Mezuniyet törenleri genellikle özel bir kutlama ve başarıyı kutlama amacıyla düzenlenir. Törenler genellikle bir salon veya açık alanda gerçekleşir ve mezun olan öğrenciler, aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları bir araya gelir. Tören genellikle konuşmalar, ödül törenleri ve mezunların diploma almasıyla başlar. Ardından, mezunlar genellikle kep atma geleneğiyle kutlama yaparlar. Bu özel gün, mezunların başarılarını kutlamak ve geleceklerine adım atmalarını kutlamak içiindir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mezuniyet törenleri genellikle özel bir kutlama ve başarıyı kutlama amacıyla düzenlenir. Törenler genellikle bir salon veya açık alanda gerçekleşir ve mezun olan öğrenciler, aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları bir araya gelir. Tören genellikle konuşmalar, ödül törenleri ve mezunların diploma almasıyla başlar. Ardından, mezunlar genellikle kep atma geleneğiyle kutlama yaparlar. Bu özel gün, mezunların başarılarını kutlamak ve geleceklerine adım atmalarını kutlamak içiindir.
Kap atılıyor dereceye girenler vs anons ediliyor kutlama vs :) tamamen formaliteden eğlence gibi
Teşekkür ederim sen katıldın mı peki ya da oneririmisin?
Üniversiteden üniversiteye değişir yani ben katılmıştım fena değildi nerede yapılacağı vs önemli
Doğru nerde /ne zaman / kimler ile
Evet kesinlikle öyle o yüzden ona göre karar ver derim ☺️
Çok boktan bir yer ya neyse 🤢
O zaman gitme boş ver ☺️
Lise mezuniyetimi yoksa üniversite mezunuyetimi ikisi de birbirinden farklı
Universite
Alkol eğlence dans seks
Tören kanka
Balo degil
Okul bahçesinde oluyor yaa kep atılıyor
Benden daha iyi biliyorsun işte
O kadar mı yaa ne bileyim başkalarının fikrini almak istedim