♾️ Size zaman ayırmayan bir insana siz zaman ayırır mısınız? Arkadaşınız, dostunuz da olabilir bu kişi.

♾️ Size zaman ayırmayan bir insana siz zaman ayırır mısınız? Arkadaşınız, dostunuz da olabilir bu kişi.

Bana bir şey vermeyen birine hiç bir şey vermem. Bu zaman olabilir, sevgi olabilir, saygı olabilir, emek olabilir. İnsanlar hiçbir şekilde bana verdiklerinden fazlasını alamazlar. Azını alabilirler ama fazlası olmaz
Zamanında çok zaman ayırdım. Arkadaş, dost, sevgili fark etmez. Çok değer verdim güvendim ama bazen olmuyor. Sevdiğim kadar sevilmek değil niyetim bu imkansız çünkü. Ama insan değer verdiği kadar değer görmek istiyor. Arıyorsun, soruyorsun, yazıyorsun ama karşıdaki insan bunu yapmayınca olmuyor. Yorulmakla kalıyorsun. Uğruna ölecek kadar sevdiğim dostlarımı sırf bu yüzden sildim. Karşılıksız değerden.
Sonuçta herkes işinde gücünde çalışıyordur, yoğundur vs onun dışında Arkadaş, dost ise söz konusu zaman ayıramıyorsa pek takacağımı sanmıyorum yine de bana ihtiyacı varsa ben zaman ayırırım ona. Ama konu sevgili ise o zaman ayrılacak. Sürekli benimle mıç mıç olsun demiyorum ama nerde ne yapıyor bilmeliyim. Arkadaşlarıyla vakit geçirecekse, bana mutlaka yazacak :D
Teşekkürler beybisu 😃
Rica ederim abla kuzucuk gitti ya :/ :D 🥳
Madem ki hoşuna sevgilin söylerse gidecek :D bırakalım gelin söylesin
Öylesine demiştim :D arkadaşlarım da diyebilir benden büyükler de abla sdjsdj
Ahahaha ben demem gayrı bebeksu
Takılıyorum ablam öyle jsdjjd ✨☺️✌️
😅 ben de
Bu aralar çok kolay mesafe koyuyorum 🥲zaman ayırmam boş vaktim yok benim
Aynı şekilde :(
Ne güzel iştee niye üzgünüz 😕
Sen üzgün olunca üzüldüm bilmiyorum sdjsdj :D mutlu olalım dimi
Evet evet mutlu olalıım onlar üzülsün :D
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim ne demek 🌸
Cevap
12Cevap
Bana zaman ayırmayana neden zaman ayırayım ki. Beni isteyen insan bana o zamanı ayırır. Böyle birine saniyemi bile harcamam..
Ayırmam, kime müsaitse onunla devam etsin...
Hayır ayırmam.. Fazla yoğundur, istese de ayıramıyordur anlarım ama öteki türlüsünü hissedersem ben de oma göre davranırım..
Ben sadece sevdiğim kıymetli insanlara zaman gibi çok kıymetli bir şeyimi ayırırım, onların da benden zamanlarını esirgemeyeceklerini bilirim, daima🍀🗝️
O duruma ve şartlara bağlı. İşleri güçleri çok elzem durumlar içindeyse hoşgörülü yaklaşırım. Yine zaman ayırırım konuşurum.. Ama öteki türlü de istenmiyorsam yani istenmediğim yerde durmam 😄
Eğer anlaşılabilecek durumdaysa evet ayırırım ama bariz belli ederek bilinçli olarak davranışı böyleyse hayır ayırmam
Bana vakit ayırmıyorsa ben niye ayırıyım ki bunu yapmam için canım olmam lazim 😄 bana değer vermediğini farketmem yeterli direkt atarım hayatımdan.
Hayır bana zaman ayırmayan insana ben de zaman ayırmam. Neden ayırayım ki? Bana bir adım gelene ben de bir adım giderim sadece ikinci adımı kolay kolay atmam
Ne güzel bir ikramdır, insanın insana zaman ayırması… Bana ayırmayana bende ayırmam
Kasıtlı bir şekilde ayırmıyorsa hiç umrumda olmaz, işine gücüne baksın benimle muhatap olmasın bidaha.
Ayırırım. Vardır bir sorunu sıkıntısı ki zaman ayıramıyor diye düşünürüm. Ama keyfi ise savaş çıkar.
Evet, zaman ayırırım. Her zaman zaman ayırabilecek kadar zamanı olmayabilir. Benim için sorun olmaz.
Bana bir adım gelene on adım giderim. Bir adım geri çekilene on adım geri çekilirim, böyle de lanet bir huyum var
Ancak bana ayrılan zaman kadar zaman ayırırım... Malum "zaman" çağımızın en kıymetli hazinesi...
Hak edene evet
Hak etmeyende çıkar mısın hayatımdan lütfen..
Bana değer vermeyip zaman ayırmıyoraa bende ona zaman ayırmazdım
Çok ayırdım bugüne kadar ama hiç faydasını görmedim...
Ayırmam artık bana kim nasıl ben de herskese öyleyim
Ayırmam vaktim kıymetli değmeyecek insana harcayamam
Bazen ayirmişliğim olmuştur da hep iyi niyetimden kaybettim.
Kendisi bana zaman ayırmıyorsa bende ona zaman ayırmam
Yok hayır ona hıc bırsey ayırmam hersey degerınde
Imkansiz. Bu konuda bana comert olana daha comert, cimri olana ise daha da cimri biriyim.
Ayırırım yapışık ikiz olup dolaşacak halimiz yoktir
Mütekabiliyet esası şarttır
Aynı oranda karşılık veririm
Ne eksik ne fazla
Malum zaman çok kıymetlidir
şu an ayırmıyorum eskiden olsa sayfalarca yazardım görmesi için beni ama bıraktım netimi bile kapattım o arasın banane.
Önceliğiniz, önceliği olduğunuz insanlar olsun)
Şöyle ki ben aşık olunca aptallasiyom ondan tüm zamanını ayiriyom fjdjdn.
Bende ona zaman ayırmam
hiç ayırmıyorum
Ben sorunluyum kesinlikle zaman ayırırım
Ayırırız, enayilik bedava
Defolsun gitsin hiç yoramam kendimi
Herkese ederi kadar deger vermek lazm
Ayırmıyorlarki.. oysa ben neyse
Ayırmam. Herkese ayna görevi yaparım.
Kimse bu deliliği yapmaz bence
Ben zaman ayiririm. arkadasima, dostuma, aileme
Ayırmam
Ayırmam