Müzik & Etkinlik Ben en son Beyoncé konserine gittim. Siz en son kimin konserine gittiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben en son Beyoncé konserine gittim, Renaissance Worl Tour. Mükemmel bir kadın aşığım, büyük hayalimdi Ben en son Beyoncé konserine gittim. Siz en son kimin konserine gittiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Kimsenin gitmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ah bende gece gündüz Cowboy Carter dinleyerek sürünüyorum keşke biri de beni yeni albümün turunda konsere götürse 😭 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah bir gün gidersin💛 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Michael Jackson konserine gittik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik misin sen Yorumla gezegeninizdenbirisi +1 yıl Adam yaşıyor şu an isterse gidebilir ciddiyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yarım saat önce babam konser veriyordu salonda ona katladım mecburen o sayılır mı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bebeğim o da konser sonuçta MSKFMSNFNDN Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi yani evet MSBSMSSBSMNS Yorumla Soran +1 yıl Ay benim cahillik, bende babanı ünlü bir şarkıcı sandım ve büyük salonda konser verdi sandım. Hatta şey diyorum "Allah Allah babası ne güzel şarkıcıymış, neden katlandım" diyor diye düşünüyorum. Bide acaba babası kim diyorum KSKFKSNFND Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ALLAH affetsin çok güldüm ÖZBXMSNDMXXÖSÖSBSLDBDMDBSKSJSMDBSMSB Yorumla Soran +1 yıl Gülmelik bence de NDKGMDNGKDNFJSN Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimsenin gitmedim.
Ah bende gece gündüz Cowboy Carter dinleyerek sürünüyorum keşke biri de beni yeni albümün turunda konsere götürse 😭
İnşallah bir gün gidersin💛
Michael Jackson konserine gittik
Komik misin sen
Adam yaşıyor şu an isterse gidebilir ciddiyim
Yarım saat önce babam konser veriyordu salonda ona katladım mecburen o sayılır mı
Bebeğim o da konser sonuçta MSKFMSNFNDN
Dimi yani evet MSBSMSSBSMNS
Ay benim cahillik, bende babanı ünlü bir şarkıcı sandım ve büyük salonda konser verdi sandım. Hatta şey diyorum "Allah Allah babası ne güzel şarkıcıymış, neden katlandım" diyor diye düşünüyorum. Bide acaba babası kim diyorum KSKFKSNFND
ALLAH affetsin çok güldüm ÖZBXMSNDMXXÖSÖSBSLDBDMDBSKSJSMDBSMSB
Gülmelik bence de NDKGMDNGKDNFJSN
Kadın gerçekten çok güzel
Kesinlikle gitmem asla gitmem
Gökhan tğrkmen
Sagopa Kajmer. ❤️✨
Cengiz Kurtoğlu ksjsjsjjsjs
Okdr para vermem 😂😂
Hiç gitmedim
Hiç gitmedim
Emre Aydın
Kibariye