Müzik & Etkinlik Arkadaslar şu sıra çok sela sesi duyuyorum sizce neden? Kygszyolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sabah ın 7 aksamın 9 u bellı olmuyor Arkadaslar şu sıra çok sela sesi duyuyorum sizce neden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl sıcakta hem yaşlılar falan zor dayanıyor hem de kapı pencere açık sesi daha çok geliyodur 1 1 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Heeeee Ay cok dogruPencere full acık hep sıcak dıye Yorumla
Siyayiya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Türkiye'deki imamlar bidat ehli olduğundan. 2 1 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah Allah yani ben ölmem dime hemen ödüm kopuyor ya o manaya gelecek diyeYa gercı ölüm de guzel bısey ama bilmek ıstemem Yorumla
damlaaaaqqq Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Bu aralar aynısı bende de oluyor 2 5 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Valla ya 🫡 Yorumla damlaaaaqqq 1 yıl Korkunc Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Ben acıkcası işaret mi acaba falan diye dusunugp korktum vallaSolugu burada aldım 🫣 Yorumla damlaaaaqqq 1 yıl Ayy evett bende Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah korusun valla Yorumla
yürüyensinirim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok fazla okunduğu için. 1 1 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Aynen dımı yanı bana gelmiyor tek o ses fazla Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl cenaze vardır 1 9 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah rahmet eylesin ama sabahın 7 sinde bıle duydum ürktüm uyandım gecen Yorumla PATRON79 1 yıl napalım saati yok ölümün Yorumla Kygszyolcu 1 yıl İşte dedım ben de acaba bana bı işaret mi diyeÖleceksem de ıcım rahatladı kiHerkes duyuyomus 😅😅😅 Yorumla PATRON79 1 yıl elbette ölüyü örter vereni de dürterler Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Bana mı dedin veren vs dıye ayıp oluyor ama Yorumla PATRON79 1 yıl bir deyiştir o halk arasında Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Anladım ben de benım gunah ımı alma dıyecektım Yorumla PATRON79 1 yıl sorunda bir vericilik görmedim canısı Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Ahahahahahahha neden ben buna guldum yaAllah ıyılıgınu versın 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl patır patır ölüyolarda o yüzden 0 12 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Ya iyi de ürküyorum bu sabah ona uyandım mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl doğal aslında. her canlı er geç tadacak😀buaralar sıcaklardan biraz fazladır Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah rahmet eylesin ya😒 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl amin. dün camide musalla taşlarında ayrı ayrı 3 tabut vardı valla Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah Allah sıcakla nasıl etkilendi ki mekke de ki gıbı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl valla bikmemki,2 tülbentli tabuttu heralde kadın,1 erkek. farklı ailelerdi Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah mekanını cennet eylesinSiz camide cuma namazında mi gordunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok trafik sıkışıktı bu yüzden cami önünde , araçla geçerken gördüm Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Allah rahmet eylesin üzücü ama ne yapalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öyle. ölümü konuşmayalım, düşünmeyelim😀 Yorumla Kygszyolcu 1 yıl Aynen 🫨 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayat güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sıcakta hem yaşlılar falan zor dayanıyor hem de kapı pencere açık sesi daha çok geliyodur
Heeeee Ay cok dogru
Pencere full acık hep sıcak dıye
Türkiye'deki imamlar bidat ehli olduğundan.
Allah Allah yani ben ölmem dime hemen ödüm kopuyor ya o manaya gelecek diye
Ya gercı ölüm de guzel bısey ama bilmek ıstemem
Bu aralar aynısı bende de oluyor
Valla ya 🫡
Korkunc
Ben acıkcası işaret mi acaba falan diye dusunugp korktum valla
Solugu burada aldım 🫣
Ayy evett bende
Allah korusun valla
Çok fazla okunduğu için.
Aynen dımı yanı bana gelmiyor tek o ses fazla
cenaze vardır