denemedim, eğlenceli bir aktivite olur.
Tek başına tercih ederim her zaman ✔️
Çizmiştik bikere çizmez olaydık.
Nü olabilir😃
Ahahays sen gözü bağlıda çizersin bence😂
Katılmam
Hayır beceremem
Çizmem
Olur güzel olur
Bir keresinde katıldım böyle bir guruba
Grupça yapılacak başka şeyler var
Yok ya
çizemem