İlk defa yeme içme kategorisi harici bir soru soruyorum. Müzik önerisi almaya geldim. 🎧🌲🏃🏽♂️

İlk defa yeme içme kategorisi harici bir soru soruyorum. Müzik önerisi almaya geldim. 🎧🌲🏃🏽♂️
Ben bunları dinlerim genelde
https://www.youtube.com/embed/0Ub3EpHLhyMhttps://www.youtube.com/embed/a2giXO6eyuIhttps://www.youtube.com/embed/VwLhn1lXfa4https://www.youtube.com/embed/CV2kVv91YG0Daha da var da 😃😅😅😅
Ben spor salonunda yürüyüş yapıyorsam müzik dinliyorum ama dışarıda doğanın içinde müzik dinlemiyorum. Dışarıdaki havanın, doğanın seslerini dinlemek daha huzurlu hissettiriyor ☘️
Aslında bu biraz yerine göre değişiyor. Ancak ben müzikten ziyade kişisel gelişim, gündem, ya da yatırım kanallarını dinliyorum. Müzik olacaksa genelde hafif ve yavaş müzikler dinlerim
Cevap
28Cevap
Müzik listem o kadar karışık ki.
Klasik de var rock da. Elektronik de var slow parçalar da.
Ben genelde böyle şarkılar dinlerim
Nostaljik müzikler yürüyüşe güzel eşlik eder, eski şarkılar nasıl da patlıyor, hiç eskimiyor eski şarkılar.
70'li,80'li yılların müzikleri şenlendiriyor kulaklarımı, ben o dönemlerin insanıyım, buraya ait değilim.
Hava güzelse modum yüksekse 90lar pop, değilse slow playlistim hazırdır eskiden yeniye onları dinliyorum. Bazen de hiçbir şey dinlemek istemiyorum. Doğayı akışı dinliyorum. Araba sesleri , kul cıvıltıları insanların gelip geçerken konuştukları, kendi kafamın içindeki konuşmalar, kendi kendime konuşuyorum.
Arap rapsodi rakkas oyun havaları ama bu yabancı hareketli şarkılarda var onlariea severim 🥰
birçok tür dinlerim.
Bu fotoyu görünce “geldim işte dostum yüzün gülsün be. Yaraların ağır varsın olsun be.” Şarkısı aklıma geldi😂
şarkı önerisine gelecek olursak şu an hiç şarkılık modda değilim başka zaman hatırlat önereyim😂
Tarkan, murat dalkılıç, ajda pekkan dinlerim
kıraç gündoğdu marşı atiye sağ sağlim şarkısı
Kulaklık kullanmadan müzik listesi karışık çalıyor.
Eski ama tazeliğini koruyan sarkı benim icin🍀🍀
Benim müzik listem o kadar karışık ki. Türkü dinleyip iki dakika sonra pop müziğe geçiş yapabilirim. Tamamen ruh halime falan bağlı😃
Yürüyüşe tempo olacak tarzda müzik dinlerim ya da sabahları sürekli dinlediğim radyoyu dinlerim
Karışık çalıyor ya. Phonk ile başlayıp halayla bitiriyorum.
Cem Adrian dinliyorum ya vazgeçemiyorum şarkılarından
Moduma göre sakin veya hareketli türkü pop karışık
Ben genellikle podcast dinliyorum ama pop da klasik de dinlediğim oluyor arada
dışardeyım çok kalabalık direk eve geçtim mümkünse bayramda dışarı çıkmıyalım :D
Ben yürürken bir şey dinlemiyorum genelde.
Bi kere denedim bluetooth kulaklığım kulağımdan düştü yolda yuvarlandı zaten küçük bir şey. Sonra üstünden motor geçti.
Listemdeki sarkilardan. Canim o an hangisini istiyorsa aciyorum.
Dısarıya çıktığım zaman yanımda genelde biri olduğu için müzik dinleyemiyorum konuştuğumuz için
O anki ruh halime göre,
Klasikte olabilir, sıra gecelerinden seçmeler de
😀
Kalabalık ortamda müzik dinlemem. Dışta ki sesi duymam gerekir.
Müzik dinlemeyi tercih etmiyorum keyifli yürüyüşler.
Slow slow, minnoş minnoş geziyorum, ekleşmesin bana kimse.
Mabel Matiz, Yıldız Tilbe , bazen Arapça hareketli müzik, bazen önerilen liste
"Haykıracak nefesim kalmasa bile"
Bu aralar buna sardım sesli olarak söyleyince daha güzel oluyor 😂
Taladro dinliyorumda manzaran ne güzelmiş ya 🙈
Bilmiyorum seviyorum bunu dinlerim😬
Hareketli tempolu müzikler dinlemeye çalışıyorum o zaman beni daha çok motive ediyormuş gibi hissediyorum
Abi burası adana merkez parkmi
Yok abisi Adana değil
Bizim bura benziyor ondan sordum abi müzik olarak rap dinliyorum ceza filan arada taladro
Rap harici çok nadr farklı tarz dinlerm ben
Dışarıya çıkarken yürüyüş yapayım diye çıkamıyorum. Kendime her gün bir iş çıkarıp o bahane ile yürüyorum bu sebeple müzik terch etmiyorum. Malum İstanbul da trafik araba carpabilir😀
O anki moda göre değişir. Bazen arabesk bazen pop...
Böyle açık havalarda müzik dinlemiyorum genelde😀
Genelde kafamı dinlerim
Genelde hareketli remix dinliyorum görselin kokusu var ya bu arada içim açıldı
Rock ve Metal dinliyorum
Ruhuma iyi gelenleri dinliyorum
Bazen klasik bazen rap değişiyor
Dışarıdayken müzik dinlemeyi sevmem
Emir Can igrek, ebru gundes, sezen aksu, kirac, teoman
Şakiro dinliyorum genelde
Burası neresi yav ne güzelmiş
Müzik dinlemeden yürüyorum.
Ben şarkı dinlemeden yürüyorum
Farketmez o an ki ruh halime bağlı 💃🏻🌸
hareketli popla harekete geçiyorum
Dışarda müzik dinlemem etrafıma odaklanırım.
Pop tercih ediyorum genelde
Yürüyüş yaparken müzik dinlemiyorum
Yabancı sarkilar genelde.
Şivan Perwer
Rap dinlerim.
Rock
Taladro dengbej iyi gidiyor 😶
Jazz, klasik..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?