Sadece müziğinden bahsediyorum. İdoller, danslar vs. dahil değil.
Bence sadece baş ağrısı.
Geriye sadece müziği kalsa hala dinler misiniz, neden?

Sadece müziğinden bahsediyorum. İdoller, danslar vs. dahil değil.
Bence sadece baş ağrısı.
Geriye sadece müziği kalsa hala dinler misiniz, neden?
Aslinda herkesin sevmesi sart degil tabi ki fakat insanlarin buyuk bir kisminin bir onyargisi var. Bas agrisi olarak tanimlaman belki sadece agir ve hareketli parcalar dinlemis olmandan kaynaklaniyor olabilir. Benim sevme sebebim her turun ve her enerjinin olmasi. Demek istedigim ben arabesk disinda her tur muzik dinler ve severim. Kore pop sarkilarini guzel bulma sebeplerimden en buyugu ise her cesidin olmasi. Kulagima en hitap eden turun o olmasi. Ben sadece muzigi ile ilgileniyorum. Bircok kisi " aa su benim kocam , karim" dedigi icin insanlarda bir onyargi olustu. K-pop sadece BTS veya Blackpink ten olusmuyor. Ayni bir agac gibi bir cok farkli dali ve her dalin kendine oz bir cicegi var. Tabi ki zevk meselesi.
Önyargım yok bu arada belirtmek isterim, hatta önyargım olmadığı için bu soruyu sordum.
Genel anlamda demek istedim.
Ben de her tür müzik dinlerim karadeniz havası hariç hatta sevdiğim bir iki k-pop şarkısı var:
https://youtu.be/CM4CkVFmTds?si=1nzpn1Z670cT4h0A
https://youtu.be/BflFNMl_UWY?si=7WDOg36EWW5JuYWZ
Evet bunlar en taninanlardan , k-pop un icinde bu sarkilardan cok daha guzel sarkilarda var. Ayni yeni bir gezegeni kesfetmek gibi , yeni muzikler kesfettikce yeni bir zevkin oluyor gibi.
Bir tanesini daha seviyordum o bilinmedikti ama bulamadim yaa ins bulurum
ama kpopun genel bir tarzi var ya ben onu sevmiyom mesela cin muziklerinin de genel bi tarzi var o güzel rus muziklerinin de ama kore no
Anliyorum , zevk meselesi tabi ki de.
K-pop gerçekten nasıl bu kadar abartılıyor merak ediyorum sanırım bizim yeni nesilin koreli aşkından kaynaklı merak edip dinledim ama öyle wow aman tanrım diyemedim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki.
teşekkürler
yok ya dinlemem herhalde
kankaaa
efendimm
naberrr
hicc takiliyom sn
bende hiçç
boş musun
işteyim ya
Cevap
9Cevap
Seven sever zevk meselesidir
Evet sadece fikirlerini merak ettim
Animeci kız olupta K-Pop sevmeyen, gördüğüm ilk insan olabilirsin xd
animeci degilim eskidendi ama hic korelilere veya koreye ilgi duymadim
Pek fazla dinlemedim ama muhakkak güzel şarkılar vardır. Kitlesi kötü diye ön yargılı olmamak lazım.
Benim tarzıma uymuyor ben sevilecek pek bir yanını görmedim oy üzden
Bugüne kadar beni çeken herhangi bir tarafını bulamadım
Merhabalar
Dinlemiyorum ki zaten
Black Pink tekno tarzında iyiydi sadece müzik olarak insanı heyecanlandiriyordu
Meraktan bir dinlerim de ikinci defa açmam, sarmıyor
Eskiden çok iyiydi şimdikiler şarkı söyleyemiyor sesleriyle oynuyorlar
Müzik evrenseldir ben her türlü müziği dinlerim başarılı olanları sadece:)
Enerji veriyor bence insana
Çöp.
Bence sevilecek yönü yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?