Müzik & Etkinlik İşiniz bile varsa sevgilinize zaman ayırırmısınız? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Blok3 böyle demiş bi şarkısında"bana işin var mı diye de sorma, benim işim de gücümde hep sensin " İşiniz bile varsa sevgilinize zaman ayırırmısınız? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önemli ise pek ayıramam yalana gerek yok 😂 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ayırırdım ertelenebilecek bir iş ise. Ben müsait olduğu zaman buluşmak isterdim. Kafası rahat olsun. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 553 cevap paylaştı. Ayırmaya çalışırım bir müsaitlik durumunda hemen ilgi bombası yollarım üstüne 1 0 Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben ilk gün tanıştığım kıza bile zaman ayırırım iş yerinde olsam dahi 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 502 cevap paylaştı. Fırsat buldukça ayırmaya çalışırım, sevgilim olsaydı tabiî. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayırıyordum her durumda önceliğim oydu. Gereksiz bir özveri göstermişim. Ha yine olsa yine yaparım. Aynı canım devam çünkü sjsjsj 1 0 Yorumla
Gizemliyazar38 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hakom bir markadır ya...Adam döktürüyor maşallah ya... 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Evet valla Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Parti kursun oy verelim hüloooğğğ 1 6 Yorumla judebellingham +1 yıl Kime sjsjs Yorumla Alessapl +1 yıl Bloke miydi neydi ona asdjdk Yorumla judebellingham +1 yıl Gerçek adı hakan ya sjsjsjs Blok3 Yorumla Alessapl +1 yıl Hakan diyince aklıma kötü şeyler geliyor neyse assdjdk Yorumla judebellingham +1 yıl Sjsjsj sjsjs ne geliyor Yorumla judebellingham +1 yıl Şey mi Pembeli üyelerden erkekler mi Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey sevgilimden önemli olamaz 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl +1 Yorumla
Mavibira Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Nasıl bir işte çalıştığı önemli mesela rahatsa işi gücü siz olabilirsiniz ama zor sartlar altında çalışıyorsa vs zaman ayirmamasi normal. 1 0 Yorumla
Glavier Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Oyun oynarken afk atıp cevap veriyorum ben sayılır mı :D 1 0 Yorumla
innciii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç sevgilim olmadı ama ayırırdım herhalde 1 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ayırmam beklesin para olmazsa aşk da olmaz 1 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl yazmış beee üstad 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl E yanii
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. evet ayırırım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayıramam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Önemli ise pek ayıramam yalana gerek yok 😂
Ayırırdım ertelenebilecek bir iş ise. Ben müsait olduğu zaman buluşmak isterdim. Kafası rahat olsun.
Ayırmaya çalışırım bir müsaitlik durumunda hemen ilgi bombası yollarım üstüne
ben ilk gün tanıştığım kıza bile zaman ayırırım iş yerinde olsam dahi
Fırsat buldukça ayırmaya çalışırım, sevgilim olsaydı tabiî.
Ayırıyordum her durumda önceliğim oydu. Gereksiz bir özveri göstermişim. Ha yine olsa yine yaparım. Aynı canım devam çünkü sjsjsj
Hakom bir markadır ya...
Adam döktürüyor maşallah ya...
Evet valla
Parti kursun oy verelim hüloooğğğ
Kime sjsjs
Bloke miydi neydi ona asdjdk
Gerçek adı hakan ya sjsjsjs
Blok3
Hakan diyince aklıma kötü şeyler geliyor neyse assdjdk
Sjsjsj sjsjs ne geliyor
Şey mi
Pembeli üyelerden erkekler mi
Hiç bir şey sevgilimden önemli olamaz
+1
Nasıl bir işte çalıştığı önemli mesela rahatsa işi gücü siz olabilirsiniz ama zor sartlar altında çalışıyorsa vs zaman ayirmamasi normal.
Oyun oynarken afk atıp cevap veriyorum ben sayılır mı :D
Evet ayırmaya çalışırım..
Mesajlaşma olur
Evet her zaman
Zaman konusunda sorunum olmadı
Hiç sevgilim olmadı ama ayırırdım herhalde
Ayırmam beklesin para olmazsa aşk da olmaz
Yani elimden geldigi kadar
Ayırırım tabi ama kısıtlı olur
İlgi göstermeye aşırı bayılırım
yazmış beee üstad
E yanii