Kültür & Sanat Hangi enstrümanı çalabiliyorsunuz? _MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi enstrümanı çalabiliyorsunuz?Hayalimde hep ney üflemek vardı, bir türlü nasip olmadı..#Vesselam Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🔥 Hangi enstrümanı çalabiliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı. Piyano çalmak isterdim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 686 cevap paylaştı. Bu aralar darbuka meraki başladı trendyol dan aldım bitane 😀😀 2 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hay maşallah 😀 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Keman calabilmeyi çok isterdim ya.Sadece flüt calabiliyorum o da yarim yamalak dhdhdh 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gitar 🎸, tambur ve saz var, az çok çalıyorum ama benimde en çok istediğim şey ney üflemek 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Flüt 😂 0 1 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl Aferin :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tencere tavayla ritim tutturyyorum şu aralar 0 1 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Piyano çalmak isterdim
Bu aralar darbuka meraki başladı trendyol dan aldım bitane 😀😀
Hay maşallah 😀
Keman calabilmeyi çok isterdim ya.
Sadece flüt calabiliyorum o da yarim yamalak dhdhdh
Gitar 🎸, tambur ve saz var, az çok çalıyorum ama benimde en çok istediğim şey ney üflemek
Ney ve duduk üflüyorum.
İlkokulda piyano çalıyorum
Melodika füttürü füttürü füt
Flüt
Flüt 😂
Aferin :)
Para ve ziynet eşyaları
Klarnet keman
Tencere tavayla ritim tutturyyorum şu aralar
Piyano çalıyorum.