AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Adam tam benim kafadan ben olsam bende böyle biyere götürürüm
Mutlu olduysan ne diye sorguluyorsun? Vicdan azabı gibi karşında otursa daha mı iyi olacak? Zaten hayat çekilmez bir hâl almış, böyle eğlenceli birini bulmuşken kaçırma derim ben.
O gayet olgun bir erkek, uyuşmamışsınız sadece. Bakış açısı harika.
Beni de biri hayvanat bahçesine götürsün isterdim 😊
Ben de çoook uzun zamandır hayvanat bahçesine gitmedim. Gidelim birlikte. 😇
😊 ben de aynen..
Nerede yaşıyorsun sen?
çok tatlış bence ama ilk buluşma için de çok saçma
Lunaparka gitmek bu hayatta en sevdiğim şey olabilir çok eğlenceli çünkü 😍
Bende aynı ilk buluşmadan luna parkta oldu çay içildi sevgililik devaM etti
çocuktan sevgili olurda senden sevgili olmaz bacım.
Bence beraber olmamalısınız çünkü adamın içindeki çocuk ruhunu öldürmeye çalışıcaksın ki bu çok nadir bulunan bir şey adama yazık olur gerek yok
Kesinlikle olmaz, Senin hayallerini taşıyamaz. Tam hayalindeki gibi biriyle mutlu olursun.
İnsan olsun karakter sahibi olsun o önemli hayvanları seviyormu merhamet duygusu var mı ona bak.
Olur seni oradaki eylence dünyasını keşif guzel
Sen öncelikle miyavlamak mı istiyon mivaylatmakmı onu söyle
Bu sitede ne kadar çok saçma sapan sorular okuyorum kızım önemli olan seni sevip değer vermesi kötü yerede götürmemiş seni saçma sapan şeylere takılmayın
Yerine göre ağır olur. Şans vermelisin, çok değişik biri , renkli bir birlikteliğiniz olur
mükemmel ya bende cogu zaman ilk bulusmalarımda lunaparka giderim
Yani lunapark çocukların gideceği bir yer gerçekten olmamış
Bıktım KS sistem bıktım artık... sevgiliden olur mu sorularına
Olur tabiki, ne güzel çocuk ruhlu. Polat'ın sek sek oynadığı gibi elifle😀
Çocuk çok iyi düşünmüş seni yatağa atıp sağını solunu ellese dahami iyiydi en azından kötü niyetli biri degil
Yemin ederim bu kızlara yaranılmıyor hiçbir şeyi hak etmiyorlar.
Lunapark ve ağırlık ilişkisini nasıl kuruyorsun kii
Bence senin sorunun cevabı bu davranışta değil
şey istemiyosan çocuğu ben alabilir miyim tatlım? çünkü tam benim kafadan kendisi :)))))))))))
Ya bence çok tatlı bir hareket ben olsam aşırı mutlu olurdum klasik şeylerden daha güzel hem lunaparka gitmek çocuk işi olarak görülmemeli içindeki çocuğu kaybetmemiş demek ki ben olsam bir şans verirdim.
ben de ağır erkek severim ama yerine göre çocuklaşsın benimle , adam ne güzel mutlu etmek istemiş seni , soğuk duvar gibi olunca mı iyi
Tanıştıktan sonraki ilk buluşmalar genelde yiyecek, içecek tüketilen yerlerde geçer.
Bir tek lunaparkla degerlendirmemek lazim kuzu ama bende agir eril bir erkek isterim bunu yaomasi cok hos ama diyebilecegim tek sey bir seyler hissediyor musun olur eğer hissediyorsan denemekten zarar gelmez
Ne güzel eğlenmişsin işte daha ne istiyorsun. Ayrıca fikir güzelmiş bir ara yolum düşerse dediği gibi yaparım belki biz de rahatlarız. 😂😂
Ayrıl knk. O çocuk seni haketmiyor, senden daha iyilerini hakediyor.
