Seviyeli ve uzun yorum yapanlara şarkı armağanı olucak.. 🥰😇
#günaydınlar #stresiyokeymeninşeettirmesi😂😂
Seviyeli ve uzun yorum yapanlara şarkı armağanı olucak.. 🥰😇
#günaydınlar #stresiyokeymeninşeettirmesi😂😂
3. sü rahatlatıcı aktivitelerdir. Kimine göre bir fincan kahve , kimine göre seks, kimine göre huzurlu bir yürüyüş, kimine göre dostlarla yapılan bir muhabbet, kimine göre işle uğraşmak, kimine göre oyun oynamak, kimine göre meditasyon, yoga namaz dua ibadet...
Bunlardan birisi ya da bazıları illaki kişiyi zahatlatacak, stresten kurtulmasını sağlayacaktır. Herkes kendine uygun olan aktiviteleri imkanı ve karakterine göre yapabilir.
Gün içinde yaşamış olduğum stresi ve kötü hisleri, müzik dinleyerek yok ediyorum.
Müzik bana huzur verir. Müziğe derinden bağlıyım. Her daim bağlı olacağım, bağlı kalacağım. Bu dünyada kaybetmek istemeyeceğim tek şey, müziklerdir.
Müzik, bir insana en iyi gelen şeylerden birisidir bence. Herkes için böyle olmayabilir ama benim için kesinlikle böyle olacaktır.
https://www.youtube.com/embed/ALnL4C8Y0BcDinlerken kendimi bi an kilisede hissettim.. teşekkürler🤭😂😂
Rica ederim. 😄
Bol bol küfür ederim😇😇
Teşekkür ederim 😂
Evet😄😄😄
nescafe sigara
Cevap
14Cevap
Ben sigara içiyorum sadece bana iyi geliyor.
Merhabalar Stresli psikopat hanımefendi
Efendim elinize bir silah slın çıkın dışarıya her önüne gelenin topuğuna sık rahatla 🤣🤣🤣
İnsanlardan uzaklaşarak doğa ile kucaklaşır kimseyle konuşmam.
Gün içinde yapamıyorum bir şey ama gün sonunda sevdiğim stresimi alan aktiviteler oluyor 😂
Profesyonel ve rahatlatıcı bir masaj tavsiye ederim
Milleti strese sokup onları izleyerek
Ooo ayipsin çekirdeksiz olmaz
Stres mi oda nedir
Sağa sola salça olurum 🥹
Müzik dinlerim genelde iyi gelir
Yürürüm
Stres atarım.
hiç...
Doga yürüşü
stresli işlerden uzak dururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?