Ben keman çalıyorum peki sizin aranızda müzikle ilgilenenler var mı?
Hangi enstrümanı çalıyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
gitar davul ortalama üstü, ortalama seviyede de piyano çalıyorum, kopuz, flüt, keman bunları çalmıyorum normalde ama geçmişte bi münasebetim olduğu için çok amatörde olsa çalıyorum, tüm tuşlara aynı anda bastım gibi işte ama bunlardan birinde aşırı iyi olmadıktan sonra hiç bi yeteneğim yok bunlarında anlamı yok gibi geliyo, hepsi vakit kaybıydı dedim ve geçen haftalarda bıraktım ve artık daha vasıfsız hissediyorum hayatımın geri kalanında sadece yarınlar yokmuşcasına içerik tüketmek istiyorum ve geleceğin babasının emeklisiyle ömrünü bitiren asosyal obez kişisine dönüşücem ve ne yani dünyanın böyle insanlara da ihtiyacı var mükemmel hayatlar yaşayan insanlar bakıp acıyabilsin diye
şu an 12. sınıfım okul bitince aslında keman eğitimim de bitmiş oluyor bi’nevi. Kursa yazılmam lazım da kurslar pahalı. Artık bundan sonrasını kendim devam ettiririm.
Şöyle normalde şarkı çalmıyordum. Keman çalışımı ilerletmek için keman eğitim kitabıyla çalışıyordum ama şu an yıl sonu etkinliğine hazırlanıyoruz hocayla ve 2 aydır falan aynı parçaları çalışıyoruz. Mesela parçalardan biri Fairytale.
hoca fairytale derken benim açımdan çalabilir miyim diye bir sorguladı ama sonra tamam dedi. Açıkcası şu an biraz zorlanıyorum evet ama çalabilmem lazım valla hocaya rezil olmak istemiyorum..
Ya ama gerçekten boş yorum yapanlar çok oluyor ve kırıcı bir şey. Geçenlerde bir sınıfta keman çalıyordum arkamdan dinlemek zorunda mıyız işte başka yerde çalsın vs. diyenler oldu üzüldüm açıkcası.
Haklısın aslında. Çok Teşekkür ederim güzel yorumların için. Sen de kemana devam etmelisin. Gerçekten keman çalarken çok mutlu oluyorum. Ve stresi alıp götüren bir şey. Kesinlike devam etmelisin.
Ne demek her zaman. Naifliğin için ben teşekkür ederim. Başarıların daim olsun. Her zaman hedefini yüksek tut ve bu yolda gelişimini sürdür. Keman çalmayı istememin tek sebebi Al yazmalım eserini çalmaktı bunu başardım