La ne alaka on numara ortam aşırı hoşuma giderdi benim, dibine kadar da eğlenir eğlendirirdim
Zanetmiyom ya luna parka götürmesinin sebebi bence sırf korkup ona sarilasin ve yakin olasin die yapmiş olmalidir yani bagirmaya gelincede sesiz sakin bir yerede gidip bagiranibilirdiniz yani
Belki senin yanın da çocuksu oluyor. Bence lunapark çocuklar için değil güzel bir şey yapmış çocuk. Çocuksu halinden rahatsizsan onu kırmadan tatlı dille söyleyebilirsn
Eğlenin istemiş bence normal süprizi biri olabilir devamına bak sen
Biraz saçmalamışsın lüneparka gitmenin yaşı mı olur? Ben sevgilimle ilk buluşmam sa kahve, sinema ve lüepark yapmıştım ve çok eğlenceli bir gün olmuştu birbirimizden hoşlanmaya başladığımız gündü.
Ya ağır erkekler de bazen çocuklaşabilir. Bunun dengesini kurmaktır önemli olan. Tamamen ağır olursa emin ol sıkılırsın, içindeki çocuğu da eğlendirmek gerek bazen.
Asıl senin gibi kadından olur mu onu soralım. Cevap: Olmaz. Çünkü için küflenmiş.
Niye olmasın kızım bak ne güzel fikir bulmuş ve eğlenmişsiniz daha ne istiyorsun
Neden olmasın, bence olur. Hem sorgulayacağına devam etsene yaşamaya, görüşmeye. Endişeye düşmen edişe verici 😄
Ayy olur tabi neden olmasın, eğlenceli çocuk ruhlu birisine benziyor işte, tabi ağır olsun diyorsan onu bilemem😃
Arkadaşım ilk bulişmada lunaparka görülmesine şükür et bence lunapark güzel ve bence senin yanında çocuk gibi olmak istiyor olabilir
Biraz zaman ver davranışları nasıl? İstediğin kriterlere sahip donanımda mi? Bunları ölç tart öyle karar ver 😎
Harika birşeyyyy. Bizimde ilk buluşmamız orada olduu. Herkese ağır sana yumuşak olabilir
Ki bu çok güzel
Evlen o adamla içindeki çocuğu bırakmayan erkekler en kral adamlar tabi bu anlattıkların kendi kafanda yaşadığın bir durumda olabilir;)
Böyle adamların kıymeti bilinmeli bence. Şöyle cıvıl cıvıl hayat dolu çocuksa biri keşke banada denk gelse
çocukla ne alakası var yani ilk bulusmada gidilir mi bilmiyorum ama çocukla alakası olmadığına eminim
Kadın milletisiniz işte. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Ay ne alaka Allah için hepimiz aynı değiliz mesela ben çok sevinirdim lunaparka götürse
Ne istediğini bilmediği kesin ama kadınlara lanse etmeyin lütfen
cocuk ruhlu demek ki ilk bulusmada lunaparka götürmesi neye engel olsun ki
Kesinlikle içindeki çocuğu kaybetmemiş insanlar kendileri ile birlikte sizi daha çok mutlu edebilirler
İçindeki çocuğu yaşata bilmek çok önemli bence
Hemdeee nasıl olur yaa 😍 çok güzel bence lunaparkı çok severim
Nereye goturcekti? Kıraathane mesela iyi midir?
Bence çocuktan olur senden olmaz kuzum
Ne güzel işte daha ne istiyorsun kelle paçacıya mı götürseydi gerçi sen tesbih çekerek racon kesenlere tav oluyorsundur🤣 çocuk yol yakınken dönsün bence yazık olur
kesinlikle mükemmel düşünmüş hem çok romantikde kesinlikle ol bu cocukla
Olabilir tabi ki görüştüğünüz kişinin içinde çocuksu bir taraf olması çok hoş
Olur ya neden olmasın belkide senin için gittiniz lunaparka biliyordur kadınların içindeki çocuğu.
Eğlenceli olmuş yeri gelir ağır oluşunu gösterir bence biraz zaman vermelisin
Tabiki olur. Yazik senin gibi kendini kaf dağında gören kiza çok o çocuk.
Akışına bırak hayatı yaşamaya bak derim karakteri düzgün olsun gerisi boş şeyler en azından çocuğun monoton bir yaşam tarzı yok eğlenceli bir iliskiniz olabilir
Olur ya . eğlenceli olur en azından yanımda çocuk ol kendin ol der gibi 😂
canım yanında çocuklaşıyosa çok güzel olur ama herkese karşı çocuk gibiyse olmaz