Yok aldım altını taktım dhildoyu, kalite kalite marka marka, kaynana öl düşmanlar çatla ne IQ'suz sözler yahu. Acaba kapasiteleri mi yetersiz diye düşünmüyor değilim 😄

Yok aldım altını taktım dhildoyu, kalite kalite marka marka, kaynana öl düşmanlar çatla ne IQ'suz sözler yahu. Acaba kapasiteleri mi yetersiz diye düşünmüyor değilim 😄

Yıllar önce oturduğumuz yerde birkaç aile vardı yemin ederim yok böyle bir şey sürekli nasıl kavga gürültülü olur ya oluyordu çekilmez derecede, sürekli gürültü kimseyi umursamadan o saçma şarkıları açarlar yüksek seste... yok yani ayrı bir dünya
Kesinlikle, bunlar insanlıktan nasibini almamış bizden değiller diyorum ya ülkenin lekelerinden
Onların da farklı kültürü var saygı duymak en iyisi en azından neşe katiyorlar. Ne demişler kafaya şapkadan başka birsey takmamak lazım onlar bi filozof
Cevap
2Cevap
Romanların kendisini de sevmem zaten şarkılsrı da kendileri gibi
Kesinlikle, bizden değiller cidden farklı bir ırk farklı kültür ne dini, ne ırki olarak hiçbir yakınlık yok. güzel kardeşim kadınlarını çıplak oynatır etrafta 200 tane sırtlana izletmek için.
Cart curt ne demeli 😂
Boşuna böyle sefil rezil değiller cidden hangi akılla yazıyorlar bu sözleri bide dinleyen milyon nerdeyse 😄
Romanlar ayrı millet la
Her şeyleri saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?