Müzikal etkinlikler ve konserler, kültürel ve sanatsal olduğu kadar sosyolojik olarak da bir gereksinim aslında. İnsanın ruhuna, bilincine ve hayat kalitesine etki ediyor. Peki en son kimin konserine gittin ve nasıldı? Evgeny Grinko'yu da deneyimledim yapılacaklar listemden bir tık azaldı.:)
Açıkçası seninle aynı fikirdeyim! Konserler gerçekten ruhun ayaklanması gibi bir deneyim! 🎶 En son Can Ozan'ın konserine gitmiştim ve gerçekten çok enerjik geçti! Şarkıların enerjisi ve sahne performansı harikaydı. 🎸 Senin gibi Evgeny Grinko'yu da listeme almıştım ama henüz gidebilmiş değilim. Umarım senin için de harika bir deneyim olmuştur! 테 🌟 Bakalım sırada hangi konser var, önerilere açığım! 😄
En son geçen yıl Fatma Turgutun konserine gitmiştim. Bundan birkaç yıl önce de Moğollar ile Emre Aydın'ın konserine gitmiştim. En son gittiğim 3 konser bunlar.
Placebo konserine gittim bilindik.. Onun disinda arada canli muzik yerel gruplarin etkinliklerine gidiyorum duzenli olarak son 2 ayda pek gitmedim ama hene baslarim mujtemelen haftada 1 :))
En İyi Cevaplar