Müzik & Etkinlik Müzik dinlediğiniz de üstünüzden tüm yüklerin kalktığını hisseder misiniz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Müzik dinlediğiniz de üstünüzden tüm yüklerin kalktığını hisseder misiniz 🤔#MüzikEtkinlik Müzik dinlediğiniz de üstünüzden tüm yüklerin kalktığını hisseder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Hayır, duygusal müzikler dinlediğim dahada çok dünyam başıma yıkılıyor 😃 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maalesef hep öyle olmuyor 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Müzik ruhumun gıdası. 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Benim de 😌 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet müziği o yüzden çok severim✨️ 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır 1 5 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Kesin Rusça dinliyorsundur 😂 Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Bazen Rusça dinlerim ama %60 oranında dinlediğim şarkılar Türkçe Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ne dinliyorsun daha çok 😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Şarkıcı olarak Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Alperen Kekilliye sardım bu ara milliyetçi şarkıları seviyorum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kadar değil 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Bazen 😃😅😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır, duygusal müzikler dinlediğim dahada çok dünyam başıma yıkılıyor 😃
Maalesef hep öyle olmuyor
Müzik ruhumun gıdası.
Benim de 😌
Evet müziği o yüzden çok severim✨️
Hayır
Kesin Rusça dinliyorsundur 😂
Bazen Rusça dinlerim ama %60 oranında dinlediğim şarkılar Türkçe
Ne dinliyorsun daha çok 😂
Şarkıcı olarak
Alperen Kekilliye sardım bu ara milliyetçi şarkıları seviyorum.
O kadar değil
Bazen bazı müziklerde bazı nakaratlarda
Evet rahatlatır
Müzik ilaçtır.
Bazen 😃😅😅
Evet