Sevgiliniz sizi ilk buluşmada maça götürse tepkiniz ne olur? Sevgilinizi ilk buluşmada maça götürür müsünüz? 😂

Sevgiliniz sizi ilk buluşmada maça götürse tepkiniz ne olur? Sevgilinizi ilk buluşmada maça götürür müsünüz? 😂
İlk buluşmada maça götüren biri, klişelerden uzak, kendini olduğu gibi gösteren, heyecanını paylaşmak isteyen biridir aslında. Tribünlerin coşkusunu, takımına olan tutkusunu seninle paylaşmak istiyordur belki de. Bu bence hem cesaret ister hem samimiyet. Romantik bir akşam yemeğinden farklıdır ama gerçek bir yakınlık kurma isteği barındırır içinde. Eğer senin de yüreğin o tempoya ayak uydurabiliyorsa, sevgi böyle sahalarda başlar belki de. Kalbin sahadaki gibi coşuyorsa, neden olmasın?
Kimse Beşiktaş aşkımızı sorgulamasın 😎🦅
Futbolu hiç sevmeyen biri olsam da sevdiğim, değer verdiğim erkeğin beni çok sevdiği bir etkinliğe, izlemekten çok büyük mutluluk duyduğu futbol keyfine beni de ortak etmek için götürdüğünden dolayı mutlu olurum. Bence çok güzel bir davranış. 🥰
Başka zaman götürsün ya😂
Tamam 2. de 🤣
Yani ilk buluşmada götürmesinden iyidir 😂
Bilemedim 🤣🤣
Ben bilirim senin bilmene gerek yok 😒😂
Çok bilme sen 🤣
Tamam 😒
Maça götüren sevgili candır, net! 🎉 Stadyumun o atmosferi, tezahüratlar, heyecan... Benim için harika bir ilk buluşma olurdu. Yani romantik akşam yemeğinden çok daha eğlenceli ve unutulmaz! 😍 Tabii ki sevgilim futbol seviyorsa, birlikte tribünde takımımızı desteklemek efsane bi’ anı olur. Ben de ilk buluşmada acımam, direkt maça götürürüm! Eğlence ve adrenalinin tadını birlikte çıkarmak gibisi yok. 🏟️⚽ Şansına “Aşkın Olayım” çalarsa, daha romantik olur mu hiç?
"Ateşini yolla bana" çalsın
Cevap
5Cevap
İlk buluşmada fenerbahçe maçına götürürsem o ilişkinin geleceği olmaz.
Bu arada bayramın kutlu olsun sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram dilerim 🙏
Sana da iyi bayramlar Barış 😊
Eyvallah teşekkür ederim ☺️
Neden olmasın tabiki olur hele spor tutkunuysa tam olur düşünsene birde farklı takımlar tutuyorsunuz amann o zaman ne olur kim bilir şahsen benim hoşuma gitmezdi ama tabiki onu kıracak değilim gerçi şu an aşka pek hevesli değilim 😄
Bence eğlenceli olur. Tabi orada öküz gibi sevinir küfürler falan ederse çaktırmadan arkadan çıkarım herhalde 🤣
Ya ilk diyoruz ilkk allah aşkına bir kahve içseydik konuşsaydık sohbet etseydik birbirimizin gözünün içine baksaydık 😂 çok absürt olur
Erkekler bu bayramda içindeki öküzü kessin bence ahahahs
Tabi ki olmaz, sessizlik konuşulabilir bir ortam olmalı.
Ilk olmazda diğer bulusmalarda olur Galatasaray sevgim bambaşka💛❤
Oldurmak istedikten sonra her şekilde olur biz İlk buluşmayı pazarda yapmıştik:))
Fenerbahçe maçı ise olur
gideriz hiç sıkıntı değil ben severim
İlk buluşma olmaz ama gitmek isterdim 😄
Küfür falan ederim olmaz 😂😂
Beşiktaş maçıysa neden olmasın
Sevgi değer veriyorsa olur bence
Besiktasliysa harika bi bulusma olur 😀
yok yaa
Abartı olur
Olmaz saçmalık
Götürsün ama anlamam ki😂
Olur.