- 2 ay
Ohoo bi sürü var. 20 tane falan, hepsini sayim: Serdar ortaç var, dünyaca ünlü hiperstar ajdar anık var, bülent ersoy var (trans olduğu için değil sesini sevmiyom. Duyar kasmayın pls), hülya avşar var, ibrahim tatlıses var (hiç sevmem cidden), mehmet ali erpil var (neyse ki artık telefisyonlara çıkmıyo), yıldız tilbe var, başka yok galiba.
"7 kişi saydın matematiğini yiyim senin" diyecek arkadaşlara not: Hiperstar ajdar dünyaca ünlü hatta evrence ünlü starımız olduğu için onu 12 kişi olarak saydım. Matematik duyarı kasmayın, sinir etmeyin. Ne kadar sefgi doluymuşum dslfkşs
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 2 ay
O herifi görünce duyunca kusmak istiyorum. Onu dinleyenin ben neyse shshs
28 Yorumla- 2 ay
Arabammm arabamm ahshshz
- 2 ay
Arabasının da kendisinin de Allah cezasını vermesin 🤣
- 2 ay
Iğhhh arağbamm 🤣🤣 Allah akıl versin cidden
- 2 ay
ahsha dinleyenlere de biraz vizyon lütfen allam 🤣🤣
- 2 ay
All alll sevapp anamm sevapp 🤣🤣
- 2 ay
Teşekkür ederim ✨🥂
- 2 ay
Rica ederim 🥂✨️
- m2 ay
Sesini beğenmediğim için dinlemediklerim var ama gıcık olmuyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 2 ay
Yildiz tilbeden ibrahim tatlisesten yeni nesil ici kufur dolu sozde sarki yapan repcilerden bu level c5 ten falan nefret ediyorum. Arabam diye sarki mi olurmus. Alizade den fazlasiyla nefret ediyorum bir de...
17 Yorumla- 2 ay
Kızlarsoruyor da adaletsizlik yaptığımı düşündün. 2. inceleme yaptım ve yaptırdım. Senin yorumun, şikâyetçi olduğun için kişinin yorumu ve ek olarak bir kişinin yorumu daha kalktı. Kendinde kontrol edebilmen için link bırakıyorum. Ek olarak ayın moderatörü olmama ve verdiğim emeğe saldırdığın yorumu da üyeleri hedef almaktan aldım. Kızlarsoruyor da adaletli olmak için bütün üyelere eşit yaklaşmalıyız neticesinde. Artık bir sorun kalmadığına göre rahatlayabilirsin. İyi günler dilerim.
Bu abinin dediğine katılıyor musunuz bu çıplaklık mı? ↗ - 2 ay
@DedektifMinnie Senin bir damacana papatya çayına ihtiyacın var. Hala mı bu konu üzerine düşünüp emek veriyorsun? Ben seni unutalı çok oldu :D Yine de adaletsiz davrandığını bu şekilde KS de kanıtlamış. İşini düzgün yapan kişilerin emeğine sağlık. Haksız isem kaldırırlar demiştin. Demek ki haksızmışsın... Gittim tatil yaptım geldim miss. Ayın moderatörü olduğun ve benim saldırı yaptığım herhangi bir durum da yok. Bence bir de doktora görünmen lazım. Ya banlayın beni ya da peşimi bırak seninle uğraşamam. İçini soğut öyle gel ya da... Eğer yazmış olduğun ''ek olarak'' diye başlayıp '' hedef almaktan aldım'' diye bitirdiğin cümleyi de anlayamadım. Anlam düşmesimi? Şikayet ettin de vaz mı geçtin. Yoksa bunu saldırı olarak düşünüpte şikayet mi ettin hiç bir şey anlamadım. İyi günler.
- 2 ay
Beyefendi bir tane yorumunuz iade edildi. 2. incelemeyi talep eden benim. Yönetime ben yazdım. Ayın Moderatörü sorusunda da gayet saldırdınız. Daha da muhattap olmayalım. İyi günler.
- 2 ay
@DedektifMinnie Beni unutabilirsen muhattap olmayız :D Çıkaramadın ki aklından. Ne kadar gergin bir insansın sen ya halbu ki ben şeker gibi birisiyim. Kedi gibiyim bi de...
- 2 ay
Unuttum gitti.
- 2 ay
@DedektifMinnie :D:D Her şey gönlünce olsun...
- 2 ay
Teşekkür ederim. Senin de gönlünce olsun.
Sanat yapan insanlara gıcık olmayız, beğenmiyorsak dinlememeyi tercih ederiz sadece. Sanata ve sanatçılara sayğımız vardır her daim.
01 Yorumla- 2 ay
Tabikii orası ayrı, o sırada beynimde yankılanan şarkı iğhhhh arağbammm 🤣🤣
Koray Avcı. Beyaz show da izledim. Hayatımda bu kadar boş konuşan, samimi olmayan adam görmedim.
00 Yorumla- 2 ay
Ayy sorma demet akalın Aleyna tilki Sinan akçıl serdar ortaç 🤮🤮 daha çok var ama midem kaldırmaz
10 Yorumla - 2 ay
yeni nesil arabesk pop hiphop her ne haltsa onu ypanalar...
10 Yorumla - 2 ay
Lvbel c5 Sefo Muti, Reymen alayı sinir bozucu bunları sanatçı yaptık ya ne diyim
00 Yorumla Gülşen, Edis, Mabel Matiz güzel kardeşim vb. tipler...
00 YorumlaUzi, level c5, Sinan Akçıl, İrem derici, khontkar, çakal, ayben, ido tatlıses
01 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 571 cevap paylaştı. Yeni nesil rapçilerin çoğu.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
lvbel'ın kendisini sevmiyorum ama apaçi de olsa şarkıları sarıyor :D
00 Yorumla Sefo -araba b*k gibi şarkı şarkı demeye bin şahit gerek
01 Yorumla- 2 ay
Bende sevmiyorum gömün sefoyu shdhs
Bende cidden nefret ediyorum bide uzi sefo mefo var sözde rapçiler
01 YorumlaMeryem üzerli şarkici değil ama görmeye tahammül edemiyorum
00 YorumlaYeni nesil rapçı diye dolanan tipler
10 Yorumla- 2 ay
sefo niyeyse bi itici geliyo
10 Yorumla Yeni nesil rapçilerin hepsi
10 YorumlaBirçoğundan midem bulanıyor.
10 Yorumla- 2 ay
Şarkıcı degil sahneye çıkan bir soytari o
00 Yorumla şu an aklıma gelmiyor🤔
00 YorumlaDemet akalın midem bulanıyor o kadından
00 Yorumla- 2 ay
yıldız tilbe
şarkılarına değil, kendisine00 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 612 cevap paylaştı. Çakal, Zeynep Bastık falan.
00 Yorumla- 2 ay
Aynı kişi ejhdhsswhwj
00 Yorumla - 2 ay
şu an onu dinliyorum 😶
00 Yorumla Neden yaa Lvbel C5 iyidir🤣🤣
00 Yorumla- 2 ay
ezhel aleyna tilki başka o kadarcık
00 Yorumla Özcan Deniz'i hiç sevemedim
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
Son zamanlarda bastık. 🤣
00 Yorumla Zeynep bastik
10 Yorumla- 2 ay