Müzik & Etkinlik Bir insan sevdiği kızın sesini duymadan yapabilirmi? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben yapamazdımm 😥😥? Güncellemeler+1 yıl Sadece yazıyor şaka gibi ama aramıyor ve üç gündür sesimi duymadı merak etmiyor bugün ilk defa yazdı aramadı 🥺 Bir insan sevdiği kızın sesini duymadan yapabilirmi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlara iyilik yaparsan ezik abaza olursun, ama ne kadar ezersen ve şiddet uygularsan, kafalarını karıştırirsan dünyanın en kıymetli erkeği olursun 0 0 Yorumla
kafamguzelaldirma Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl zaten beni gercekten sevseydi beni yarı yolda bırakmazdı cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevmiyorlar.. 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Bende aynı şeyi yaşıyorum 🥺 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Yoruldum artık Yorumla kafamguzelaldirma +1 yıl o kadar yoruldumki cok yoruldum mahvettiler tukettiler hayattan bezdirdiler yıprattılar hicbir insana guvenemeyecekmiyiz biz ya hep birsey olacak korkusuyla mi yasayacagiz 🥺😥 Yorumla
Saltoglu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sen kıymeti bilinecek kadınsın haberi yok 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Çok sağol gerçekten o kadar iyi geldi kiiii gerçekten teşekkür ederim özlemişim güzel bişeyleri duymayı🥺🥺🥺🙏 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Bebiş sen çok tatlı bir kızsın seni üzmeyi ben aklımdan geçirmezdim Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yapanların vicdanı rahat olmasın 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Aminn😥 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yapıyoruz işte 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Nasıll,? Yorumla ogeliyeah +1 yıl 1 yıl oldu ne yüzünü gördüm ne sesini duydum Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Nasıl dayanıyorsun Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Yapamaz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 721 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Merak eder illaki 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Etmiyormuş demekki Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 427 cevap paylaştı. Hayır çok kötü knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kadınlara iyilik yaparsan ezik abaza olursun, ama ne kadar ezersen ve şiddet uygularsan, kafalarını karıştırirsan dünyanın en kıymetli erkeği olursun
zaten beni gercekten sevseydi beni yarı yolda bırakmazdı cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevmiyorlar..
Bende aynı şeyi yaşıyorum 🥺
Yoruldum artık
o kadar yoruldumki cok yoruldum mahvettiler tukettiler hayattan bezdirdiler yıprattılar hicbir insana guvenemeyecekmiyiz biz ya hep birsey olacak korkusuyla mi yasayacagiz 🥺😥
Sen kıymeti bilinecek kadınsın haberi yok
Çok sağol gerçekten o kadar iyi geldi kiiii gerçekten teşekkür ederim özlemişim güzel bişeyleri duymayı🥺🥺🥺🙏
Bebiş sen çok tatlı bir kızsın seni üzmeyi ben aklımdan geçirmezdim
Yapanların vicdanı rahat olmasın
Aminn😥
illaki duymak lazimmm
Yapıyoruz işte
Nasıll,?
1 yıl oldu ne yüzünü gördüm ne sesini duydum
Nasıl dayanıyorsun
yapamaz be
Yapamaz
Hayir
Elbette sevebilir.