Yani sanat fakültesinde böyle abiye modeller giyenler gördüm ama merkezi yerlerdeydi. Ben spor okumama rağmen topuklu ayakkabıyı giyiyorum. Okulumda çok dikkat çekiyor ama laf edilecek kadar da değil yani tam kıvamında. Üşenmedim kalktım çektim 😊
Bu modeli de tavsiye ederim. Bunların güzel tarafı, neredeyse hiç ayak ağrıtmıyorlar ve her şeye gidiyorlar 🙂
aşkım herkes öküz gibi cevap vermiş kadın dayanışması yapıp sana anlatıyorum. bizim milletimiz biraz şey işte şey MAL. sen bunu giysen aranıyor derler halbuki zevkin beğenmişsin giymişsin daha şimdiden okumaya mı gittin başka şeye mi yazanlar olmuş. laf duymak istemiyorsan insanların gözünde olmadığın biri gibi gözükmek istemiyorsan alma. boyun kısaysa da artık kışlık kalın kaba tabanlı botlar moda onlardan alabilirsin. yine de çok beğendiysen al aşk bize her şey yakışır bakma sen bu hanzolara
"aşkım herkes öküz gibi cevap vermiş kadın dayanışması yapıp sana anlatıyorum." kadın dayanışması derken aşkım? bilmiyorum farkında mısın ama hemcinslerin daha çok tepki vermiş aşkım !
Ya cidden sizi anlamak mümkün değil. Arkadaş üniye mi gidiyorsun erkekleri etkilemeye mi podyuma mı belli değil. Şahsen üninin ilk günü bir kız mini giyse böyle bir çizme giyse niyeti belli derim ki belli
Üniversite dediğin bir kadın için çevresel baskıdan sıyrılmak, sesini kazanmak ve özgürlüğe giden yol demek, tabi anlayana. Her insan evladı istediği yaşta istediğini giyebilir, keyif onların karışmak kimsenin haddine değil. Siz de ister etek giyin ister şortla gezin. Biz size yollu demeyiz, öküz değiliz merak etmeyin.
Abartı görünmesi öncedendi.. Artık birçok kız üniversite ortamında bu şekilde giyiniyor.. Topuklu üniversiteye gelmeyen kız çok nadir. 😅 O yüzden güle güle giyinebilirsin.
Asla değil yağmurda kayıyorlar zaten e yüksek topuk öğrencisin anladın mı konfor önemli olmalı senin için postal tarzı bak ya da 5cm lik topuklu bot bak ben dün mesela öyle aldım kendime